Leonardo Napisano Jul 11, 2024 #881 Napisano Jul 11, 2024 5 hours ago, Woland said: Televizor Braun HF1 iz 1958 godine, Bauhaus dizajn Herberta Hirša Podseti me na špicu RTS "Malog programa" iz sedamdesetih godina prošlog veka. LightMatic, Woland, zerowaf and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 2 5
Koja Napisano Jul 11, 2024 #882 Napisano Jul 11, 2024 (izmenjeno) Bas je i mene na to podsetio Inace bio sam bas mali kad je isla ta spica 80ih, i nekako mi je bila bas bizarna, maltene me plasila... Izmenjeno Jul 11, 2024 od Koja Woland je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano Avgust 3, 2024 #883 Napisano Avgust 3, 2024 (izmenjeno) JAPANOLOGIJA Izmenjeno Avgust 3, 2024 od Leonardo vladd je reagovao/la na ovo 1
djmilicic Napisano Avgust 3, 2024 #885 Napisano Avgust 3, 2024 A mene "trpate" za daske . LightMatic, vladd, Brijac and 1 član je reagovao/la na ovo 4
John Coltrane Napisano Avgust 16, 2024 #886 Napisano Avgust 16, 2024 krca44 and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1
Koja Napisano Avgust 16, 2024 #887 Napisano Avgust 16, 2024 To je to, nema šta nema Ovaj se vodi logikom, samo jednom se živi zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Avgust 17, 2024 #888 Napisano Avgust 17, 2024 Na 31:43. Ovaj je forum pun ljudi sa slicnim znanjem!
Mikorist Napisano Decembar 25, 2024 Autor #889 Napisano Decembar 25, 2024 krca44 je reagovao/la na ovo 1
zek Napisano Decembar 25, 2024 #890 Napisano Decembar 25, 2024 Neka čova pusti Čajkovskog - 1812 Uvertira, pa da vidimo kako ispadaju membrane na topovskim salvama ... asimze je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano Novembar 1 #892 Napisano Novembar 1 El-84 PP tube amp with big horn BANAT, LightMatic, vladd and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 2 3
Leonardo Napisano %s u %s #893 Napisano %s u %s Sve... sve, ali reelovi. Žičani kao felne na oldtajmerima 10.187 Aufrufe · 380 Reaktionen | Ghita Suciu on Reels WWW.FACEBOOK.COM LightMatic, zerowaf and BANAT je reagovao/la na ovo 2 1
zerowaf Napisano %s u %s #895 Napisano %s u %s Bit ce i da je muzika odsvirana na zbicama. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano %s u %s #896 Napisano %s u %s Hey Wire Wire Wire, My raincoat is Shaking zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
zerowaf Napisano %s u %s #897 Napisano %s u %s pre 4 časa, Leonardo reče Hey Wire Wire Wire, My raincoat is Shaking Moj je ćaća kao mladac "plesao u folkloru". Ovo je znao ponekad iz zezanja otpjevati, pa i otplesati ako je bio dobre volje. Ustao bi se ujutro, valjda otisao izbuditi pijevce, pa zapjevao zaboravivsi da budi i nas. vladd and Leonardo je reagovao/la na ovo 1 1
Pchelac Napisano %s u %s #898 Napisano %s u %s More, spada ovo u ovu temu😀 zerowaf and Aleks je reagovao/la na ovo 2
Aleks Napisano pre 2 časa #900 Napisano pre 2 časa 100 kg Bass Compression driver The ALE Acoustic P160 is a high-end, low-frequency (LF) compression driver known for its massive size, weight, and use of premium materials like titanium and powerful permendule magnets. It is handmade in Japan by ALE Acoustic, a company that specializes in horn-loaded speaker drivers. The ALE Acoustic 160 D (P160) is a high-end, heavy-duty low-frequency compression driver specifically designed for use with very large, custom-built bass horns. It is not a conventional cone woofer and requires specialized horn designs to function optimally. Japan has the most developed horn speakers in the world. With agile and powerful bass that cannot be produced by cone-type speakers. A sound on a different level from that produced by cone-shaped woofers. The ALE ACOUSTIC 160D is said to produce indescribable bass that destroys the brain. The horn driver that produces ultra-low frequencies is a Japanese special product that is the only one of its kind in the world, and it is truly awe-inspiring. This is a valuable driver that allows you to delve into the depths of Japanese Horn technology. The price of the Er Acoustic Horn System is for all top-of-the-line drivers, excluding the cost of manufacturing the Horn. This is a system that can be completed by paying a total of 50,399,000 yen (KRW 544,178,162). If you add up the cost of production settings for each position’s horn, the system costs around 700 million won. This is the most expensive horn speaker system in the world. It is more expensive than the American-made western electric horn system. Specifications Bandwidth: 15 to 1KHz, Recommended Crossover: depend on suitable horn, Impedance: 8/16 Ohm, Maxmum Input: 70W, Output Sound Pressure Level: 110dB, Throat Diameter : 130mm, Diaphragm: Titanium, Edge is FRP, Magnetic Density: 23,000 gauss, Dimension: 250mm diameter x 420mm hight, Suitable Horn: must be design to fit the listening room, Weight: 100kg, Note: using alnico and permendule magnet, Made in Japan LightMatic and BANAT je reagovao/la na ovo 2
grone Napisano pre 2 časa #901 Napisano pre 2 časa "destroys the brain" Da li je to moguce!! zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano pre 1 sat #902 Napisano pre 1 sat pre 34 minuta, grone reče "destroys the brain" Da li je to moguce!! Mozak sigurno mora biti uništen prije nego što se odluči dati 285000€ za driver prije shipinga, carine i poreza i prije nego što znaš kakvu hornu možeš sabi izgraditi. LightMatic and grone je reagovao/la na ovo 2
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah