Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano (izmenjeno)

Gledajuci prilozene merne grafikone Zen je postigao to da THD vs P-out raste optimalno , odnosno da oko prvih nekoliko Watt-i THD bude najmanji , isto tako `cesalj` harmonika je `redak` i sastoji se uglavnom od nizeg reda harmonika , H2 , H3 , i daleko manje H4, H5 , sve je to standardna pojava kod dobrog A-klase pojacala , kod pojacala AB-klase takve se karakteristike malo teze postizu , 

J.Hiraga je sve to nekada davno opisao i sa dva jednostavna grafikona to obrazlozio .

hiraga1fig3.gif

Izmenjeno od BANAT
Napisano

gledam uvek da postignem, kod ampova koje pravim, da mi 2nd harmonik bude dominantan i to u celom opsegu snage

ovo je jedan od primera gde to nije moguce ....... odnosno - moguce je ali sa striktno selektovanim Idss ulaznog JFet-a i selektovanim Ugs izlaznog modulisanog JFet-a ili Mosfeta 

kako je cilj igre bio da se ipak dodje do malo univerzalnijeg paketa, napravljen je pomenuti kompromis - pri vrsnoj snazi na 8 Oma treci postaje dominantan ...... a kod tereta od 4 oma jos i pre vrsne snage

no, ne smeta, tj. ne predstavlja gubljenje kvaliteta kad je u pitanju relativno prosto kolo, bez nepotrebne obrade signala 

Napisano
pre 8 časa, Zen Mod reče

ako neko sad ne proda Karan integralac

Zašto Dino Rađa ako je Goran Karan? :rasta:

......

Kad čuje ovo, platit će nekome da iznese Karana iz kuće. :hipi:

Napisano

Ma nije Karan nikakva zajebancija!
Čak sam i imao jednom davno na probi jedan izlaz. Onaj što je o njemu pisao, ako se ne varam, Dejan Veselinović na TNT-u
Ipak, prednost uvijek ima ZM Labs!
Karan mi nikad nije odgovorio kako se spaja masa MC SUT-a a ZML jest! :D 

Napisano

aha

sto napisah na big diya - 

Vids are good, vids are nice, vids are good for manufacturers

ZM nasty, sometimes using mute on vids

• 4 nedelje kasnije...
Napisano

eo me u prestonici u svatova, otelrestoran Nota

sve super, naša supergirl našla beskonačno simpatičnog indijca

al što je ova prestonica vukoebina, će se vrnem na selo sa beskonačnom logičnom radošću

vama prestoničkim vorumašina spomenicu i beneficirani

Napisano
1 hour ago, Zen Mod said:

eo me u prestonici u svatova, otelrestoran Nota

sve super, naša supergirl našla beskonačno simpatičnog indijca

al što je ova prestonica vukoebina, će se vrnem na selo sa beskonačnom logičnom radošću

vama prestoničkim vorumašina spomenicu i beneficirani

Ko je super devojka?

Napisano

Neka im je sa srećom!

Drugarica sa studija moje najstarije ćerke u londonu upoznala Indijca arhitektu iz imućne familije, roditelji mu žive u Americi. On je postao Jovan, radi online, a deca im trče bosa po selu! Svi srećni. Leti pokupe decu iz komšiluka i vode ih na more u nekom kombiju. Indijcu ne pada na pamet da se vrati. 

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...