Doktor Napisano Decembar 24, 2024 Share #3653 Napisano Decembar 24, 2024 ^ Ama, nisu ni za bolje. Dresh glumice. Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 5 Share #3654 Napisano Januar 5 King's Land (2023) - IMDb WWW.IMDB.COM 2h 7m | 16 Leonardo and prophet je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 5 Share #3655 Napisano Januar 5 ima li filma sa Mikkelsen-om, koji nije za 3-put pogledati? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 5 Share #3656 Napisano Januar 5 pre 5 časa, Zen Mod reče ima li filma sa Mikkelsen-om, koji nije za 3-put pogledati? Pa idi redom po imdb . Ako već i nisi Mads Mikkelsen - IMDb WWW.IMDB.COM Known for: Hannibal, Die Jagd, Doctor Strange Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 5 Share #3657 Napisano Januar 5 pre 7 časa, Zen Mod reče ima li filma sa Mikkelsen-om, koji nije za 3-put pogledati? Morat ćemo sačekati da ga snime. Za sada nema. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Januar 5 Share #3658 Napisano Januar 5 Ja trenutno gledam Rush na TV u. Gledao par puta, ali eto opet. Legende... Rush - Alles für den Sieg (2013) - IMDb M.IMDB.COM 2h 3m | 12 zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dejanco32 Napisano Januar 11 Share #3659 Napisano Januar 11 (izmenjeno) https://m.imdb.com/title/tt11563598/?ref_=ext_shr_lnk Izmenjeno Januar 11 od dejanco32 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
mrcelavi Napisano Januar 11 Share #3660 Napisano Januar 11 Mali osvrt na odgledani Gladiator. Uz napomenu da mi nije cilj da odvraćam od gledanja filma, čak ga i preporučujem pa nek svako donese lični sud. Tehnički gledano film je sjajno snimljen ( a kako i ne bi, obzirom na onoliki fond), podela uloga dobra čemu Denzel u mnogome doprinosi. Ono što me izuzetno iritira je trend, držanja zapaljivih motivacionih govora u filmovima. To me neodoljivo podseća na Soc. - Kom. period u kinematografiji istoka kada je film igrao važnu ulogu u edukaciji i podizanju revolucionarne svesti u masama. Očigledno je da ni Holivud nije odoleo ovome, sa nadolazećim globalnim promenama sve više posežu za ovom metodom sipanja svesti u glavu. Kuliminiralo u Rebel Moon part 2 toliko da je film čak iritirao i jedva se prisilih da ga do kraja odgledam. Kriza kvalitetnih scenarija i netalentnovanih pisača istih se nažalost nastavlja, zato serije imaju sve više poklonika. Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 11 Share #3661 Napisano Januar 11 pre 26 minuta, mrcelavi reče Mali osvrt na odgledani Gladiator. Uz napomenu da mi nije cilj da odvraćam od gledanja filma, čak ga i preporučujem pa nek svako donese lični sud. Tehnički gledano film je sjajno snimljen ( a kako i ne bi, obzirom na onoliki fond), podela uloga dobra čemu Denzel u mnogome doprinosi. Ono što me izuzetno iritira je trend, držanja zapaljivih motivacionih govora u filmovima. To me neodoljivo podseća na Soc. - Kom. period u kinematografiji istoka kada je film igrao važnu ulogu u edukaciji i podizanju revolucionarne svesti u masama. Očigledno je da ni Holivud nije odoleo ovome, sa nadolazećim globalnim promenama sve više posežu za ovom metodom sipanja svesti u glavu. Kuliminiralo u Rebel Moon part 2 toliko da je film čak iritirao i jedva se prisilih da ga do kraja odgledam. Kriza kvalitetnih scenarija i netalentnovanih pisača istih se nažalost nastavlja, zato serije imaju sve više poklonika. Potpisujem sve napisano. mrcelavi je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Januar 11 Share #3662 Napisano Januar 11 @mrcelavi Korigovao bih samo ovo vezano za Holywood - nisu oni ništa odololeli, već su oni upravo bili predvodnici, barjaktari Woke-a i učitavanja tih agendi svojim konzumentima. Odlican si primer dao sa Rebel Moon. mrcelavi je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
mrcelavi Napisano Januar 11 Share #3663 Napisano Januar 11 Drago mi je da ima istomisljenika i da, slažem se sa Doktorom u vezi Holivuda i Woke samo sam hteo malo da ublažim ton. Ima tu još iritantnih stvari u domenu ispiranja mozgova i revizije istorije. Npr: crni doktor-advokat u 19. veku sa kućom i poslugom u sred Londona pa i kočije ispred palate, crne princeze na dvoru i td i td. Samo ne shvatam te glumce koji dobrovoljno zarad dolara i popularnosti pristaju na to i pljuju po svojim precima ali "There is only one god/ $". I pored svega toga ipak ima i vrednih stvari makar se odnosilo na vizuelni aspekt. Savremene kamere, rasveta, objektivi kreiraju izuzetne kadrove i gledanje filmova na savremenim tv-ima uz dobar zvuk naravno, je praznik za oči. Eto da ne bude da samo kritikujemo. Doktor and Vix je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
mrcelavi Napisano Januar 11 Share #3664 Napisano Januar 11 Ah da, zaboravih da spomenem Mary - akcioni biblijski triler sa epskom scenom bekstva iz zapaljene kuće, dostojne Westernima Serđa Leonea ali Serđo je bio bar origianalan. Maria (2024) - IMDb WWW.IMDB.COM 1h 52m | 12 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 15 Share #3665 Napisano Januar 15 Inače glumica koja je pokidala ovu scenu se zove Priscilla Allen. RIP..... Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 18 Share #3666 Napisano Januar 18 ABoCB6mung9f7177.mp4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 18 Share #3667 Napisano Januar 18 cirkus. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Januar 19 Share #3668 Napisano Januar 19 (izmenjeno) Tri Barona Holivudske Renesanse. Lele Boške! Nedostaje samo kuga i Bokačo za novi Dekameron. Izmenjeno Januar 19 od Leonardo Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 22 Share #3669 Napisano Januar 22 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Januar 24 Share #3670 Napisano Januar 24 Hot Shots 2 Mikorist and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Februar 1 Share #3671 Napisano Februar 1 (izmenjeno) Zardoz ( 1974 ) Zardoz (1974) - IMDb WWW.IMDB.COM 1h 45m | 16 Dobri stari Sean Connery - Zed Izmenjeno Februar 1 od Leonardo krca44 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Februar 1 Share #3672 Napisano Februar 1 ja sam na big diya proneo slavu tog filma, ima vec nekolicina godina Leonardo je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Februar 3 Share #3673 Napisano Februar 3 (izmenjeno) Nije film, ali je Agape priča o "Kinoteci" i gospodinu Radoslavu Zelenoviću dugogodišnjem direktoru i domaćinu kinoteke, i radu na sakupljanju, stvaranju blaga filmske kulture i umetnosti u Beogradu. Izuzetna emisija. Pamtim stotine odlazaka u Kinoteku na odabrane projekcije. Beograd je imao mnogo bioskopa, ali jedna je Kinoteka. Izmenjeno Februar 3 od Leonardo krca44 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Februar 3 Share #3674 Napisano Februar 3 jbte........ kako kadrira ............. . Leonardo je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah