Jump to content

Archangel

Član
 • Content Count

  425
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Archangel last won the day on December 11 2014

Archangel had the most liked content!

About Archangel

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Čoka
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

2386 profile views
 1. Archangel

  Kafanica . . .

  Kralj vračeva!
 2. Archangel

  Šta trenutno slušam . . .

  Obe verzije su mmmmmm......
 3. Archangel

  Top lista opampova

  Pih a ovamo ih nahvalili do nebesa. Ja sam slušo i još uvek slušam OPA1602AD i prezadovoljan sam kako to zvuči u odnosu na jrc4558 a ovi MUSE će budu jednog dana. A čuo sam da je minimalna (tehnička) razlika između 1602 i 1612. Jedino neznam ovi LM ovi kako zvuče.
 4. Archangel

  Top lista opampova

  Miko A Bursoni??? tctctc pa di nji da zaboraviš .
 5. Archangel

  Нова година !

  Sretna Nova Godina svima !!!! sa željom da u ovoj bude što više kvalitetnih projekata kako od starijih tako i od mljađih naraštaja. Da se sluša mnogo dobre i kvalitetne muzike i da se znanja umnožavaju ko zecovi. Pre svega ovog zdrvalja u izobilju jer bez zdravlja se ni u čemu ne može uživati u potpunosti Aj živeli!!!
 6. Archangel

  JFET RIAA Phono Preamplifier

  Drain current IDSS (Note) VDS = 10 V, VGS = 0 2.6  20 mA
 7. Archangel

  SanKen

  Saću ja lepo da uzmem šemicu i da ispravim to, pa je ponovo kačim ovde. Nikad se ne zna kad će nekom zatrebati bilo je već par primedi na to, al ne stigoh da izmenim. Hvala!
 8. Archangel

  SanKen

  Hvala Banat! Proveriću to. Pod obavezno.
 9. Archangel

  SanKen

  Poenta je da se nešto i nauči Zene Mogu ja odneti nekome ko ima daleko više iskustva. Ali gde je tu onda čar učenja?. Moram ja da shvatim zašto i šta se desilo. Drgačuje ne umem da učum. A tu ste i vi koji opet imate iskustva pa valjda je to poenta ovog foruma. Da se deli iskustvo. Neću da odustajem tako lako. Meriće se ponovo sve ispočetka. Sve dok ne budem razumeo šta se dešava. Kad jednom budem razumeo, sav haos u glavi će se srediti, i postati trajno pamćenje Svaki vaš komentar je bitan i korak bliže rešenju. Pa izgleda da su oni jfetovi ipak probili i neispravni.
 10. Archangel

  SanKen

  Glavnom stereo za pojačavanje zvuka. onako kao sitne iskrice iskaču vidljive dok ga okrećem . Čak se malo i oseti blago. Ne znam jel to prašina ili šta.
 11. Archangel

  SanKen

  Varnice iskre na potenciometru??? Na glavnoj ploči se ništa ne dešava diodice pale tranzistori su hladni sklopka ne uključuje izlaz na zvučnike. Trafo se čuje blago na 50 Hz.
 12. Archangel

  Kafanica . . .

  Saće još da napišu, "Pa to se oni skupljaju za doček Nove Godine" . Slabo nešto računa onaj naš. Izgleda mu matematika nije jača strana. A i nešto mi je ubledeo u zadnje vreme. Pitam se šta li je?
 13. Archangel

  Kupuj dok nije otišlo...

  E Zenmajstore ti bar imaš još šta na glavi a ja bos ko onaj Biba struja
 14. Archangel

  Kupuj dok nije otišlo...

  Ma znam da za de bre on da nezna nego ono prošlo mi kroz glavu. Bilo bi šteta za kikice i brkove
 15. Archangel

  Kupuj dok nije otišlo...

  Kažu pre nekoliko dana sluške telefona ubile nekog dečaka dok je slušao muziku i držao telefon na punjenju. Čuvaj se. Tu ako dođe do proboja odu kikice sa sve brkovima...
×