Pchelac Napisano %s u %s #9241 Napisano %s u %s Sad sam zauzet slusanjem bluesa , dac i udri... i utapam tugu u sampanjcu i staaaroj gaudi... LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Pchelac Napisano pre 4 časa #9242 Napisano pre 4 časa Jbga...pisti sve ko ludo. Oba signala i obe mase. Doduse, beli cinc nihe hteo, reko Evoga, al posle i on propista...mozda ima neki poluprekid u kablu i zavisi od pomeranja i drzanja. Menjam ja sutra cinceve svakako.
Pchelac Napisano pre 3 časa #9243 Napisano pre 3 časa Osmiglao fino cinceve i sad svira, javlja mi se ostar thump (crack ?) kad rucicu vracam na mesto "odmora", kod 145ce ona tesno ulazi , mora da se pritisne da klikne i tada mi se javlja kratka ostra buka.Jel moguce da je glava ostecena nekako paje taj horozontalni klik zatrese pa...jbmliga...al lepo svira.🙄
Zen Mod Napisano pre 2 časa #9244 Napisano pre 2 časa nadji service manual mozda ima mute kontakte u resting polozaju, pa su vrljaviprljavioksidirani ene, opet multimer moze sve da pokaze probo ja tako da gledim u spravu bez multimera...... svaki put slaba vajda
Pchelac Napisano pre 2 časa #9245 Napisano pre 2 časa Pa kabel sam i proverio unimerom i nije to, a ne bih rekao da ima mute na restu, zice iz rucice idu na terminal gde su direktno zalemljene za zice iz kabla...ali, da, treba naci semu gramofona, sto je najgore imao sam manual ,dobio sa gramofonom od prethodnog vlasnika.
Pchelac Napisano pre 2 časa #9246 Napisano pre 2 časa Ovo mi je i odlicna prilika da izvucem novu glavu, he he...mozda AT-VM95EN
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah