Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

reko da stavim ovde link da vidite kako je pletem po toj debeložičnoj tamburi! sklepah klip od omiljenog mi filma romantičnog sadržaja čisto da ne bude moja statična fotka na klipu... :Viannen_loungelizard:

Napisano

Mićo,Hvala na linku. Zanimljiva pesmica, baš mi se sviđa :clapping: ... onako, pomalo u retro fazonu osamdesetih (što cenim kao plus), ali i veoma simpatična i slušljiva, a bolja od 90% onoga što slušamo kao trenutnu domaću produkciju po radio i tv stanicama.Sviđa mi se i spotić. Baš sam hteo da upitam o kome filmu se radi kad vidim, stiže odgovor od Belog.Kad snimite nešto novo obavezno okači link.

Napisano

ahahaha hvala za komentare! nego to pletenje...man se toga! svaki iole dobar basista ima arsenal takvog ili sličnog "pletenja", nije fora u tome, fora je napraviti bas liniju koja se lepi za uši i koja je lagana i neopterećujuća, koja te zove da je ponovo preslušaš... to je majstorstvo! :Viannen_loungelizard: pozzzzz

Napisano

John Paul Jones

jok bre! Milan Jovanović aka Michabass :Viannen_loungelizard: pa da john paul je opasan basadžija za svoje vreme... :hipi:
Napisano

ma za sva vremena - kad malo uzmes i poslusas LZ , prateci kako se uklapa harmonijski ....... covece - on i Bonzo su 70% harmonije :connie_nutzo:

• 11 years later...
Napisano
On 9/18/2010 at 1:24 AM, michabass said:

fora je napraviti bas liniju koja se lepi za uši i koja je lagana i neopterećujuća, koja te zove da je ponovo preslušaš... to je majstorstvo!

True

Na primer legendarna basiskinja Carol Kaye

EN.WIKIPEDIA.ORG

Bravo za svirku :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...