Jump to content

Archangel

Član
 • Content Count

  473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Archangel last won the day on December 11 2014

Archangel had the most liked content!

About Archangel

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖🎖

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Čoka
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

2626 profile views
 1. Archangel

  Izolacija za grejač duvaljke

  Naručio sam grejač koji već ima na sebi tu izolaciju i još 10-ak vrhova za štapnu lemku. Zasad je to to :) Sreća pa sam uspeo da nađem grejač sa tom izolacijom. Mision comlete!
 2. Archangel

  Izolacija za grejač duvaljke

  Nekad imam osećaj da nam cela država devoluira. Nekad sam mogao da kupim takav materijal u obližnjoj gvožđari... Razmišljao sam i o kaptonu. Nekako mi nije dovoljno ubedljiv. Mada ako ne bude drugog rešenja možda će i to poslužiti. Bilo je to pre da se nabavi i u obliku trake. Kombinacija stakla i valda liskuna.
 3. Archangel

  Izolacija za grejač duvaljke

  Ako može da se savije ondak nije problem
 4. Archangel

  Izolacija za grejač duvaljke

  Gujo više sam mislio na ovako nešto
 5. Archangel

  Izolacija za grejač duvaljke

  Gde nabaviti izolacioni papir ili traku na bazi liskuna-mikanita, koja može da izdrži bar oko 500 stepeni celzijusa. treba mi za izolaciju grejača duvaljke. koja radi do nekih 480 stepeni celzijusa.
 6. Archangel

  75W Ultra linear A-klasa

  Druže Banat. Mnogo je ovo zanimljivo. Jedva čekam da se projekat dovede kraju i da se to vidi i čuje . 75W Ultra linearna A klasa....... Auuuh. Velika rezerva.
 7. Archangel

  Marantz PM 40 Modifikacija.

  Evo i demonstracije rada. Ako se pojavi neki prozor samo ga zatvorite. https://www.dropbox.com/s/y2m13dcrlwfdise/Modovani MArantz PM 40.wmv?dl=0
 8. Archangel

  Marantz PM 40 Modifikacija.

  Pa nije toliko komplikovano koliko iziskuje vremena. Stavio sam zasebno napajanje da ne smeta pojačalu u radu, Modul zahteva 1500mA, a dao sam mu napajanje od 3000mA da se nađe. Ima izlaz jačine oko 650 mW I na Tape in ulazu radi odlično. Zvuk je začuđujuće dobar mislim s obzirom da je za sve zadužen jedan čip, kond i mosfet. Najviše vremena mi otišlo na rezanje i uklapanje tih stvarčica u prostor, a da ne smeta jedno drugome. Ai da ne narušava previše dizajn pojačala. Ima tri konektora. Power 12VDC LRIn LROut i to je to spreda ima i aux kao i na zadnjoj strani pločice. Bluetooth vata na oko 5-6 metara u poluprečniku.
 9. Archangel

  Šta trenutno slušam . . .

  Da znam ovako da sviram ne bih prestajao sa sviranjem
 10. Archangel

  Marantz PM 40 Modifikacija.

  Bila i neka jako sitna opravka. više simbolična nego opravka.
 11. Archangel

  Marantz PM 40 Modifikacija.

  Pitao sam nekoliko puta. Čovek je rekao da hoće tako. Probo i da ga ubedim al ništa
 12. Archangel

  Marantz PM 40 Modifikacija.

  Pre par nedelja zatražena modifikacija Marantza PM 40. Danas završeno. Iskreno malo mi bilo žao da modujem ali tako je traženo Sad pušta usb mp3, bluetooth, sd karticu, i ima i radio. Ulazi su netaknuti. Išlo se preko tape1 IN.
 13. Archangel

  Kafanica . . .

  Ljudi Imate u sebi i svetlo i tamu. Oni koji su od svetla uvelk će širiti svetlo. Oni koji su od tame uvek će širiti tamu. Ne treba komplikovati stvari. Vrlo su jednostavne. Kada se oduzmu sve filozofije i znanja, trice i kučine, ostaje samo svetlo i tama. Ko je od kojeg samo će se pokazati. A ovi koji su od svetla neka šire svetlo. A ovi koji su od tame neka potraže svetlo.
 14. Archangel

  Kafanica . . .

  Za sve vas koji se tu nešto prepirete. Evo vam nešto pa probajte malo da protumačite i razumete. Mnogo će vam lakše biti da shvatite zašto je današnja siuacija takva kakva je.
 15. Archangel

  SanKen

  Sređeno sve. Hvala svima na pomoći. Burazer prezadovoljan. https://www.dropbox.com/s/12uen15f47e87il/Aiwa AM35.wmv?dl=0 Aiwa am 35
×