shonne Napisano Maj 26, 2014 Autor Share #67 Napisano Maj 26, 2014 ona razdvaja dve kutije sa razlicitim zapreminama. iznad gde ce da bude mid i visoki a ispod duple je bass ispred ide front sa drajverima. Bice jos slika pa ce da bude preglednije. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Maj 27, 2014 Share #68 Napisano Maj 27, 2014 Okey. Tenx! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 27, 2014 Autor Share #69 Napisano Maj 27, 2014 Syntelan lepak sam kupio za kondor. Sto bi Superfi rekao, smrdljiv i prljav posao ali zato lepi svaka mu cast... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Nesic Napisano Maj 27, 2014 Share #70 Napisano Maj 27, 2014 A papuče? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 27, 2014 Autor Share #71 Napisano Maj 27, 2014 ne znam za papuce, ali za popke znam...dobar je Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Jun 12, 2014 Autor Share #72 Napisano Jun 12, 2014 Dokle se stiglo... Stigla i vuna. Po nekim proracunima ide 100gr na 5 litra u kabinet. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Jun 17, 2014 Autor Share #73 Napisano Jun 17, 2014 Po originalu Jensen 1071 je radjen sa SS 26W8861 sto je i razlicito u odnosu na moj slucaj gde ce da bude 871, sa SS 22W8851. Drugi drajver i naravno drugaciji uslovi. Ako stavim 60 litra za bass onda po proracunu bi dobio ovo sa unetim TS parametrima. Ovaj driver se sasvim drugacije ponasa u 45 litra. Sada bi bass trebao da bude precizan. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Jul 26, 2014 Autor Share #74 Napisano Jul 26, 2014 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 10, 2014 Autor Share #75 Napisano Avgust 10, 2014 Druga kutija jos malo gotova. Bitumen da se stavi, da se odrade lepo neravnine i onda sledi dampiranje, stavljanje fronta i prva faza je gotova. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 6, 2014 Autor Share #76 Napisano Septembar 6, 2014 Stigo mi paket od Rolpha iz NL. Sad sam kompletirao drivere... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 13, 2014 Autor Share #77 Napisano Septembar 13, 2014 Resume... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Nesic Napisano Septembar 13, 2014 Share #78 Napisano Septembar 13, 2014 Jel ono mušica na žlebu? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 13, 2014 Autor Share #79 Napisano Septembar 13, 2014 Ako mislis na prvu gornju rupu, da i sad je vidim iako slikao pre 15 min... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Koja Napisano Septembar 14, 2014 Share #80 Napisano Septembar 14, 2014 Nešto te kutije i ne liče na projekat koji si okačio u ovom postu: http://www.diyaudio.rs/topic/5457-sp95-do-jensen/?p=167862 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 14, 2014 Autor Share #81 Napisano Septembar 14, 2014 Da, svasta nesto sam menjao. U odnosu na tu skicu, ostala je zaporemina mid kabineta ista, dok se bass kabinet modifikovao, prema drajveru koji sam hteo. Optimalno za ovaj driver 22W je 40-45 litra, zato je i bass reflex tuba u gornjem polozaju nego sto treba. Da se zezam sa obaranjem ivica na frontu, ne pada mi napamet. Uostalom i original Jensen to ne predvidja. http://www.troelsgravesen.dk/Jensen.htm Moj prijatelj iz Krusevca je radio ovo http://www.troelsgravesen.dk/Jensen22.htm stim sto je ovde TL a ja sam hteo BR. Ova kombinacija sa TL mi izgleda kao sifonjer, u dubini je mnogo duzine a i front je suzen u odnosu na original. Zato sam u konsultaciji sa Troelsom uzeo skicu sa Jentzen illuminator. Visokotonac ce u prvo vreme da svira 9500, i ako ne zadovolji moje apetite, onda ce da se kupuje 9900. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 15, 2014 Autor Share #82 Napisano Septembar 15, 2014 Stigli kalemovi koji nedostaju od Fininamotaji. Covek radi odlicno, komunikativan, ljubazan i tacno na vreme,...preporuka. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 30, 2014 Autor Share #83 Napisano Septembar 30, 2014 I zadnja stavka stigla. Da se postavi skretnica i da se udahne zivot ovim kutijama. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Oktobar 1, 2014 Autor Share #84 Napisano Oktobar 1, 2014 prva kutija zasvirala... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Nesic Napisano Oktobar 1, 2014 Share #85 Napisano Oktobar 1, 2014 Sviđa mi se lemka pored drivera Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aleks Napisano Oktobar 1, 2014 Share #86 Napisano Oktobar 1, 2014 Kakav je zvuk Šone? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Oktobar 1, 2014 Autor Share #87 Napisano Oktobar 1, 2014 dok sutra ne odradim drugu nista ne znam...mono... za sad pisti i prdi kad bude druga, reci cu jeli bolje od ovog sto sam imao do sad. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Oktobar 2, 2014 Autor Share #88 Napisano Oktobar 2, 2014 zavrsena i druga kutija. Ovo je prva faza, za sad nista vise necu da diram. Kada bude bilo druga faza ce da se sastoji od boljih kapsova i radice se furnir. Sad hocu pojacalo u AB klasi da odradim za ove kutije. Zvuk...cekam da se ovi Icar ecofil malo usviraju...koliko vidim na sajt, nekih stotinjak sati im je potrebno. Ovako grubo, 18w/8531 jeste izvrstan driver i kada se isece, tj ponasa samo kao mid, odlican je...bass, precizan, ne mulja, i ima ga... ovako grubo... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah