Mikorist Napisano Maj 24, 2022 Share #45 Napisano Maj 24, 2022 Mislim da kod njega ide direkt USB priključak na šasiju - nema nastavak unutra.... To treba izbegavati uvek. UVEK !! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 24, 2022 Share #46 Napisano Maj 24, 2022 Neznam, nisam zagledao, moguće da jeste. Da je onda dam na prodaju ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 24, 2022 Share #47 Napisano Maj 24, 2022 pre 1 minut, LightMatic reče Neznam, nisam zagledao, moguće da jeste. Da je onda dam na prodaju ? Ma jok. Samo bolji USB kabl. Kineski baci u đubre LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 24, 2022 Share #48 Napisano Maj 24, 2022 1 hour ago, Leonardo said: Nemam pojma o čemu pričate, ali to tako dobro zvuči a naročito Ekšn! Ekšn! Svi putevi vode u fabriku kablova 😁😛 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dejanco32 Napisano Maj 24, 2022 Share #49 Napisano Maj 24, 2022 (izmenjeno) Mogu ja da naručim AD1865 evo me na e-buy, koliko vidim zajedno sa mnom trojica zainteresovanih, poštarina 5 dolara, stiže izmedju 3juna i 6.jula. na lageru kom 7.Nije velika grupa i nije neka ušteda, pa kako hoćete Izmenjeno Maj 24, 2022 od dejanco32 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 24, 2022 Share #50 Napisano Maj 24, 2022 Šteta što I2S ne može da dobaci duže od 20cm Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 24, 2022 Share #51 Napisano Maj 24, 2022 Ako napravis I2S sa Lan interfejs, raspitaj se koliko moze da dobaci 😁😂 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 24, 2022 Share #52 Napisano Maj 24, 2022 Upravo sada, shonne reče Ako napravis I2S sa Lan interfejs, raspitaj se koliko moze da dobaci 😁😂 Od ALeksinca do Beograda ? Ti tamo puštaš a ja slušam ovamo shonne and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 24, 2022 Share #53 Napisano Maj 24, 2022 pre 8 minuta, dejanco32 reče Mogu ja da naručim AD1865 evo me na e-buy, koliko vidim zajedno sa mnom trojica zainteresovanih, poštarina 5 dolara, stiže izmedju 3juna i 6.jula. na lageru kom 7.Nije velika grupa i nije neka ušteda, pa kako hoćete OK. Kupujemo solo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 24, 2022 Share #54 Napisano Maj 24, 2022 pre 10 minuta, Mikorist reče Ma jok. Samo bolji USB kabl. Kineski baci u đubre Nije kineski, napravljen je od posrebrenog/srebrenog kabela kojeg sam iskoristio od neke med. sonde. Kabel je trožilni, upletene žile i širmovane isto sa posrebrenim/srebrenim licnama. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 24, 2022 Share #55 Napisano Maj 24, 2022 Upravo sada, LightMatic reče Nije kineski, napravljen je od posrebrenog/srebrenog kabela kojeg sam iskoristio od neke med. sonde. Kabel je trožilni, upletene žile i širmovane isto sa posrebrenim/srebrenim licnama. Onda ništa Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 24, 2022 Share #56 Napisano Maj 24, 2022 1 minute ago, LightMatic said: Nije kineski, napravljen je od posrebrenog/srebrenog kabela kojeg sam iskoristio od neke med. sonde. Kabel je trožilni, upletene žile i širmovane isto sa posrebrenim/srebrenim licnama. PCM2706 na Aya...ja to izbacio. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 24, 2022 Share #57 Napisano Maj 24, 2022 Dooobrooo . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 24, 2022 Share #58 Napisano Maj 24, 2022 Upravo sada, shonne reče PCM2706 na Aya...ja to izbacio. A što? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 24, 2022 Share #59 Napisano Maj 24, 2022 Just now, LightMatic said: A što? Cinio mi se da je los i da nema smisla. Moj primerak je diy, na pertinaks, sa spdif i I2S... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 24, 2022 Share #60 Napisano Maj 24, 2022 8 minutes ago, Mikorist said: OK. Kupujemo solo Nista od eksn 🤗 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 24, 2022 Share #61 Napisano Maj 24, 2022 Moju je pravio gosn. Peđa jer sam ja kao što već rekoh neobrazovan a i lijen. Čak sam ga uspio izmoliti da napravi kutiju u crnoj boji. shonne and vladd je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Maj 24, 2022 Autor Share #62 Napisano Maj 24, 2022 (izmenjeno) pre 48 minuta, LightMatic reče Ja se ne usuđujem čeprkati pa AYA DAC-u unutra. Bolji USB kabl je jedan korak. Ako imaš neki generički, to je već dobar boljitak. Drugi korak ćemo verovatno uskoro probati, a to je JLsounds I2S over USB kartica pa njen SPDIF izlaz ide na SPDIF ulaz AYA daka. Znači da čujemo ima li boljitka u odnosu na taj starinski USB ulaz. Sva je prilika da će biti malo ili malo više. Za sada ne garantujem ništa niti savetujem kupovinu dok ne probamo. Izmenjeno Maj 24, 2022 od NIXIE LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 24, 2022 Share #63 Napisano Maj 24, 2022 Dobro, pratiti ću šta se zbiva. Svejedno, zahvaljujem se na strpljenju . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 24, 2022 Share #64 Napisano Maj 24, 2022 4 minutes ago, LightMatic said: Dobro, pratiti ću šta se zbiva. Svejedno, zahvaljujem se na strpljenju . @zocky Je radio prepravku na jl sound xmos. Razgovaraj sa njim. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 24, 2022 Share #65 Napisano Maj 24, 2022 35 minutes ago, Mikorist said: Od ALeksinca do Beograda ? Ti tamo puštaš a ja slušam ovamo Oces jos da slusas ili ti dosta? 😁😛 LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 24, 2022 Share #66 Napisano Maj 24, 2022 Hvala na preporuci ali već sam naveo da se ne usuđujem otvarati, još . Vidjeti ćemo nakon ovih testova ima li poboljšanja, pa ćemo onda krenuti u nadograđivanje. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah