Jump to content

Ras

Član
 • Content count

  458
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ras last won the day on April 23 2016

Ras had the most liked content!

About Ras

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

48936 profile views
 1. Kabl za slusalice - 3.5mm to 3.5mm

  Recimo da je ovo solidan kabl, samo nađi odgovarajuću dužinu među oglasima. Drugo, ako dobro čitam tvoj nik ovo bi moglo da ti bude u komšiluku i da dobro posluži uz odgovarajuću terminaciju.
 2. Psihoakustika

  Možda baš danas čuješ dobro?
 3. 3w clasic sa Vifa zvucnicima

  Ako se ne varam ovo je W170S? Sa čime je uparen, Scan Speak R2604?
 4. KRADJA PAKETA - POSTA ILI CARINA ?

  Izvinjenje poštaru!
 5. Windows 10

  https://www.wired.com/story/how-to-get-windows-10-fall-creators-update/ Edit: Sada mi je tek do mozga doprla suština pitanja Nemam dobar odgovor
 6. Filmovi koje volite

  Kontraverze prate soundtrack (što je još jedna u nizu veza sa originalnim Blade Runnerom), obzirom da ga potpisuju Hans Zimmer i Benjamin Walfisch. Asocijacija na Stalkera je bila jasna još iz ranije dostupnog trailera i na nivou je posvete, pa tu vezu BR2049-Stalker ne treba dalje razvijati i mislim da samo može štetiti percepciji filma (ovog novog naravno). Gledao sam u 3D, nije mi smetalo. Biće prilike i gledaću ponovo i bez tih pomagala. Film je odličan!
 7. Off: Ne znam za povezanost Roku i Logitecha? Slimdevices je razvio Squeezebox, a Logitech ga preuzeo. https://en.wikipedia.org/wiki/Squeezebox_(network_music_player)
 8. dobre MM zvučnice

  Možda si propustio priliku da u OneHiFi, u vreme kada si se muvao tamo, baciš pogled na onu Lynn zvučnicu - bez da sam je slušao, ali je bar nudila kvalitetan vrh za zaista umerenu cenu. Edit: Meni su Goldring (bilo pitanje ranije) zvučnice u raznim prilikama, obično na prezentacijama zvučale vrlo korektno.
 9. Udrobljena automobilska tema.

  Moram da nabavim 2x ovoliko
 10. Windows 10

  Nemoj to da radiš, još uvek! Slične simpome beležimo na više računara na poslu, ja kod kuće, itd.., ali polako ulazimo u normalne tokove. Nisam istraživao da li se radi o kakvoj krupnijoj, ili čak globalnoj pojavi, a povezao sam sa poslednjom nadogradnjom W10 od pre par dana, koja izgleda da nije još završena
 11. Potrebni stalci za Harbeth 7ES-3

  Nakako sam propustio... Hvala!
 12. Potrebni stalci za Harbeth 7ES-3

  Crni, da li je pitanje o ceni nepristojno?
 13. Potrebni stalci za Harbeth 7ES-3

  To je dokument. Hvala!
 14. Potrebni stalci za Harbeth 7ES-3

  Potraži na veb strani proizvođača njihovu filozofiju, ili možda odgovore na najčešća pitanja, zaboravio sam šta tačno beše. Parafraziraću ono što sam zapamtio o stalcima: da treba da budu stabilni i da se ne postavljaju šiljci na način da oštete finiš kutije. Harberth kutije izgledaju vrlo lepo i po mom mišljenju odgovaraju im stalci koji su pravougaonik u ravni fronta zvučnika, širine tačno da odgovaraju dimenzijama kutije, baš ovakvi kakve si postavio, bilo da su od drveta, bilo od metala. U bilo kojoj varijanti (metal, ili drvo) profil greda može biti i znatno deblji od ovih na fotografijama, npr. poput ovoga, a boja može biti crna, ili najsličnija finišu kutije. Video sam fotografiju zvučnika u tvom prostoru u drugoj temi i na tvom mestu bih izabrao crni metalni stalak sa tanjim gredicama. Nešto slično u ponudi ima i Kemp, po ceni koja nije baš niska. Pre konačne odluke o dimenzijama stalaka eksperimentiši sa visinom kutije u tvom prostoru sa mesta za slušanja. Lepa kupovina, neka je sa srećom!
×