Leonardo Napisano Jul 9, 2011 Share #111 Napisano Jul 9, 2011 Jao Leonardo kako to dobro izgleda samo covek da gleda te delice i da ih drzi u ruci...Zamisli koliko ja uživam dok ih crtam, biram odgovarajući materijal, štelujem mašinicu, pratim kako cnc radi bez greške ( he, he ).Pravi i kompletan DIY.Mada što kaže veliki zeoN, kada pomislim šta sve uradih u proteklih skoro 20 god. neke stvari više i nisu uzbudljive.Sada mi je veće zadovoljstvo da ispunim očekivanja kolega i saradnika. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Jul 9, 2011 Share #112 Napisano Jul 9, 2011 Sada mi je veće zadovoljstvo da ispunim očekivanja kolega i saradnika.Мени крај свега кад се окупимо и Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ZZZ Napisano Jul 9, 2011 Share #113 Napisano Jul 9, 2011 Ma uvek je uzbudljivo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Rade Napisano Jul 9, 2011 Share #114 Napisano Jul 9, 2011 I gotova 2 headshella Grace G-707 Pa ne možemo propasti i da 'oćemo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Jul 9, 2011 Share #115 Napisano Jul 9, 2011 I gotova 2 headshella Grace G-707Boli!! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 23, 2011 Share #116 Napisano Jul 23, 2011 Uparivanje... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Jul 23, 2011 Share #117 Napisano Jul 23, 2011 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Jul 23, 2011 Share #118 Napisano Jul 23, 2011 Лепо, лајкид. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Rade Napisano Jul 30, 2011 Share #119 Napisano Jul 30, 2011 Prednja strana pojačala .... uživo izgleda mnogo lepše zbog mreže i prekidača Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Jul 30, 2011 Share #120 Napisano Jul 30, 2011 Прекидач јесте индустријски али је врх. Мислим да је произвођач Телемеханика и има измењиве микро прекидаче. Предња плоча је стварно ретро. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Rade Napisano Jul 30, 2011 Share #121 Napisano Jul 30, 2011 Kompletamente dual mono Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Jul 30, 2011 Share #122 Napisano Jul 30, 2011 Има ту и нека лампица Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Rade Napisano Jul 30, 2011 Share #123 Napisano Jul 30, 2011 Nego šta nego ima .....hibrid , inače vrlo jednostavan ....kao što su i svi hibridi . Ja mislim kad ga budem prepravio i stavio novu konfiguraciju za cev , kao i drugu cev sa atuatorom koji sam predložio , bez ikakvog preuveličavanja mislim da bi mogao da stane na crtu Tulipu ......te četiri štampe zatvorene u jednostavnu kutiju sa transformatorima duplo slabijim se prodaju za tri 'iljade evrića , što znači da izlaz sam za sebe radi dobro .....ja sam za sada zadovoljan kako to radi . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 30, 2011 Share #124 Napisano Jul 30, 2011 Fugly! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Rade Napisano Jul 30, 2011 Share #125 Napisano Jul 30, 2011 http://www.olimpiaudio.com/Prodotti/StatoSolido/Pedrillo.html Ovo je nova verzija sa XLR ulazima i lepo se vide dva transformatora . Pošto ja već imam transformatorčiće .....inače se pojačala rade ručno pa nema nikakvih fabričkih detalja , šljokica i ostalog .....sve ostalo je isto Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Jul 30, 2011 Share #126 Napisano Jul 30, 2011 Бахато , мислим да сам тај амп већ негде видео. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Nesic Napisano Jul 30, 2011 Share #127 Napisano Jul 30, 2011 Kompletamente dual mono Vidi ti šta mu radi čika Rade Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Rade Napisano Jul 31, 2011 Share #128 Napisano Jul 31, 2011 Vidi ti šta mu radi čika Rade Inače pošto i 220v od napajanja pojačala i 200 v od anodnog napona prolaze pored samih cevi .....onda je kabl za napajanje urađen tako da su širmovani pojedinačni vodovi pa sve u bužir , a crveni kabl kroz koji prolazi anodni napon je inače širmovan i od protivpožarne zaštite je .... 400v i sat vremena visoke temperature ....i lepo izgleda .....i na visokotoncu se ne čuje ništa Sama "kutija " gde se nalaze štampe od pojačala kao i sama štampa inače nisu fiksirane za ostatak kutije i ne dodiruju ni poklopac , već "plivaju " na gumenim podmetačima .....detalji koji se ne vide Po mojim proračunima ovo je dovoljno do 9. stepena merkalijeve skale da stoji gde je Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Jul 31, 2011 Share #129 Napisano Jul 31, 2011 Po mojim proračunima ovo je dovoljno do 9. stepena merkalijeve skale da stoji gde je Добро би се продавао у Јапану Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Rade Napisano Jul 31, 2011 Share #130 Napisano Jul 31, 2011 I ovo je hibrid , ali sa zvučnicima .....bas je HW 162 u DCAAV-u ,tj dvostruki refleks sa zvučnikom koji se vidi . Nešto ispod midbasa je pregrada sa otvorom , dok je basrefelks otvor prema dole . Ovaj sistem/dcaav / odlikuje brz bas / utisak koji vara / i odziv prema dole nešto između TL i kompresione . Zbog dvostruke filtracije dve komore , odziv basrefleksa je izuzetno čist pa se dobija utisak da je brz . Za sada imam jedan pik na 40hz koji ćemo eliminisati promenom dužine cevi . Skretnica je relativno jednostavna i za ovakvu konfiguraciju i zvučnika i principa rada kompletne kutije ne može jednostavnije . HW ima 12db električno koji sa datim vrednostima filtera ima blag pad tako da se malo "podvuče" ispod srednjetonca . Tang -Band 655sa ima 6-12db sa nekim kompezacijama .Prvi kondezator u saradnji sa otporom na kraju filtera u paraleli sa zvučnikom obezbeđuje modeliranje odziva prema dole kako se želi . Odziv prema gore odrađuje klasičan 12db električno koji u saradnji sa LC kompezacijom obezbeđuje odziv koji bi trebao da bude simetričan sa odzivom visokotonca .Pošto TB sam za sebe brljavi onda je i stavljena RCL paralelna u redu sa zvučikom . Visokotonac je Morel i ide klasična 18db skretnica ..... Sad to sve skupa izgleda ružno , ali radi dobro ......kad se završi izgledaće slično kao Vandersteen ....za sada su takve ideje Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Rade Napisano Jul 31, 2011 Share #131 Napisano Jul 31, 2011 Добро би се продавао у Јапану Nije vodootporan Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 31, 2011 Share #132 Napisano Jul 31, 2011 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah