Jump to content

Ceramique soup (avalon opus ceramique)

Preporučeni Komentari

Napisano

Mozda, kod bass-a i ima mesta, ali za mid drajver ne verujem. Odvojicu za vikend vreme. 

Mislim da ni ovo nije "postolje" uradio.. Provericu kasnije. 

IMG_20260602_105858.thumb.jpg.98052576342210cd8a36a27adb68d5f5.jpg

Napisano

Bez neke filozofije ili čeona brusilica ili turpija za drvo i cepaj, medijapan je i to ide brzo turpijom. Posle dorada šmirglom, usisavanje i toliko.

Napisano
pre 7 časa, Brijac reče

Mislim da ni ovo nije "postolje" uradio.. Provericu kasnije. 

Ma za popichkiti!
Jbm, prvo sam bio nezadovljan kad mi je majstor malo odlagao rad, bio je doduse bolestan i nikako mu ne zamjeram, ali sam na koncu zadovoljan da sam svoje napravio sam cak i s ono malo alata koje sam tada imao (danas vec imam prilicno ozbiljnu bazu za stolarsku radionicu, ali o tome cemo sljedece godine kad mozda napokon pocnem praviti drugi granafor) i pogotovo s nikakvim znanjem i jos manjim iskustvom.
Ali s ovim forumom iza ledja sam siguran da covjek moze sve!

Napisano
23 minutes ago, zerowaf said:

Ali s ovim forumom iza ledja sam siguran da covjek moze sve!

a jes .......

:smesna: 

Napisano
pre 1 minut, Zen Mod reče

a jes .......

:smesna: 

Eto, ja antitalent sam ponesto uspio.
Znaci netko pametan bi vec napravio holograme Zeppelinovih koncerata u dnevnoj sobi. :D 

Napisano

Dobra vest je da je ipak dole stavljena ploca kako greba (tek danas imadoh par minuta predaha da odem i vidim). Losa, da je udubljene pozadi (za mesinganu plocicu i cinceve), digao mnogo visoko i fakticki ide skoro na sredinu gde treba skretnica da dodje, umesto nize kako je dogovoreno. Ne mogu tu stavljati cinceve, nema fizicke sanse...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...