zika Napisano Maj 8 Share #5765 Napisano Maj 8 Uskoro će nam to objasniti... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 9 Share #5766 Napisano Maj 9 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 9 Share #5767 Napisano Maj 9 Mislim da je problem sa ljudima kao što su ovi, da su toliko glupi da nemaju pojma koliko glupi mogu da budu . Vidite , ako ste veoma , veoma glupi , kako možete eventualno da shvatite da ste veoma, veoma, glupi ? Morali bi biti relativno inteligentni da bi ste shvatili koliko ste glupi. Postoji divno malo istraživanje od strane momka po imenu Dejvid Duning sa Kornel Univereziteta , koji je moj prijatelj , ponosan sam da kažem , koji je istakao da u cilju da znate koliko ste dobri u nečemu zahteva potpuno iste veštine kao što je ta da budete dobri u toj stvari na prvom mestu . Što znači , i to je užasno smešno , da ako ste apsolutno nikakvi u nečemu uopšte , onda nemate potpuno iste veštine kojima treba da znate da ste apsolutno loši u tome."- John Cleese Zbora je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 17 Share #5768 Napisano Maj 17 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 17 Share #5769 Napisano Maj 17 Mikorist and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gluv_i_udaren Napisano Maj 17 Share #5770 Napisano Maj 17 To možeš predati do 8. juna prophet, zerowaf, Mikorist and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Maj 17 Share #5771 Napisano Maj 17 pre 39 minuta, Zen Mod reče "Nisam bio u Grčkoj, ali imam par fotki sa plaže." -MZM LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 17 Share #5772 Napisano Maj 17 Californication 2011 samo delic opreme dragog nam AR2 Mikorist and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 17 Share #5773 Napisano Maj 17 zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 17 Share #5774 Napisano Maj 17 Pre sat vremena, Zen Mod reče Californication 2011 samo delic opreme dragog nam AR2 Verovatno se zna sa onim likom. Iznajmljuje mu kameru LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 18 Share #5775 Napisano Maj 18 1684408059814.mp4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano %s u %s Share #5776 Napisano %s u %s https://twitter.com/KimDotcom/status/1661698114917646336?s=20 gluv_i_udaren je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano %s u %s Share #5777 Napisano %s u %s (izmenjeno) Htio bih sa vama podijeliti nešto što me fasciniralo, nadam se da će i vas. Nisam član i lijen sam za ovakve poduhvate, ali svaka im čast. Ako sam promašio temu, izvinjavam se i molim nadležne da djeluju. Link je slijedeći: https://www.youtube.com/c/sarafanje Izmenjeno %s u %s od LightMatic zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano %s u %s Share #5778 Napisano %s u %s Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah