Woland Napisano Avgust 1, 2019 Share #155 Napisano Avgust 1, 2019 [mention=665]Woland[/mention] ov sifonjer ima samo jedan drajver [emoji14]ko zna šta se unutra krije.. ja i zaboravio [emoji3] Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Avgust 1, 2019 Share #156 Napisano Avgust 1, 2019 43 minutes ago, shonne said: dal se to nazire 2 para OB sa po 2x tannoy plus neka podrska u basu ne znam kako kod drugih , al kod mene ce bude 3xTannoy plus podrska neka u basu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 1, 2019 Autor Share #157 Napisano Avgust 1, 2019 16 minutes ago, Zen Mod said: ne znam kako kod drugih , al kod mene ce bude 3xTannoy plus podrska neka u basu ko ti kriv kad pravis OB, to ne moze da sluzi kao slamarica ja cu jos jedan Bass da dodam, pa cemo Boze zdravlje jednom na "crtu" na neki FAK Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
mrcelavi Napisano Avgust 1, 2019 Share #158 Napisano Avgust 1, 2019 Hvala na iscrpnom odgovoru. Uskoro dolazim u Srbiju pa se čujem sa njim. Pošto je projekat malo sulud trebaće mi 4 fronta, 2 za vikendicu odnosno stan u Srbiji i 2 za ovde. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 1, 2019 Autor Share #159 Napisano Avgust 1, 2019 5 hours ago, Aleks said: tatamata? Ej, ovo je bilo jednostavno i prosto, sad kad mi se javi neko da mu nacrtam diferencijal za Wartburga, obrao si bostan! a ne... zahvaljujuci prijateljima sa foruma, vocke su mi dobre i povrce, narocito paprika. Bostan, starac kupi semenke, pa to ne uspe, pa kupi rasad,... stavlja neke museme, prska protiv grinja i na kraju kupujemo lubenice i tako zadnje 3-4 godina... ali dobro, merak i volja nema cenu sto se tice CAD, ne sumnjam da ne mozes bilo sta da odradis... samo kad imas vreme Aleks je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 3, 2019 Autor Share #160 Napisano Avgust 3, 2019 ce bude ovo ok Dual je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 3, 2019 Autor Share #161 Napisano Avgust 3, 2019 Chamfering... kako je majstor Nesic radio... Dual and NIXIE je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 27, 2019 Autor Share #162 Napisano Avgust 27, 2019 posto mi trenutna prednja 28mm, a dodajem jos jednu od 22mm rupa za mid-vufer ide ovako. D opcija. crossover za mid i tviter ce da budu second order . za trenutnu prednju plocu ako ostavim ravno, rizikujem da imam neke rupe na tviter... Morace da se odradi ovako, ili slicno... vladd and Aleks je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Avgust 27, 2019 Share #163 Napisano Avgust 27, 2019 samo napred ....... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 28, 2019 Autor Share #164 Napisano Avgust 28, 2019 nagradno pitanje... zasto je Papa spustio bass ovoliko nisko? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Avgust 28, 2019 Share #165 Napisano Avgust 28, 2019 vise mogucih faktora Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 28, 2019 Autor Share #166 Napisano Avgust 28, 2019 posmatramo u ovom slucaju samo 3 way... evo npr wilson kako je uradio... kod Pape je to drugacije... ne verujem da mu bass drajver uzima 1/3 zapreminu kutije, vec mislim da je to vise od 2/3... NIXIE je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 28, 2019 Autor Share #167 Napisano Avgust 28, 2019 zasto se 2 way kutije cuju lose na odredjenoj vrsti muzike... npr rnr Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aleks Napisano Avgust 28, 2019 Share #168 Napisano Avgust 28, 2019 Zavisi koje 2 way. Ne treba toliko oštro generalizovati, ali stoji da 2 way imaju svojih mana. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 28, 2019 Autor Share #169 Napisano Avgust 28, 2019 1 hour ago, Aleks said: Zavisi koje 2 way. Ne treba toliko oštro generalizovati, ali stoji da 2 way imaju svojih mana. znaci ne znas ni ti zasto je Papa spustio bass drajver... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Avgust 28, 2019 Share #170 Napisano Avgust 28, 2019 floor gain , talasna duzina na presecnoj treci razlog ionako ne moze da postoji buduci se ja odavno vise ne petljam sa tim fifi drivercicima , nije mi bitno da saznajem koja ga je logika vodila Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 28, 2019 Share #171 Napisano Avgust 28, 2019 Aha, samo drajveri sa osciloskopom na njima - da pokazuju da sviraju na 1W Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 28, 2019 Autor Share #172 Napisano Avgust 28, 2019 aj treci razlog da uzmemo piramidalni oblik kutije i koliki je precnik drajvera da ga na toj poziciji postavio cetvrti razlog je vezan za bilo koji zvucnik Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 30, 2019 Autor Share #173 Napisano Avgust 30, 2019 Dogegale se sprave [emoji16] dejanco32, NIXIE and vladd je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
damic Napisano Avgust 30, 2019 Share #174 Napisano Avgust 30, 2019 Bravo, ocekujem neko REW mdat merenje na forumu Ako treba neka pomoc u vezi merenja, pitaj. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Avgust 30, 2019 Autor Share #175 Napisano Avgust 30, 2019 Naravno. Ako bude bilo potrebe, nemam problem da pitam [emoji3]Uostalom, ovo je pocelo sa Troels nacrtima, pa se malo otislo u custom... Dodace se jos jedan bass, tako da to vise nece da bude ni priblizno kao na pocetku, nego pravi diy... [emoji3]Tek je pocelo... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
vladd Napisano Avgust 30, 2019 Share #176 Napisano Avgust 30, 2019 2 hours ago, shonne said: nego pravi diy... Apgrejdovani DIY tweak shonne je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah