Jump to content

Andrija

Član
 • Broj sadržaja

  222
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

2 Pratilaca

O Andrija

 • Rođendan 08/10/1964

Informacije Profila

 • Lokacija:
  Beograd
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Posle duge pauze na forumu javljam se linkom na jedan svež, rekao bih vrlo ozbiljan i detaljan test o kompjuterskom audiu. Voleo bih da pročitam vaše komentare. I daaa, nadam se da sam pravilno ubacio temu u ovaj podforum!?
 2. Pozdrav drugarima koji čitaju ovu temu, a biće skoro tri godine od kako je započeta Evo, da se i ja zapljunem, s obizrom da sam bio u društvu nekolicine cenjenih kolega u poseti kod Bokija i nešto detaljnije preslušao ove kutije koje se sada, kada su finiširane, zovu Notax M. Možda treba razmisliti da se u naslov teme ubaci novo ime zvučnika, čisto zbog evenutalnih pretraživanja ... Pre svega, da kažem da sam kutije slušao kod Borisa kada su bile u fazi projekta i tada su pokazivale značajan potencijal i konkurentnost u kontekstu ozbiljnijih bookshelf-a. Danas su to finiširani komadi k
 3. Pesmica je simpatična balada, nije ništa posebno za moj ukus, ali poklonu se ne gleda u zube, zar ne. Inače, na sajtu piše da slobodan download za ovu numeru traje do 3. decembra, tako da ne morate žuriti da obavezno skidate svaki dan po jednu numeru, već možete i više odjednom.
 4. Upravo sam pustio da se skida prva ponuđena numera i izabrao sam FLAC 24/192, dakle najveći po memoriji. Za nekoliko minuta će biti na kompu, a da biste dobili ovaj simpatični poklončić morate se prethodno registrovati na Linn sajtu. Naravno, nisu mi ništa naplatili.
 5. Andrija

  Reparacija MC glave

  Znam da postoji taj gospodin na Tošinom bunaru, ali ga nisam upoznao. Međutim, znam da su se reparacijom gramofonskih glava, dakle retipping-om i svim ostalim zahvatima na kalemovima, magnetima, telima pick-up-a bavili braća Žarko i Nebojša Ristić, ovde u Beogradu. Devedesetih su puno radili za dj-eve, ali i hiend pick-up-e tipa Koetsu i tsl. Ne znam koliko su toga uradili, ali znam za neke njihove radove koji su odlično svirali i čiji vlasnici su bili potpuno zadovoljni. Koliko se sećam, najviše su voleli da na vrhunske glave stavljaju Ernst Benz dijamantske vrhove koje su nabavljali n
 6. Jedna jedina i neponovljiva: Ljiljana Petrovic Buttler .... samo, ovo treba poslusati s oridjinal diska zbog izuzetne produkcije, i tada se sve cuje daleko bolje neko preko youtube-a. Verujte mi, ovo nije da se slusa kada si u bedaku ... moze da bude OPASNO!
 7. Ako se pitate kako sam ovu staru gradsku pesmu zavoleo, to je zbog ove verzije / donekle izmenjene: http://www.dailymotion.com/video/xvanqb_zasto-ne-smem-da-te-ljubim-bel-tempo-1987_creation Suzana Petricevic, divan glas, divan stas, a neopravdano zapostavljena nasa glumica.
 8. I jos jedno izvodjenje, ovog puta Slavko Perovic: ... cistokrvno live izvodjenje u teve studiju.
 9. Jos jedan veliki pevac - Cune Gojkovic: ... onaj ko pazljivo slusa moze primetiti da se u svakom izvodjenju po malo razlikuju stihovi koje pevaju, tek po neka rec, zanimljivo!
 10. Ono prvo je bio Zvonko od pre cetrdesetak godina, a ovo dole je skorijeg datuma: https://www.youtube.com/watch?v=EPuggBBLBbw&feature=player_detailpage
 11. Evo Zvonka Bogdana: https://www.youtube.com/watch?v=BwNeD8_sS_Y&feature=player_detailpage
 12. Dragi kolega kpol,

 13. Dragi kolega kpol,

 14. Andrija

  Lampas

  Kolega kpol, juče sam razgovarao sa Dragim Milosavljevićem i on me je zamolio da tebi pošaljem na privatnu poruku ovde na forumu njegov broj telefona i e-mail adresu. Sada ću ti poslati pm. Pozdrav!
 15. Andrija

  Lampas

  Za cenu bismo morali da pitamo lično konstruktora, Dragog. Hajde, ja ću ga pitati posle podne, pa da vidimo šta će kazati. Inače, on to pravi kao čist hand-made, pretpostavljam samo po narudžbini, tako da detalji oko trafoa itd. mogu da se dogovaraju.
×
×
 • Kreiraj novo...