dejanco32 Napisano April 26 Share #3609 Napisano April 26 U senci Matrixa, prošao ispod radara🙂 https://m.imdb.com/video/vi3120234777/?playlistId=tt0139809&ref_=tt_pr_ov_vi Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano April 28 Share #3610 Napisano April 28 A Beautiful Mind: Genie und Wahnsinn (2001) - IMDb M.IMDB.COM 2h 15m | 12 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 15 Share #3611 Napisano Maj 15 Doktor and dejanco32 je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Maj 15 Share #3612 Napisano Maj 15 (izmenjeno) ^ Izmenjeno Maj 15 od Doktor Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 16 Share #3613 Napisano Maj 16 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Maj 16 Share #3614 Napisano Maj 16 16 hours ago, Mikorist said: 15 hours ago, Doktor said: ^ 5 hours ago, shonne said: Pronađite uljeza. shonne and Mikorist je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 16 Share #3615 Napisano Maj 16 (izmenjeno) Bravo Doc 😛😁 Izmenjeno Maj 16 od shonne Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 16 Share #3616 Napisano Maj 16 WOW! Kopola se vratio Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 19 Share #3617 Napisano Maj 19 WALL·E - Der Letzte räumt die Erde auf (2008) - IMDb M.IMDB.COM 1h 38m | 0 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 22 Share #3618 Napisano Maj 22 shonne je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Maj 27 Share #3619 Napisano Maj 27 Spoiler Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zika Napisano Maj 31 Share #3620 Napisano Maj 31 Tea with the Dames - Ein unvergesslicher Nachmittag (2018) - IMDb WWW.IMDB.COM 1h 24m | 0 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Maj 31 Share #3621 Napisano Maj 31 Tori & Lokita (2022) - IMDb WWW.IMDB.COM 1h 28m | 16 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Jun 14 Share #3622 Napisano Jun 14 Fellini - La Dolce Vita Gledao ga sam ga pre neki dan celog - kakvo remek delo za sva vremena.... Gde su nestali ovakvi filmovi ? zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Jun 14 Share #3623 Napisano Jun 14 Pre sat vremena, krca44 reče Fellini - La Dolce Vita Gledao ga sam ga pre neki dan celog - kakvo remek delo za sva vremena.... Gde su nestali ovakvi filmovi ? Ne znam gdje su točno nestali, ali izgleda da su nestali onda kad su nestali i scenaristi i redatelji koji su načitaniji od mene, tj. od većine nas. Jedan od starih filmova koji me uvijek iznova fasciniraju je i "12 gnjevnih ljudi" Sydneya Lumeta negdje iz pedesetih godina prošlog stoljeća. Sigurno ima napretek takvih remek-djela, ali kako nisam pravi filmofil, zasigurno mnoge od njih ne znam. krca44 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 15 Share #3624 Napisano Jun 15 pre 15 časa, krca44 reče Fellini - La Dolce Vita Gledao ga sam ga pre neki dan celog - kakvo remek delo za sva vremena.... Gde su nestali ovakvi filmovi ? A i ti si našao da porediš Kubricka, Bergmana, Fellinija, Kurosawu, Renoira, Bunuela, Scorsesea, Tarkovskog, Hitchcocka, Coppolu sa novim režiserima. Ne znam da li postoji neko sem možda Denis Villeneuve i Christopher Nolan da im se postepeno približavaju. Žanrovi nisu isti...onda nije isto doba u kome se nalazimo. Sad ne možeš da snimiš bukvalno šta hoćeš / guglajte Best Picture Inclusion Standards Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Jun 15 Share #3625 Napisano Jun 15 Ama @krca44 setimentalan. Prosto lamentira u njegovom postu. krca44 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Jun 15 Share #3626 Napisano Jun 15 2 hours ago, Mikorist said: Ne znam da tesko je oceniti da li je nekad komercijalni faktor u produkciji bio vise bitan nego danas cinjenica je da je lakse zagrabiti u pool proslosti i naci izvanredno delo, za koje ne mozes da prestanes da se cudis kako je uopste ugledalo svetlo dana, nego otvoriti 180 ociju i probati isto sa kurentnom produkcijom no, ima , nije da nema .......... stvar je samo da treba truda da se vidi dalje od medijski najprisutnije produkcije cuda se desavaju i danas, ljudi snimaju sa iphonima i dslr aparatima ........ al eto, zalomi se ..... da ne gresimo dusu...... bice filmova od danas koji ce sasvim lepo preziveti vreme mogao bi sad spisak, al mrzi me, samo 10-ak godina unazad, da ih smatramo delom danasnjice, ima ih ihaj sad, za zadnjih par godina nesto ne smem da pravim spisak, malo sam u pauzi a jos nisam u klimaxu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Woland Napisano Jun 17 Share #3627 Napisano Jun 17 On 6/14/2024 at 7:15 PM, krca44 said: Fellini - La Dolce Vita Gledao ga sam ga pre neki dan celog - kakvo remek delo za sva vremena.... Gde su nestali ovakvi filmovi ? nađe se vidi pod: Giuseppe Tornatore i Paolo Sorrentino krca44 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Jun 17 Share #3628 Napisano Jun 17 (izmenjeno) pre 3 časa, Woland reče nađe se vidi pod: Giuseppe Tornatore i Paolo Sorrentino Hvala ! --------------- Evo jedan tip za filmove koje nije snimio Kurosava - Harakiri i Pobunu Samuraja ste verujem gledali jer ideu relativno cesto. Pravi biser koj ide redje, kod nas preveden kao "Mac Sudbine" https://tvprofil.com/film/5179282/dai-bosatsu-toge Izmenjeno Jun 17 od krca44 Woland je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Woland Napisano Jun 17 Share #3629 Napisano Jun 17 evo i tebi poslednji Vendersov film: Perfect Days (2023) - IMDb WWW.IMDB.COM 2h 4m | 0 krca44 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Jun 17 Share #3630 Napisano Jun 17 (izmenjeno) Hvala nisam gledao. Sta se desava sa Dzarmushem ? Nesto sam izgubio nit posle "Only Lovers Left Alive". ---------------- Auuu sad vidim koliko sam propustio..... pokrivam se ushima. Izmenjeno Jun 17 od krca44 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah