vinko Napisano Novembar 23, 2021 Share #241 Napisano Novembar 23, 2021 Ovo lepo, sve lepo. Nego ucini mi se kad si bio kod @Woland , a stavio sliku pod sta se trenutno slusa, pre neki dan, da je LuDEF bio u cosku (slike), tj da se on trenutno slusao Jos kad bi od njega dobili jednu, dve...strane, izvestaja, kao nekad shonne je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 23, 2021 Autor Share #242 Napisano Novembar 23, 2021 W. ti je ko Obelix, upo u kazance kad je bio mali pa sad jos samo radi sporta ponekad zatrazi malo napitka jes, bese jedan vidljiv u cosku na slikici, ene gazda od mono LuDEFi organizovao hadziluk, pa se nadosmo ( na hadziluku) kod W. , gde su prikljuceni na Kompenzatore onda sledilo ko razmena slikica Zivotinjskog Carstva - LuDEFi ostali kod W da ih kao razgazi, a ZFL odneo Babelfish J2 kod sebe kako kuda zasto - nemam pojma, ja obicno pobudalim na Hadzilucima, pa sam jos manje racionalan nego inace mada, lako je to razumeti - bitno da se uziva predragm, Srecko, dejanco32 and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 3 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah