Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ovaj (sto bi trebao sutra da prihaja ) je 5 tv ht, on, po fab.podacima radi od 5000 do 20 (?), a bas do 2500. To bi znacilo da je bas ful rendzer u stvari, ali nema trubicu tako da je to pod znakom pitanja.

Oznaka za bas je 28/17 tv-gw, a fr 28/17 tv-g. Valjda.

Inace, mozda bi ovo trebalo negde prebaciti, da ne trujem ovako lepu temu

Napisano
1 hour ago, Zen Mod said:

Videoton jeste jeftin , ali je sa ovom TL kutijom izvucen maximum , skretnica ima minimum gubitaka (mali Rdc choke) .... tako da je tesko naci bass driver koji je i dovoljno brz i dovoljno efikasan i dovoljno duboko ide ........ a da kosta manje od Videotona

12`` Videoton je OK bass zvucnik u odnosu na njegovu cenu  , isto takvog kvaliteta je i nesto manji 10`` model ,ako me pamcenje dobro sluzi nastali su jos nekada davno kao plod saradnje Videotona sa Japanskom AIWA firmom .

Napisano

videoton ha31 1544 421,jel to taj bas 12''? par za 65 eura? trazio sam podatke za osetljivost i nikako da utvrdim kolika je -od 90 pa do 93dB?jer neko ima tacan podatak?

Napisano

vidi , ta 2db na papiru/web stranici ionako ne znace nista

tek kad ih dobijes u ruke , znaces da li ti rade posao ili ne

Napisano

slazem se.samo pokusavam da malo pojasnim stvari.taj prodaje h2000 a karakteristike koje daje su za  HA31 1544-422.verovatno su h2000 ova izmenjena verzij ha31a o cemu on prodavac pise,drugo vesanje,magnet itd..sve dok se ne probaju u radu .verovatno su i ove druge karakteristike slicne.za mene je i 1dB gore dole razlog da kupim ili ne.cena je zaista pristojna i ja se nosim mislju da...

Napisano

Dunavko 

Nisam siguran ali cini mi se da je H2000 oznaka neke dilerske kuce ili mozda Videoton nove serije istih zvucnika  , http://hangszoro.net/h2000/mk?page=2 

ps , ono sto mi se dopada kod ovih bass zvucnika je i dobra definicija dela srednjetonskog spektra .

Napisano

komad 27.1454E

kad budes isao sledeci put u Hu , donesi sebi par , uzmi i porez nazad i super ces jeftino da prodjes

u medjuvremenu , ako ti trebaju , platis ovde i ne razmisljas vise o tome

Napisano

samo da kažem da sam pomenutu kombinaciju zvučnika i gramofona imao nekoliko godina i to je toliko dobro sviralo da sam dovodio u nezgodnu situaciju nekoliko audiofila koji su u vlasništvu imali ar-ove, luxman-e, mf-ove, kef-ove, proac-ove i svašta nešto

pristup je uvek bio podsmešljiv ali kad je krenula muzika krenulo je meškoljenje na fotelji, češkanje glave i kašljucanje:sarcastic: i na kraju pitanje: kako bre!!!

Napisano
42 minutes ago, crni. said:

samo da kažem da sam pomenutu kombinaciju zvučnika i gramofona imao nekoliko godina i to je toliko dobro sviralo da sam dovodio u nezgodnu situaciju nekoliko audiofila koji su u vlasništvu imali ar-ove, luxman-e, mf-ove, kef-ove, proac-ove i svašta nešto

pristup je uvek bio podsmešljiv ali kad je krenula muzika krenulo je meškoljenje na fotelji, češkanje glave i kašljucanje:sarcastic: i na kraju pitanje: kako bre!!!

Imao si Iskra Garrard sa originalnim zvučnicima OZ-40?

Napisano
2 hours ago, crni. said:

tako je...kupio u komisionu :) 

E da si ih sačuvao, sad bi mogao da praviš ove sa Videoton i Fountek, za to ti dosta 2x10-15W lampaš.

Napisano
3 minutes ago, NIXIE said:

E da si ih sačuvao, sad bi mogao da praviš ove sa Videoton i Fountek, za to ti dosta 2x10-15W lampaš.

A šta će mu ?

Koliko se ja sećam, @crni. ima sjajne Harbeth zvučne kutije.

Napisano
4 minutes ago, Doktor said:

A šta će mu ?

Koliko se ja sećam, @crni. ima sjajne Harbeth zvučne kutije.

Jesu dobri, izvrsni.

Razmišljao je o lampašu, a to se ne isplati preko 10-15W. Harberth-u treba ipak malo jače pojačalo.

Napisano
Just now, NIXIE said:

Razmišljao je o lampašu, a to se ne isplati preko 10-15W. Harberth-u treba ipak malo jače pojačalo.

Zar ne misliš da ne bi mogao opušteno voziti te Harberth-e neki rasni i dobri PP amp sa EL-34 ili još bolje sa KT 88 ( ili 90 ) ?

A ako se hoće ići na strejt jenkijevsku priču, onda one dooobre 6550 cefke. :)

Napisano
Just now, Doktor said:

Zar ne misliš da ne bi mogao opušteno voziti te Harberth-e neki rasni i dobri PP amp sa EL-34 ili još bolje sa KT 88 ( ili 90 ) ?

A ako se hoće ići na strejt jenkijevsku priču, onda one dooobre 6550 cefke. :)

Može, ali ne znam koliko to košta. 

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...