Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Leonardo

Član
 • Content count

  2269
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

About Leonardo

 • Rank
  L'Uomo Universale
 • Birthday 07/29/64

Profile Information

 • Lokacija:
  Zemun
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

22617 profile views
 1. Peđa, šteta što si požorio sa ovom vešću. Imao sam nameru da sačekam objavljivanje na izvornom sajtu, iz pristojnosti prema gospodinu Artu. Igoru je poslat "predprint" kompletnog članka u .pdf formi. Pročitao sam ga i veoma me raduje činjenica da je gospodin Art dao pozitivnu ocenu i čak preporuku za Kubrick gramofon, kojeg je tražio i dobio na test. Svaka kritika ili pohvala od eksperta ovolikog iskustva veoma znači, jer je objektivna i neopterećena materijalnim obavezama. kompletan članak će uskoro biti u celosti objavljen, pa će imati šta da se pročita. Istina je da učestvujem u izradi jednog broja delova koliko dopuštaju moje tehničke mogućnosti, tačnije noge, ležaj tanjira, tanjir, komandna ploča i poklopac elektronske regulacije motora, i graviranje oznaka. Po nekad uradim i custom armboard ako nekom naručiocu odgovara za neku njegovu ručku. Velike komade šasije radi velika mašina. Igoru ide sva slava za dizajn, asemblažu, podešavanje i viziju šta je želeo postići. Snovi se ostvaruju.
 2. ZM

  Točir za dva godišta jabukovače.
 3. Kad smo kod upredanja vune...
 4. Mogli su i konus u kalemu centrirati malo bolje, da onoliko ne baca posle zavarivanja. Kad je sve drugo na vrhuncu i to da bude ekspertski, a i inače je srce izvora zvuka. Sve ostalo za uživanje i inženjerski nauk, divno.
 5. ZM

  Zen, montiraj ti prikolicu i mečku Božanu. Svi će ti se sklanjati sa puta
 6. I dalje u ponudi Izlazi trafoi Millerioux STS-XH53B
 7. E sad ćete da vidite krštenijeh zvučnjaka!
 8. Srećan rođendan slavljenici
 9. ZM

  Voštiš svilen konac! Bravo
 10. ZM Srećan jubilarac!
 11. Misliš Boki, nešto ovako...doduše nema tri trafoa pa su mu lage malkice klimave, ali je zato sve drugo vrlo na mestu. Hebe ga samo što je "nova škola" - skorojević, pih
 12. Zahvaljijem. Nemoj slati ništa, vredno je praktično saznanje u vezi prirode ove prevlake. Možda i sam naručim nekom prilikom. Hvala za informaciju.
 13. @InSides molim te reci mi, da li zaštita koju si premazivao preko površine bronzanih delova dodaje neku debljinu na ostvarenu meru pre nanošenja. Drugim rečima, ponaša li se kao neka vrsta laka ili penetrira u površinu materijala i ne menja ostvarenu meru. Ako si nekim slučajem merio delove pre premazivanja i nakon, kolika je promena ako je uopšte ima.
 14. Pre neki dan završene i predate zadovoljnom vlasniku tri kutijice. Jedna za DAC, dve za phono pre. Slične kutijice sam već ranije radio ali su bile eloksirane u natur varijanti, dok su ove urađene u crnoj varijanti. Zaboravih da ih fotografišem dok su još bile na astalu, friško sastavljene, pre predaje. Dobrom voljom novog vlasnika dobio sam fotografije smontiranog DACa pa ih delim sa zajednicom. DAC je JLSounds AK4490