Lemić Napisano pre 2 časa Autor #155 Napisano pre 2 časa Letva je izrađena, čisti bakar: Putuje, spremljen joj doček, nenadano rastavni trafo 4Kw: Prvi utisak, uhhhhh, pa ovo radi j...izvrnuvši dlanove. Kratko, nestali su zvučnici sa scene u smislu levi i desni. BANAT, Vix and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 1
zerowaf Napisano pre 1 sat #156 Napisano pre 1 sat Ovo mi se sviđa! Masiv od bakra u letvi i Schuko iznutra izgleda robusno. > Rastavni trafo, sviđa mi se ideja. Mini trafo-stanica za hifu. Pitanje za iskusne i one tehničke tipove ( ) Negdje sam davno naišao na ideju da se zapravo stave dva masivna trafoa iste vrijednosti. Da jedan npr. spusti napon, a drugi iza njega vrati na početni napon. Zašto? Zašto ne? A ako da, kako točno? Lemić je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 1 sat #157 Napisano pre 1 sat 1 minute ago, zerowaf said: Zašto? pa da se proda duplo vise trafoa BANAT, Lemić, zerowaf and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 4 1
zerowaf Napisano pre 1 sat #158 Napisano pre 1 sat pre 1 minut, Zen Mod reče pa da se proda duplo vise trafoa E, pa to je isto valjan razlog! Valja ekonomiju održavati u poikretu. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
BANAT Napisano pre 51 minuta #159 Napisano pre 51 minuta (izmenjeno) 30 minutes ago, zerowaf said: Ovo mi se sviđa! Masiv od bakra u letvi i Schuko iznutra izgleda robusno. > Rastavni trafo, sviđa mi se ideja. Mini trafo-stanica za hifu. Pitanje za iskusne i one tehničke tipove ( ) Negdje sam davno naišao na ideju da se zapravo stave dva masivna trafoa iste vrijednosti. Da jedan npr. spusti napon, a drugi iza njega vrati na početni napon. Zašto? Zašto ne? A ako da, kako točno? Po mom misljenju imati galvanski rastavni trafo nije lose pogotovu ako on u sebi sadrzi elektrostaticki oklop izmedju primara i sekundara koji se uzemljuje i tako sprecava da se poprilicno raznih RF smetnji i drugih nezeljenih primesa prenese sa primarne mrezne strane na sekundanu stranu ka potrosacima , u svakom slucaju treba takav trafo ubaciti i u neku metalnu uzemljenu kutiju koja ima i obavezne pripadajuce osigurace kako na primarnoj tako i na sekundarnoj strani . Izmenjeno pre 50 minuta od BANAT LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah