stein Napisano Oktobar 6, 2016 #7657 Napisano Oktobar 6, 2016 Ko o čemu, baba o uštipcima... Dual, Aleks, mrcelavi and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 5
чика-Брка Napisano Oktobar 6, 2016 #7659 Napisano Oktobar 6, 2016 Ariston Q Deck. imao pa prodao. a nisam morao. evo imam ponovo. nije hi end gramofon, ali je sasvim dobar. kako kazu za njega - undervalue. bolji je i od nekih skupljih. dobijen danas u razmeni sa Linn Asak glavom. jos je tu i Yamaha MC11 iz ranije razmene. ima se naslusam ihahaj. black coffe, grone and aaa zmaju! je reagovao/la na ovo 3
aaa zmaju! Napisano Oktobar 6, 2016 #7660 Napisano Oktobar 6, 2016 Opa ne izgleda lose, jedino taj mat, deluje k`o da je od RIZle.
чика-Брка Napisano Oktobar 6, 2016 #7661 Napisano Oktobar 6, 2016 taj je bivsi vlasnik stavio, cisto da ima. meni ne bi bilo vazno i da ga nema. ja cu da stavim plutani.
stein Napisano Oktobar 7, 2016 #7662 Napisano Oktobar 7, 2016 7 hours ago, sir Oliver said: Rodjendanski poklon? Ma jok. Za rođendan je bilo nešto drugo... Ne znam odakle ih žena iskopala pa uramila. Neki moji stari crteži iz 1985 i 86... Ras, Vix, black coffe and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 7
Beli_Ninja Napisano Oktobar 7, 2016 #7663 Napisano Oktobar 7, 2016 Pa dobro bre Stein, sta ti trebali tricikli i pojacala u zivotu. Da si nastavio sa crtanjem mogao si da napravis kucu od elektrostatika Pod uslovom da ne zivis u ovoj drzavi (ako mozemo tako da je nazovemo).
chakija Napisano Oktobar 7, 2016 #7664 Napisano Oktobar 7, 2016 Stein, ovo stvarno super izgleda! Daj jos koju!
Pchelac Napisano Oktobar 7, 2016 #7665 Napisano Oktobar 7, 2016 E znao sam ja da je Bob umetnička duša...!
Vix Napisano Oktobar 7, 2016 #7666 Napisano Oktobar 7, 2016 Pa dobro bre Stein, sta ti trebali tricikli i pojacala u zivotu... Eee..kao sto meni isto treba da radim u banci. U odnosu na korporativnu-mracnu-dosadnu atmosferu u banci u kojoj emocije i vasu kreativnu stranu ostavljate ispred ulaza, i ulazite u sivi kalup nazvan covek-robot-stirak, tricikli su super zanimljivi Ali eto, stomak krci pa morate da se prehranite. A kod nas moras raditi nesto "konkretno", pocevsi od lopate.. do banke... A ovo, crtezi, fotografija, muzika...ma to su "emocije" a od emocija se ne zivi, bar ne kod nas. Tako da, Stein je jos i dobro prosao... A sto se zena tice, taman posla njima da padne na pamet da nam kupe objektiv, zvucnik, dac... Evo moja me "iznenadi" kosuljom, pantalonama (da izgledam jos mrtvije ozbiljnije..) Beli_Ninja and 2a3 je reagovao/la na ovo 2
stein Napisano Oktobar 7, 2016 #7667 Napisano Oktobar 7, 2016 12 hours ago, Beli_Ninja said: Pa dobro bre Stein, sta ti trebali tricikli i pojacala u zivotu. Da si nastavio sa crtanjem mogao si da napravis kucu od elektrostatika Pod uslovom da ne zivis u ovoj drzavi (ako mozemo tako da je nazovemo). Da sam nastavio sa crtanjem u nadi da od toga može da se preživi, sada bih verovatno povremeno imao svoju sliku kako kopam po kontejnerima i tražim neki zalogaj... 11 hours ago, chakija said: Stein, ovo stvarno super izgleda! Daj jos koju! Eh da hoće žena da ih sve urami, trebala bi mi mnog veća kuća... 10 hours ago, Pchelac said: E znao sam ja da je Bob umetnička duša...! Hm, da, išao ja posle osnovne i onog nazovi (ne)usmerenog devetog... šta li beše taj kiks, u Bogdan Šuput u Novome Sadu... Tamo mi gospon Karlovaris predavao fotografiju a gospođa Čoporda slikanje... Škola još u to vreme bila pored Sinagoge u nekadašnjem sanatorijumu... Mislim da je posle tamo došla baletska škola a Šuput prebačen na Liman, Klisu, gde li... Sad se duša zadovoljava umetničkim škljocanjem, ako u tome ima ikakve umetnosti... Evo jedna fotografija i jedna "umetnička" interpretacija iste ... (nisam siguran šta ostaje nakon uploada) klikom na "full size" sa leve strane nakon klika na sliku može se videti slika u punoj veličini, doduše, smanjeno za web....
Archangel Napisano Oktobar 7, 2016 #7669 Napisano Oktobar 7, 2016 13 hours ago, stein said: Ma jok. Za rođendan je bilo nešto drugo... Ne znam odakle ih žena iskopala pa uramila. Neki moji stari crteži iz 1985 i 86... Ovo je prelepo. Ko sto rece Guja - Crtaj Crtaj !!!
guja011 Napisano Oktobar 7, 2016 Autor #7670 Napisano Oktobar 7, 2016 2 minutes ago, Archangel said: Ovo je prelepo. Ko sto rece Guja - Crtaj Crtaj !!! majok, spomenuti guja je mislio na SW, ne na ove umetnosti
Archangel Napisano Oktobar 7, 2016 #7671 Napisano Oktobar 7, 2016 Just now, guja011 said: majok, spomenuti guja je mislio na SW, ne na ove umetnosti SW? Molim te razjasni. Nerazumem ja skracenice . Nazalost ponekad mi je potrebo nacrtati ko detetu...
guja011 Napisano Oktobar 7, 2016 Autor #7672 Napisano Oktobar 7, 2016 ma neki trenutnoaktuelni solidvorks crtež. isto neka vrsta umetnosti, kako to već štajnika zna
Quattor Napisano Oktobar 15, 2016 #7673 Napisano Oktobar 15, 2016 Bejah danas u prestonici da počastim svoju pozadinu... Herman Miller Mirra 2, full pack. Slika je sa sajta, moja je baš ovakva... :-) aaa zmaju!, glajman and vladd je reagovao/la na ovo 3
aaa zmaju! Napisano Oktobar 15, 2016 #7674 Napisano Oktobar 15, 2016 Uuu, jesi mogo polovnog yuga da kupis mesto nje?
Zflazar Napisano Oktobar 15, 2016 #7675 Napisano Oktobar 15, 2016 6 hours ago, Quattor said: Bejah danas u prestonici da počastim svoju pozadinu... Herman Miller Mirra 2, full pack. Slika je sa sajta, moja je baš ovakva... :-) jel može i ginekološki pregled da se radi u njojzi?
stein Napisano Oktobar 16, 2016 #7676 Napisano Oktobar 16, 2016 I ja sam se malo dodatno opremio u proteklih nekoliko meseci, no ne bih da vas smaram svako malo... Vix, Woland and Zflazar je reagovao/la na ovo 3
Beli_Ninja Napisano Oktobar 16, 2016 #7678 Napisano Oktobar 16, 2016 Stein, Daj neke podatke o objektivima. Linkovi, cene...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah