Leonardo Napisano Jul 11 Share #881 Napisano Jul 11 5 hours ago, Woland said: Televizor Braun HF1 iz 1958 godine, Bauhaus dizajn Herberta Hirša Podseti me na špicu RTS "Malog programa" iz sedamdesetih godina prošlog veka. Pchelac, Vix, Koja and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 2 5 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Koja Napisano Jul 11 Share #882 Napisano Jul 11 (izmenjeno) Bas je i mene na to podsetio Inace bio sam bas mali kad je isla ta spica 80ih, i nekako mi je bila bas bizarna, maltene me plasila... Izmenjeno Jul 11 od Koja Woland je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Avgust 3 Share #883 Napisano Avgust 3 (izmenjeno) JAPANOLOGIJA Izmenjeno Avgust 3 od Leonardo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Avgust 3 Share #884 Napisano Avgust 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
djmilicic Napisano Avgust 3 Share #885 Napisano Avgust 3 A mene "trpate" za daske . zerowaf, LightMatic and Brijac je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
John Coltrane Napisano Avgust 16 Share #886 Napisano Avgust 16 zerowaf and krca44 je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Koja Napisano Avgust 16 Share #887 Napisano Avgust 16 To je to, nema šta nema Ovaj se vodi logikom, samo jednom se živi zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Avgust 17 Share #888 Napisano Avgust 17 Na 31:43. Ovaj je forum pun ljudi sa slicnim znanjem! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah