Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Leonardo

Član
 • Content count

  2283
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

About Leonardo

 • Rank
  L'Uomo Universale
 • Birthday 07/29/64

Profile Information

 • Lokacija:
  Zemun
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

23247 profile views
 1. Zahvaljujem! Čestitam i ja koleginici i kolegi koji danas slave. Prijatan dan svim članovima.
 2. ZM

  Zašto pljoska nema
 3. Slavljenici, sve najbolje i prijatan dan. Srećan rođendan
 4. Čudno neko kuče
 5. Uš'o mačor u pušnicu. Ma kakav mačor Tajger!
 6. Odgledah ponovo početak teme i set fotografija na početku rada. Veliki posao si odradio. Svaka čast!
 7. Bolje Tannoy u kući nego golub na grani
 8. Pametniji nikad nisu umeli bolje jebavati
 9. Evo prave makine za sve kojima skoči adrenalin na dugmiće i vrtenje istih
 10. Svi su pozvani i svakom su vrata otvorena. Kad bude došao pravi čas, i um i srce će znati gde je izvor koji gasi žeđ. Fruška Gora - Sveža gora je mali raj, u doslovnom značenju.
 11. Pio kahvu i sevdisao, a ukrao i neki poljubac
 12. Ako ćeš goblen, onda Čeda i niko drugi
 13. Soulines Kubrick DCX - Stereophile July 2017.pdf
 14. Peđa, šteta što si požorio sa ovom vešću. Imao sam nameru da sačekam objavljivanje na izvornom sajtu, iz pristojnosti prema gospodinu Artu. Igoru je poslat "predprint" kompletnog članka u .pdf formi. Pročitao sam ga i veoma me raduje činjenica da je gospodin Art dao pozitivnu ocenu i čak preporuku za Kubrick gramofon, kojeg je tražio i dobio na test. Svaka kritika ili pohvala od eksperta ovolikog iskustva veoma znači, jer je objektivna i neopterećena materijalnim obavezama. kompletan članak će uskoro biti u celosti objavljen, pa će imati šta da se pročita. Istina je da učestvujem u izradi jednog broja delova koliko dopuštaju moje tehničke mogućnosti, tačnije noge, ležaj tanjira, tanjir, komandna ploča i poklopac elektronske regulacije motora, i graviranje oznaka. Po nekad uradim i custom armboard ako nekom naručiocu odgovara za neku njegovu ručku. Velike komade šasije radi velika mašina. Igoru ide sva slava za dizajn, asemblažu, podešavanje i viziju šta je želeo postići. Snovi se ostvaruju.