Mikorist Napisano Maj 24 Share #41 Napisano Maj 24 ^ Neki besan USB kabl....Ono što @NIXIE ima sad *(Supra) ili još skuplje... https://novi.kupujemprodajem.com/audio/kablovi/audioquest-usb-a-b-cinnamon-1-5m/oglas/91224362 Nemam pametan savet ....gledam kako da zaobiđem USB....odnosno trošak od 100 evra za kabl Jedna od opcija je napraviti USB kabl od Van Den Hul M.C.D102 MKIII Hybrid - ovde ima na metar da se kupi u Korato. Sad ga upravo slušam....jede Dunavkovu žicu za doručak. Ovako izgleda odran na tanjiru LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 24 Share #42 Napisano Maj 24 Uredu, zahvaljujem se. I to je sve, ne treba ništa drugo? Ozbiljno pitam, ja sam za IT (kao i za ostalo) neobrazovan. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 24 Share #43 Napisano Maj 24 To je sve što se tiče spoljnog USB - napraviti ga sam ko ume - a nije mnogo teško. Što se tiče unutrašnjeg USB - evo gde je odran završio LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 24 Share #44 Napisano Maj 24 Ja se ne usuđujem čeprkati pa AYA DAC-u unutra. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 24 Share #45 Napisano Maj 24 Mislim da kod njega ide direkt USB priključak na šasiju - nema nastavak unutra.... To treba izbegavati uvek. UVEK !! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 24 Share #46 Napisano Maj 24 Neznam, nisam zagledao, moguće da jeste. Da je onda dam na prodaju ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 24 Share #47 Napisano Maj 24 pre 1 minut, LightMatic reče Neznam, nisam zagledao, moguće da jeste. Da je onda dam na prodaju ? Ma jok. Samo bolji USB kabl. Kineski baci u đubre LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 24 Share #48 Napisano Maj 24 1 hour ago, Leonardo said: Nemam pojma o čemu pričate, ali to tako dobro zvuči a naročito Ekšn! Ekšn! Svi putevi vode u fabriku kablova 😁😛 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dejanco32 Napisano Maj 24 Share #49 Napisano Maj 24 (izmenjeno) Mogu ja da naručim AD1865 evo me na e-buy, koliko vidim zajedno sa mnom trojica zainteresovanih, poštarina 5 dolara, stiže izmedju 3juna i 6.jula. na lageru kom 7.Nije velika grupa i nije neka ušteda, pa kako hoćete Izmenjeno Maj 24 od dejanco32 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 24 Share #50 Napisano Maj 24 Šteta što I2S ne može da dobaci duže od 20cm Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 24 Share #51 Napisano Maj 24 Ako napravis I2S sa Lan interfejs, raspitaj se koliko moze da dobaci 😁😂 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 24 Share #52 Napisano Maj 24 Upravo sada, shonne reče Ako napravis I2S sa Lan interfejs, raspitaj se koliko moze da dobaci 😁😂 Od ALeksinca do Beograda ? Ti tamo puštaš a ja slušam ovamo LightMatic and shonne je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 24 Share #53 Napisano Maj 24 pre 8 minuta, dejanco32 reče Mogu ja da naručim AD1865 evo me na e-buy, koliko vidim zajedno sa mnom trojica zainteresovanih, poštarina 5 dolara, stiže izmedju 3juna i 6.jula. na lageru kom 7.Nije velika grupa i nije neka ušteda, pa kako hoćete OK. Kupujemo solo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 24 Share #54 Napisano Maj 24 pre 10 minuta, Mikorist reče Ma jok. Samo bolji USB kabl. Kineski baci u đubre Nije kineski, napravljen je od posrebrenog/srebrenog kabela kojeg sam iskoristio od neke med. sonde. Kabel je trožilni, upletene žile i širmovane isto sa posrebrenim/srebrenim licnama. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 24 Share #55 Napisano Maj 24 Upravo sada, LightMatic reče Nije kineski, napravljen je od posrebrenog/srebrenog kabela kojeg sam iskoristio od neke med. sonde. Kabel je trožilni, upletene žile i širmovane isto sa posrebrenim/srebrenim licnama. Onda ništa Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 24 Share #56 Napisano Maj 24 1 minute ago, LightMatic said: Nije kineski, napravljen je od posrebrenog/srebrenog kabela kojeg sam iskoristio od neke med. sonde. Kabel je trožilni, upletene žile i širmovane isto sa posrebrenim/srebrenim licnama. PCM2706 na Aya...ja to izbacio. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 24 Share #57 Napisano Maj 24 Dooobrooo . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 24 Share #58 Napisano Maj 24 Upravo sada, shonne reče PCM2706 na Aya...ja to izbacio. A što? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 24 Share #59 Napisano Maj 24 Just now, LightMatic said: A što? Cinio mi se da je los i da nema smisla. Moj primerak je diy, na pertinaks, sa spdif i I2S... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 24 Share #60 Napisano Maj 24 8 minutes ago, Mikorist said: OK. Kupujemo solo Nista od eksn 🤗 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah