Jump to content

Archangel

Član
 • Broj sadržaja

  533
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  3

Poslednji trofej

Archangel je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Čoka
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

3301 posetilaca

Archangel's Achievements

Naš čovek

Naš čovek (6/9)

96

Forumska reputacija

 1. Odlučio sam ipak da oprobam sreću sa tim sa Aliexpresa.
 2. "Ja sa m kupio u Audiophonics, nisam verovao Kinezima." Jel kod ovih francuza firma?
 3. Baš na taj sam mislio... Izvini nisam ni znao da su unutra sitni smd otpornici kod tog modela... Sramota me... Sve u svemo i to ide u notes.
 4. Zasad je pojačalo kod burazera. Prži malo tranzistore jedno stotinjak sati. Intresantno je kod njega da je izlaz sa matične ploče integruša (realtec 881)slabiji nego kod mene sa zvučne kartice(Audigy2 ZS). Kod njega uopšte ne reaguje zaštita ma koliko pojačao. Nema nikakvik problema. Pre neki dan sam mu odno jednu drugu zvučnu (SB live digital 5.1) da bi čovek iole imao kvalitetniji zvuk od integruše, i sa njom takođe nema problema ne reaguje zaštita. Ovo što si predložio ću da uradim odmah čim mi buraz bude vratio pojačalo da dalju doradu. Moram da promenim op-ampove na Ekvilajzeru. Uspeo sam da nađem orginalne. Očistio sam mu glavni pot i sada sve to lepo svirka bez pucketanja i krčenja. Planiram i da mu ubacim jednog Alpsa umesto ovog fabričkog. I tako biće tu još da se radi. Lupam glavu oko otpornika na putanji signala. Dali da idem sa ugljenim, ili da ostavim metaloslojne. BajDeWej hvala mnogo na savetima!
 5. Evo pa gde se bolje vidi: Evo linkova do visoke rezolucije https://www.dropbox.com/s/5f2pn8b4sop7nqe/PCB.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/ve35hi2lybe6i9d/IMG20210929150134_1.jpg?dl=0
 6. Me like it soo much. Voleo bih da čujem zvuk tog malenog čuda
 7. Red je da podelim sa vama i dokle se stiglo sa sređivanjem ovog matorca. Posle 3 godine kiše, prašine, kokakole i sličnih đakonija, mislim da je dosta pristojno za sad. I dalje imam problem sa relejom koji reaguje na nekih 70-80% pojačanja.
 8. Prave Proverio danas u Texas Instruments.
 9. Pogledaću karekteristike ovog HA12017. Na koju kompezaciju misliš? Ako mogu da ih menjam ovima itekako ću ih menjati. Našo sam ovo na netu za opa604. http://geosonixlab.com/blog/archives/06-2015 Intresantno je da ovaj opa604 može da ide nožica na nožicu maltene. stim da mora da ima ova dva konda radi stabilnosti.
 10. Ove sam adaptere video, al mi ne opravdavaju cenu. Možda u krajnem slučaju ako baš bude moralo.
 11. Poz društvo. Nastavljam sa popravkom PM510 tamo gde sam stao pre nekoliko meseci. (2 možda 3 nem pojma ). Ima IH na evil bay-u, al me intresuje Ima li kod u nas da se nađu HA1457? Može li umesto toga neka zamena?. Video sam negde na netu da ih neko menja sa OPA604 i dva konda kojima neznam vrednost. Izmenjao sam dosta stvari na Pojačalcu, osposobio oba kanala, ali imam neki čudan problem. kad mi je uključeno pojačalo sa zvukom na minimumu napon na izlazima mi varira između 14mV i 150mV. i to u periodu od nekih minut. pa se vrati na 14mV +- i tako u krug. ne znam jeli greška do instrumenta ili šta već. Drugi problem mi je kada prebacim AMP na flat mod, tj zaobiđem ekvilajzere, na nekih 80-90% Pojačanja krene da mi reaguje zaštitni relej. Kada smanjim nivo ulaza onda je sve ok. ne reaguje zaštita. Imal neko nekakvu ideju šta se dešava?
 12. Stigla robaaaaa T7 Je novopridošla skalamerija mada unimer jako dobro radi svoj posao
 13. Ako ne nađem SanKene na kraju će ipak ići te tošibe.
 14. Šta misliš o 2SC2773 i njegovom komplementu? Bil oni mogli doći u obzir?.
 15. Još uvek imaju 2sc2837 sa komplementarnim Sad lupam glavu da uzimam te sanken ako ima ili tošibe 2sc5200 sa njihovim komplementarnim?
×
×
 • Kreiraj novo...