NIXIE Napisano Septembar 22 Share #13641 Napisano Septembar 22 Može na njivi da teraju svrake. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Septembar 22 Share #13642 Napisano Septembar 22 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Septembar 22 Share #13643 Napisano Septembar 22 A možda bi i trebao.... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Septembar 22 Share #13644 Napisano Septembar 22 Uslikao ove ptice danas popodne. Zna li neko kakve su? (Ozbiljno, posto mi bilo zanimljivo a pojma nemam o pticama... ( Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Septembar 22 Share #13645 Napisano Septembar 22 Evo jos jedne fotke. Setih se Hickokovog filma - Ptice Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Septembar 22 Share #13646 Napisano Septembar 22 Vidiš i sam kakve su, raspoložene kao i mi kad se naoblači . No hard feelings.... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Kuja Napisano Septembar 22 Share #13647 Napisano Septembar 22 (izmenjeno) 20 minutes ago, Vix said: Uslikao ove ptice danas popodne. Zna li neko kakve su? 17 minutes ago, Vix said: Evo jos jedne fotke. Ako lete u krug... Izmenjeno Septembar 22 od Kuja Vix, NIXIE and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Septembar 22 Share #13648 Napisano Septembar 22 Picassova kuća LightMatic, Vix, Aleks and 1 član je reagovao/la na ovo 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Septembar 22 Share #13649 Napisano Septembar 22 LightMatic and grone je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aleks Napisano Septembar 23 Share #13650 Napisano Septembar 23 pre 17 časa, Vix reče Evo jos jedne fotke. Setih se Hickokovog filma - Ptice Liče na rode, ili neke čaplje. Slikao ja jato u niskom, brzom preletu, pre neki dan A ima i ova neka random slika: Doktor, vladd, shonne and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 5 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 23 Share #13651 Napisano Septembar 23 perspektiva cuda cini ribica ima 10cm, a veca od pecarosa zerowaf, vladd, Aleks and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 3 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Septembar 23 Share #13652 Napisano Septembar 23 pre 38 minuta, Aleks reče A ima i ova neka random slika: Po procjeni, otprilike 10,52 kg.....minus 2 grama Aleks je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Septembar 23 Share #13653 Napisano Septembar 23 grone, Vix, Aleks and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 2 5 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
aaa zmaju! Napisano Septembar 23 Share #13654 Napisano Septembar 23 On 4. 9. 2023. at 16:29, LightMatic reče Eve još jedna, neznam jel' već bila. Ako jes' izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo. https://www.youtube.com/watch?v=Rcht4p_lRxY&ab_channel=MartinWine%26Spirits LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zbora Napisano Septembar 24 Share #13655 Napisano Septembar 24 LightMatic, black coffe and Vix je reagovao/la na ovo 1 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Septembar 24 Share #13656 Napisano Septembar 24 pre 8 minuta, Zbora reče Pukao kao kokica......allien kokica! LightMatic, Zbora and dejanco32 je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Septembar 24 Share #13657 Napisano Septembar 24 zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Septembar 24 Share #13658 Napisano Septembar 24 pre 49 minuta, LightMatic reče Ova je kao i moj Matija. Matija je glas na aplikaciji Waze. Moram pisati njihovim tehnicarima jer oni ni ne znaju da Waze moze raditi i na glasovne naredbe. Ja, na primjer, posaljem Matiju u tri pizde materine, a on me tocno tamo i odvede. Djubre zlopamtljivo! LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 26 Share #13659 Napisano Septembar 26 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Septembar 26 Share #13660 Napisano Septembar 26 Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
black coffe Napisano Septembar 27 Share #13661 Napisano Septembar 27 On 24. 9. 2023. at 15:49, Zbora reče izašao "bijeli dim" ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 27 Share #13662 Napisano Septembar 27 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah