Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Vise se onako promolio. Tek cu dragi moj prijatelju, tek cu, nego nesto i nisam imao inspiraciju, Tanoje nemam, Pasa ne pravim, pa ko velim,  cek da se ovo moje cedoviste zavrsi. Treba s necim pred Milosa izici. Ovo mu vise dodje ko dan mrmota. :Viannen_loungelizard:

Napisano

Vise se onako promolio. Tek cu dragi moj prijatelju, tek cu, nego nesto i nisam imao inspiraciju, Tanoje nemam, Pasa ne pravim, pa ko velim,  cek da se ovo moje cedoviste zavrsi. Treba s necim pred Milosa izici. Ovo mu vise dodje ko dan mrmota. :Viannen_loungelizard:

Si spremio keramicki tanjir i ekser?Kazu da je i tocak iz starog mlina dobar ako nemas tanjir :)
Napisano

Imam jedan ekser, al to cuvam za gume od Pasata za jednog koji mi se krvi napio od zezanja. :buehehe:

A imam i zapocetu Sreder rucku.

Pozdrav dragi prijatelju. Nadam se da nije toliko ladno u Sveckoj ko ovde i da ima grtalica dovoljno. Da ne saljemo tamo one nase Supermene.

post-264-0-19728700-1391460174_thumb.jpg

Napisano

:)

da nas nema, trebalo bi nas izmisliti, pa uništiti nakon čitanja!!!

p.s. da li ima članova koji umeju da procene i parfeme preko jutjuba, da mi prištede odlazak do parfimerije?

Napisano

da nas nema, trebalo bi nas izmisliti, pa uništiti nakon čitanja!!!

p.s. da li ima članova koji umeju da procene i parfeme preko jutjuba, da mi prištede odlazak do parfimerije?

Da li se to odnosilo na ovo ili je generalna opaska ?

http://www.diyaudio.rs/topic/1081-čime-se-zanimam-ovih-dana/?p=178637

Pitam zato sto sam participirao u diskusiji posle ovog gore linkovanog posta, pa mi nije bas najjasnije na sta se odnosio tvoj komentar ?

Napisano

Stigla stampa

:bravo:

Ovako estetski, ...... spolja, .... pa ta zadnja  ploča ...... odlično !

Eh, sad', još da se i "pogodi" zvuk sa ona dva EL84 SET pojačala, što sada niko ne zna u kom' režimu rade, na čelu sa njihovim tvorcem .... :hmmm:, pa da se Kum šuta u d*pe. :)

Btw, da se opet niotkuda ne pojavi :uglavu: , pa maltetira vlasnika ovijeh skalamerija ..... videh se nenadano jutros u "troli" sa profom.

Elem, elektronika za bazu je u Pešti, gotova je, kreće koliko već sutra, tako da je realno da će u nedelju sve ovo biti "na gomili". ;)

Očekujem muštuluk od kuma.

Ako može odma' i želja - samo bez onog "sterilnog" jazz-a na prezentaciji.

Neka dobra psihodelija, progresiva, može i klasika, why not, ....... pa kad' odem, može da sluša do mile volje jazz improvizacije i ...... ( znate vec šta od jazz-a ). :wink2:

Napisano

Sviđa mi se što je iznad priključaka napisano naopako. Kao stvoreno za preštekavanje kad stojiš nagnut nad policom u polumraku. :ok:

Napisano

Tako je radila natpise odlična nemačka firma SAC krajem 80-ih godina

Na slici je pojačalo SAC Icon

post-205-0-24724800-1391530842_thumb.jpg

Napisano

Pretpostavljam da utikači ne moraju da se izvrću?

:msn-rofl:

Napisano

Stigla stampa

Kum vido, otvorio dunju, te mu nekako toplo oko srca. Ko ce da saceka subotu. Jedva cekam, pa kad jos zasvira sa SE 84 u paraleli..... pa vrteska ( Ninja burazeru ne j... me :oke: ), Ihaj, de ce mi biti kraj. Doco, za mustuluk ne brini. Samo onog Sveckog zloklopnika na grtalici da skinem sa mozga. Pojede me bre nacisto. Deki sjajan posao. Pozdrav momci :BeerMugCheers::wave:

Napisano

Super izgleda!

Ti se Grozni nic ne brini za vrtesku, vidio sam na BG webcamu da su kamioni sa konstrukcijama parkirani i jos samo da sklope i vozi Misko :)

Postavljena slika

Napisano

Mali off al ziva istina. Pre par meseci su Google vozila snimala Bg. Pisalo o tome po novinama. Elem, neslavno su se izgubili u Malom Mokrom Lugu. Koji smo mi carevi. Nama nista ne pomaze. :buehehe:

Ninjane jel ti sad jasno zasto mi vrteska kasni. Luta po MML-u :oke:

Napisano

Sviđa mi se što je iznad priključaka napisano naopako. Kao stvoreno za preštekavanje kad stojiš nagnut nad policom u polumraku. :ok:

Rade to i neki moderni... npr. vako nešto http://www.cambridgeaudio.com/products/azur-651a-integrated-amplifier

A rade i neki dokoni ovuda :D http://www.diyaudio.rs/topic/4265-amp-sa-2sk20132sj313-galerija/?p=93147

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...