shonne Napisano Januar 14, 2014 Autor Share #45 Napisano Januar 14, 2014 naravno, vec sam ga davio peko mail-a :Dhtedoh jos neko misljenje da cujem... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ManicP Napisano Januar 14, 2014 Share #46 Napisano Januar 14, 2014 Taj Zvublinov donut sam ja koristio probno u LP filteru kad sam onomad probavao OB. Meni ono dobro radilo... Još sam i domoto neki navojak. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Januar 31, 2014 Autor Share #47 Napisano Januar 31, 2014 narucena dva komada iz Europe-audio...sad se ceka da budu doneseni iz Holandije... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
prophet Napisano Januar 31, 2014 Share #48 Napisano Januar 31, 2014 Da, probali smo Zvublinov i kod mene na basu. Po mojoj proceni dobar. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Februar 28, 2014 Autor Share #49 Napisano Februar 28, 2014 Juce dobio sampe vuneni koflin, u pitanju je 200gr-ski, ... Izgleda dobro, samo imam nedoumicu, da nije retko ovo...da ne treba mozda gusce, ili ce ovo sasvim dobro da odradi posao? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Februar 28, 2014 Share #50 Napisano Februar 28, 2014 CAM00017.jpgCAM00018.jpgCAM00019.jpg Juce dobio sampe vuneni koflin, u pitanju je 200gr-ski, ... Izgleda dobro, samo imam nedoumicu, da nije retko ovo...da ne treba mozda gusce, ili ce ovo sasvim dobro da odradi posao? Probaš, slušaš. Svrha dampinga je dvojaka - primarno je smanjivanje brzine kretanja vazduha sa 343m/s, što je gušće, umanjenje te brzine kroz damping je veće. Premalo dampinga tj previše redak ne pomaže mnogo u odnosu na stanje bez dampinga, previše takođe nije dobro jer proizvodi kontraefekat tj ne daje željene rezultate - dakle, staviš, slušaš, dodaješ polako i nabijaš sve do one mere da si zadovoljan... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
DYNABLASTER Napisano Mart 3, 2014 Share #51 Napisano Mart 3, 2014 Zavisi sta zelis da postignes dampingom, sonofil ako ga stavis dosta ce da utisa bass podrucje do cak 3dB ja mislim, ali ce virtuelno da poveca zapreminu kutije za tacno 20%, a onaj skupoceni Bondum ima uticaja na srednji ton i nema konkurenciju u tom podrucju. Ako te tacno zanima mogu da izbunarim neke linkove sa merenjima. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Mart 3, 2014 Autor Share #52 Napisano Mart 3, 2014 Koliko znam Twaron je taj koji je mnogo skup...Bondum se krece oko 4 eur za tablu. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
DYNABLASTER Napisano Mart 3, 2014 Share #53 Napisano Mart 3, 2014 Pa meni je 4 evra za tablicu 30cm x 50cm skupo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Mart 3, 2014 Autor Share #54 Napisano Mart 3, 2014 ok...sad se razumemo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano April 8, 2014 Autor Share #55 Napisano April 8, 2014 C-coil narucio 30 Januara iz Europe-audio. Danas je 8 April, pa da se izracuna. Inace tek danas su poslali paket, ne odgovaraju na mail, radno vreme tel im je cetvrtak-petak, i na to se ne javljaju.Znaci support nula. Ne volim ove stvari da radim, ali nikada vise kod njih. Direktno Jantzen-u sam pisao i trazio resenje, pitanje je da li bi poslali i danas paket da ovi nisu intervenisali. Topla preporuka, zaobidji te ih ako moze. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
milovan1963 Napisano April 9, 2014 Share #56 Napisano April 9, 2014 C-coil narucio 30 Januara iz Europe-audio. Danas je 8 April, pa da se izracuna. Inace tek danas su poslali paket, ne odgovaraju na mail, radno vreme tel im je cetvrtak-petak, i na to se ne javljaju.Znaci support nula. Ne volim ove stvari da radim, ali nikada vise kod njih. Direktno Jantzen-u sam pisao i trazio resenje, pitanje je da li bi poslali i danas paket da ovi nisu intervenisali. Topla preporuka, zaobidji te ih ako moze. imas srecu, meni stiglo od njih posle 2 meseca, carina me 2x zvala i nisam bio pri fixnom tel. i oni vrate nazad, a ovi se uopste ne javljaju da bar ponovo platim postarinu...i sad zajebancija, ni para - ni cigara,sto dalje od g....a. Da mi je znati na koji forum ih dati i reklamirati im poslovanje Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano April 12, 2014 Autor Share #57 Napisano April 12, 2014 stiglo danas u moj posed, ne izgleda lose Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano April 20, 2014 Autor Share #58 Napisano April 20, 2014 Materijal za prvu kutiju, kad prodje praznik malo ce da se radi Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Nesic Napisano April 20, 2014 Share #59 Napisano April 20, 2014 SP95 do Je(n)sen Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano April 28, 2014 Autor Share #60 Napisano April 28, 2014 Dajte mi neki predlog koji lepak da koristim za lepljenje Kondor traku na MDF. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zek Napisano April 29, 2014 Share #61 Napisano April 29, 2014 Let-lampa! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
damic Napisano April 29, 2014 Share #62 Napisano April 29, 2014 Pre varenja lampom, premazati MDF bitulitom. Moguce je i lepljenje kondora neoprenskim lepkom. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ManicP Napisano April 29, 2014 Share #63 Napisano April 29, 2014 Ja lepio neoprenskim lepkom na OB, ako je unutar kutije verovatno treba malo pričekati da se dobro osuši, da rastvarač ne napravi neki hrkljuš na drajverima. Neko na forumu je lepio i montažnim kitom, al se ne sećam ko. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 19, 2014 Autor Share #64 Napisano Maj 19, 2014 Kupio danas kondor i ovih dana ce jedna kutija da se radi. Jos uvek imam dilemu, uzeti Neostik, Sintelan, Tigrokol sa jedne strane ili neki montazni lepak. Najverovatnije cu da se odlucim u sred prodavnice Hvala Vam puno na savetima. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 26, 2014 Autor Share #65 Napisano Maj 26, 2014 Malo se radilo... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Maj 26, 2014 Share #66 Napisano Maj 26, 2014 Lijepo! Tu gdje je dupla stijenka - je li to bočna stranica ili je predviđeno za driver/e? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah