Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

idi bre Ninjane, ovo ko napravljeno od Japanskih kanistera od 20L

Sport Billy torba, ko moje Tannoy kutije - najmanje a najvece , boljije od tvojijeh ( koje nikad neces napraviti) i Wolandovijeh Kompenzatora

e, nek sam ti reko ......... pofalio te i pokudio u istoj recenici......... :smesna: 

Napisano
19 minutes ago, Beli_Ninja said:

@ninja

Cestitam na "skalameriji".

Moze li malo podataka o motoru?

Volvo :character13:

Napisano
1 hour ago, Beli_Ninja said:

@ninja

Moze li malo podataka o motoru?

Yanmar 27hp, 3GM30F iz 2003e:e

1 hour ago, Gosha said:

Da li se polaze neki "vozacki ispit" za to? 

Nije obavezno, mozes ovdje slobodno vozati brodove ispod 12m duzine ili/ 4m sirine.

Ja sam ovo malo duze planirao tako da sam zadnjih par godina zavrsavao kurseve sto za navigaciju, pravila, VHF a i isao sam u skolu jedrenja tako da imam neku osnovu, nisam se rodio na moru tako da sam smatrao ovo kao obavezno pre kupovine.  

Napisano
22 minutes ago, ninja said:

Nije obavezno, mozes ovdje slobodno vozati brodove ispod 12m duzine ili/ 4m sirine.

Ja sam ovo malo duze planirao tako da sam zadnjih par godina zavrsavao kurseve sto za navigaciju, pravila, VHF a i isao sam u skolu jedrenja tako da imam neku osnovu, nisam se rodio na moru tako da sam smatrao ovo kao obavezno pre kupovine.  

Mogu samo da ti zavidim. :)

Napisano
24 minutes ago, ninja said:

Uzivaj svoje snove i planove :cheers:

Napisano
38 minutes ago, ninja said:

dzaba ti sva sprema, kad si se rodio u Bosni

:smesna: 

Napisano
28 minutes ago, Zen Mod said:

nis normalan kunem ti se :spell:

Napisano
1 hour ago, Zen Mod said:

I ti zivis na moru pa se ne usudjujes :P

Napisano

Pa jes vala, to Vaše Baltičko ili Norveško more (neznam gde ste) je kao kadica u odnosu na Zenov Paratetis[emoji16].

Napisano

@ninja

Koja lepota.

Al bi ja ovde pecao, ne znam šta više. Od onih švedskih ludih štuka u brakičnim vodama, pa morska pastrmka, pa bakalar u Severnom moru, pa tek po ovim kanalima nemačkim što ima krupnog bandara, u Francuskoj som, smuđ, i finale na Mediteranu lice, gofovi, dorada, brancini, auh! :)

Napisano
7 hours ago, ninja said:

Bianca27_2.JPG

Bianca27_3.JPG

Bianca27_4.JPG

Bianca27_5.JPG

Bianca27_6.JPG

Jaaaaaaaaaoooj!

Koja je navigacija, ima li kakav autopilot, koliki je rezervoar goriva a koliki za vodu,kolika je autonomija sa punim gorivo  !

Ja bih sad odplovio i nikad se ne bih vratio!

Svaka ti cast na ovoj kupovini! Zelim ti da se naplovis i nauzivas na svom brodicu!

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...