Jump to content

Ceramique soup (avalon opus ceramique)

Preporučeni Komentari

Napisano

Mozda, kod bass-a i ima mesta, ali za mid drajver ne verujem. Odvojicu za vikend vreme. 

Mislim da ni ovo nije "postolje" uradio.. Provericu kasnije. 

IMG_20260602_105858.thumb.jpg.98052576342210cd8a36a27adb68d5f5.jpg

Napisano

Bez neke filozofije ili čeona brusilica ili turpija za drvo i cepaj, medijapan je i to ide brzo turpijom. Posle dorada šmirglom, usisavanje i toliko.

Napisano
pre 7 časa, Brijac reče

Mislim da ni ovo nije "postolje" uradio.. Provericu kasnije. 

Ma za popichkiti!
Jbm, prvo sam bio nezadovljan kad mi je majstor malo odlagao rad, bio je doduse bolestan i nikako mu ne zamjeram, ali sam na koncu zadovoljan da sam svoje napravio sam cak i s ono malo alata koje sam tada imao (danas vec imam prilicno ozbiljnu bazu za stolarsku radionicu, ali o tome cemo sljedece godine kad mozda napokon pocnem praviti drugi granafor) i pogotovo s nikakvim znanjem i jos manjim iskustvom.
Ali s ovim forumom iza ledja sam siguran da covjek moze sve!

Napisano
23 minutes ago, zerowaf said:

Ali s ovim forumom iza ledja sam siguran da covjek moze sve!

a jes .......

:smesna: 

Napisano
pre 1 minut, Zen Mod reče

a jes .......

:smesna: 

Eto, ja antitalent sam ponesto uspio.
Znaci netko pametan bi vec napravio holograme Zeppelinovih koncerata u dnevnoj sobi. :D 

Napisano

Dobra vest je da je ipak dole stavljena ploca kako greba (tek danas imadoh par minuta predaha da odem i vidim). Losa, da je udubljene pozadi (za mesinganu plocicu i cinceve), digao mnogo visoko i fakticki ide skoro na sredinu gde treba skretnica da dodje, umesto nize kako je dogovoreno. Ne mogu tu stavljati cinceve, nema fizicke sanse...

Napisano

Na prvi pogled, jos su u podrumu, dimenzije, oblik itd je ok. Ovo je bas bezveze ispalo ovako, nije moralo, ali eto tako je. U to udubljenje cu da munem plocicu mesinganu, ki na spomenik. A ispod cu da odradim rupe za cinceve jbg, samo cu morati iznutra da pravim offset rupa da mogu da ubacim maticu na navoj cinca, 30mm je i ne moze skroz proci navoj/telo cinca. 

Nadjoh ga tako sto okacih oglas u grupi za stolare. Javio se, radi servis zvucnika, pravi kutije, nisam se cenjkao za novac, dogovoren februar, evo u junu stiglo i tako... Lekcija naucena, idemo dalje...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...