Jump to content

Ras

Član
 • Content Count

  479
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ras last won the day on April 23 2016

Ras had the most liked content!

About Ras

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

50002 profile views
 1. Ras

  Koncerti

  Mogao bih da odem, ukoliko ne zaboravim
 2. Ras

  Koncerti

  Biće regularnog snimka na YT kanalu Studija 6, uobičajena praksa. I pored toga što JBL zaista sjajno zvuči, pitam se koji je razlog da se mnogi od nastupa ne prate bez posrednika?
 3. Ras

  Šta trenutno slušam . . .

  Danas sam preuzeo cd i toliko sam oduševljen da je akcija pokrenuta pre manje od godinu dana (u decembru 2017. godine) iznedrila ovakav rezultat: Klavirsko nebo - nova klavirska muzika kompozitora iz Srbije Pop Depresija je u decembru 2017. godine pozvala da se kompozitori iz Srbije jave sa svojim novim radovima u cilju objavljivanja jednog ovakvog albuma. O albumu Bandcamp preslušavanje i daunlod
 4. Jeff Bugby je pravio Continuum, njegovo viđenje BBC monitora, sa Dayton RS28A visokotoncem (jedna od opcija u linku je Dayton RS28F, ali taj drajver nije više u ponudi i izgleda da ga neće ni biti (ima ih verovatno na e-bay). Iz istog razloga ni Continuum nije dostupan u kompletu u formi kita. Ne sećam se više (a čini mi se da jeste) da li je Continuum bio kompletno dokumentovan projekat dostupan DIY zajednici, pre komercijalizacije.
 5. Ras

  Udrobljena gramofonska tema

  Jesu, pravili su gramofon sa DD motorom i otprilike tom cenom koju spominješ.
 6. Ras

  Udrobljena gramofonska tema

  VPI predtstavio DD gramofon, najavljuju limitiranu seriju od 400 komada i cenu od 15000 zelenih:
 7. Ras

  HDMI kabl i max. dužina

  HDMI standardi se razlikuju po propusnoj moći (osim po formatu konektora). Kabl dužine 3, ili 5m neće biti problem ukoliko odgovara nameni/standardu. Blic guglanje otkriva šta Sony kaže na tu temu: https://www.playstation.com/en-gb/get-help/help-library/system---hardware/sound---screen/ps4--how-to-get-hdr/ Standardi (posebno pogledaj tabelu gde su u redovima rezolucije i fr osvežavanja): https://en.wikipedia.org/wiki/HDMI
 8. Ras

  Gde ćete na letovanje?

  Gde se nalaze ove vetrenjače?
 9. Ras

  Kotlic i vragolije

  mhmm, nisam ovako nešto jeo baš baš dugo!
 10. Ras

  Kotlic i vragolije

  Može link za ovo, neka fotografija, ili sl?
 11. Ras

  Lenco PTP 6 Woland Edition

  bubinga ili ništa
 12. Ras

  Pioneer PL 12 AC

  speed-up i shutdown
 13. Ras

  Usher s 520 clone

  Ovde su oznake originalnih drajvera koji se koriste u S520 Karakteristike midvufera: https://www.yumpu.com/la/document/view/47045820/5201w-usher-audio Viđao sam drajvere po online prodavnicama opreme za zvučne kutije (većini ovde poznate), ali sada u brzini ne nalazim gde tačno. Šeme skretnice mogu da se nađu mislim na velikom DIY forumu. Nov kompletan zvučnik i dalje je 350€.
×