Jump to content

Archangel

Član
 • Content Count

  278
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Archangel last won the day on December 11 2014

Archangel had the most liked content!

About Archangel

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Čoka
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

2261 profile views
 1. Archangel

  Šta trenutno slušam . . .

  Kad smo već kod Izraela nije turbofolk ali.... Moja omiljena:
 2. Archangel

  Cambridge Audio Azure 640

  Na slabim signalima koji se dovode na ulaz pojačalo reaguje na opisani način. kada se dovedu ječi signali pojačalo krene da radi kako valja i radi predivno.
 3. Archangel

  Cambridge Audio Azure 640

  Predložio sam mu da proba telefonom, i rezultat je isti. Ponavljam potenciometar na pojačalu je zabetoniran na 40% ili 50% . Zadnji predlog je bio da se prikači CD player i odradi još jedan test.
 4. Archangel

  Šta trenutno slušam . . .

  Odmara mi mozak i dušu.
 5. Archangel

  Cambridge Audio Azure 640

  Poštovanje društvo. Ipak nije sve kako treba. Elem. Stvari stoje ovako. Pojačalac stoji odvrnut na nekih 50%. Izlaz iz ASUS STX preko interkonekt kablova ide na AUX ulaz pojačala. Mjuza se pušta iz foobara. Slajderom koji je u fubaru se jačina dovodi na nekih -80dB do -70dB .negde u tom području levi kanal hoće da nestaje, dosta često. Ponekad nestane i desni kanal na pojačalu. Kada se na fubaru podigne slajder na recimo -50dB i više, pojačalac proradi na oba kanala. i tada u takvom stanju može da radi danima. Čudan problem. Moja pretpostavka je hladan lem, mikro prekid u nekom od vodova na ploči ili jednostavno neki poluisušeni elektrolit. Naravno ovo su sve samo pretpostavke jer pojačalac nisam ni video niti ga imao u rukama. Vlasnik je rešio na moj nagovor da odradi Recap kompletnog pojačala i šta god još trebalo. Zasad traži valjanje poznavaoce koji bi to odradili. U krajnjem slučaju pošto smo daleko jedno od drugog, pojačalac šalje meni na servisiranje. Zato sam i pitao ima li nekog valjanog i poštenog majstora blizu Niša, ili u okolini. Ima li nekih dobrovoljaca, za popravku i ima li nekih predloga u vezi sa iznešenim problemom?. Hvala vam unapred ko god se javi i da neki predlog.
 6. Archangel

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  Godinama ostaje deodorant neverovatno!!!
 7. Archangel

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  Ma gađaju one iz daleka . Namazano je to. Ko strelom. Ako padne temperatura za koji stepen ništa od zvuka Moraće ponvo da zagreva do 60 C
 8. Archangel

  Udrobljen Off Topic - skladiste

  Pazi da ne zapiša slučajno. Mnogo im je korozivna pišaćka ko u Alijen-a. Mom burazeru već tri monitora spržile mačke. Nema šanse da se poprave. Probilo sve do donje palube broda.
 9. Archangel

  Cambridge Audio Azure 640

  E ljudi ipade na kraju sve kako treba. Nešto je foobar poludeo ili windows..... sad radi pojačalac....
 10. Archangel

  Zanimljivi & smešni na You Tube

  I posle kažu ludi Rusi. c-c-c.
 11. Archangel

  lm3886

  https://www.mgelectronic.rs/integrisano-kolo-lm-3886-t i tu.
 12. Archangel

  Cambridge Audio Azure 640

  Jel koji je od vas u Niš a da je dobar majstor da popravi pojačalo iz naslova?. Kvar je negde na ulazu. (možda je negde hladan lem na groundu). Čuje se piskav zvuk na oko 11.000 -12.000 herca. Ako gi ima takav nek se javi. Treba pomoć mom drugaru Nišliji. Naravno čovek je pošten i pošteno plaća. Ili bar u bližoj okolini Niša.
 13. Archangel

  Kako prevariti Netflix?

  Zene ovo ti je kodi za windows. nemaš potrebe za onim mini pc. Isprobaj. Doduše meni se sviđa i varijanta sa Rasberry Pi3 B+ stvarčicom. A ima i radio kanala
 14. Archangel

  Kako prevariti Netflix?

  Hahah nikad se ne zna.
 15. Archangel

  Kako prevariti Netflix?

  https://kodi.tv/ https://popcorntime.sh/sr/windows evo. A na youtube imaš tutorijale kako da podesiš kodi. Za popcorn ne treba neka posebna podešavanja osim da podesiš jezik titla, boju i veličinu. evo link za naše besplatne kanale ex yu
×