Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 16k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano
3 hours ago, paja959 said:

sitni pecarosi u Palm Beach-u...4x300KS ili 4x350KS...lovi se sitna neka ribe cigurno :)

Ovde važi isto pravilo kao kod letenje avionima sa samo jednim motorom, kako sam čuo od jednog vojnog pilota transportne avijacije - Letenje jednim motorom u najmanju ruku je neozbiljno! ;) 

Koliko tamo naplaćuju šlepovanje do luke, u slučaju otkaza motora, bolje je imati "4 polise osiguranja" a i gušt je prštati sa 1500KS :oke:

Napisano

Jednom sam sa takvim, Sekspirov reklamni, isao BG-NS za malo jace od pola sata, isparkiravanje i uparkiavanje je trajalo duze. Koliko to srce goriva, besmisleno je za diskusiju, tako da vise mislim da im treba da u kratkom vremenu prevale 100-200 milja, nego kao rezerva.

Rezervoari su ranga par do desetak tona...500-1000 i vise galona...ako je u Kaliforniji oko 3$ galon, nema seanse bez par $$$

Napisano

Video naživo take letelice onomad na Ontariu kad sam pecao losose.

Pitao lokalce dal su normalni... ...objašnjenje je da su im to čamci za neka takmičenje u pecanju koje počinje i završava se na obali a peca se ihaj od obale pa im bitno da što manje vremena gube u putu.

Inače treba da im vidite pribor za pecanje. Ovo što se kod nas zove teško tamo dadnu predškolskoj deci. Kad sam video "cannonball rig" mislio sam da je sidro :)

Napisano

Niti je to normalan štap, niti riba, niti oprema, a bogami ni ribolovac

Drugar letos u Grčkoj imao sreću da upeca tunu od 2 kila. Borba sa "normalnim" štapom za naše uslove neverovatnih 20 minuta, s obzirom na veličinu ribe. Nekoliko ludačkih drilova, jednom odmotan ceo konac od 100m.

Sad zamislite tunu od 680kg.

Bluefin Tuna_Ken Fraser_Ken FraserDOTca_ss.png

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...