Brijac Napisano %s u %s Autor #23 Napisano %s u %s Mozda, kod bass-a i ima mesta, ali za mid drajver ne verujem. Odvojicu za vikend vreme. Mislim da ni ovo nije "postolje" uradio.. Provericu kasnije. chakija je reagovao/la na ovo 1
ManicP Napisano %s u %s #24 Napisano %s u %s Bez neke filozofije ili čeona brusilica ili turpija za drvo i cepaj, medijapan je i to ide brzo turpijom. Posle dorada šmirglom, usisavanje i toliko.
zerowaf Napisano %s u %s #25 Napisano %s u %s pre 7 časa, Brijac reče Mislim da ni ovo nije "postolje" uradio.. Provericu kasnije. Ma za popichkiti! Jbm, prvo sam bio nezadovljan kad mi je majstor malo odlagao rad, bio je doduse bolestan i nikako mu ne zamjeram, ali sam na koncu zadovoljan da sam svoje napravio sam cak i s ono malo alata koje sam tada imao (danas vec imam prilicno ozbiljnu bazu za stolarsku radionicu, ali o tome cemo sljedece godine kad mozda napokon pocnem praviti drugi granafor) i pogotovo s nikakvim znanjem i jos manjim iskustvom. Ali s ovim forumom iza ledja sam siguran da covjek moze sve! LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano %s u %s #26 Napisano %s u %s 23 minutes ago, zerowaf said: Ali s ovim forumom iza ledja sam siguran da covjek moze sve! a jes ....... LightMatic je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano %s u %s #27 Napisano %s u %s pre 1 minut, Zen Mod reče a jes ....... Eto, ja antitalent sam ponesto uspio. Znaci netko pametan bi vec napravio holograme Zeppelinovih koncerata u dnevnoj sobi. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Brijac Napisano pre 23 minuta Autor #28 Napisano pre 23 minuta Dobra vest je da je ipak dole stavljena ploca kako greba (tek danas imadoh par minuta predaha da odem i vidim). Losa, da je udubljene pozadi (za mesinganu plocicu i cinceve), digao mnogo visoko i fakticki ide skoro na sredinu gde treba skretnica da dodje, umesto nize kako je dogovoreno. Ne mogu tu stavljati cinceve, nema fizicke sanse...
Beli_Ninja Napisano pre 15 minuta #29 Napisano pre 15 minuta Gde bre nađe tog nepismenog i ćoravog majstora leba ti... Ima li šta da je uboo.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah