BrankoBin Napisano Februar 5, 2021 #1 Napisano Februar 5, 2021 https://www.monoandstereo.com/2021/02/new-auris-tangenta-hawk-tonearm.html?m=1 2a3, vladd and black coffe je reagovao/la na ovo 1 2
Zen Mod Napisano Februar 5, 2021 #2 Napisano Februar 5, 2021 evala! po finisu se vidi koja je ciljna grupa .......
zek Napisano Februar 5, 2021 #3 Napisano Februar 5, 2021 .... arapski Emirati..... BANAT and NIXIE je reagovao/la na ovo 1 1
Doktor Napisano Februar 5, 2021 #4 Napisano Februar 5, 2021 Cekaj sad' . . . . pa ovo je Auris Audio ( Miki Trosic ). A ima i onaj baron iz Trstenik(a) sa rucicom koju je prakticno oteo Kobcu. Hvala @BrankoBin na linkovanom tekstu gde vidimo da je Kobac promenio klupske boje i presao iz Supreme Audio u Auris A. Citiram : " . . . . After four years of unfulfilled promises and “an idle stroke” or standby, in January 2020, Slobodan Petrovic - Hawk terminated cooperation with the seller/dealer who had not fulfilled his promises, and he designed a new tone arm Tangenta II, a model superior to Supreme analog Tangenta. . . . " Bice veselo pratiti razvoj radnje. Sto bi rek'o pok. Bata Trlaja : BrankoBin je reagovao/la na ovo 1
Srecko Napisano Februar 5, 2021 #5 Napisano Februar 5, 2021 [mention]BrankoBin [/mention] bilo bi lepo da ovaj link postavite i na onaj drugi forum[emoji16].Kakva će to pljuvačina “Barona” da bude[emoji16]. Spachek and BrankoBin je reagovao/la na ovo 1 1
guja011 Napisano Februar 5, 2021 #6 Napisano Februar 5, 2021 koji drugi forum? Spachek, Mikorist and vladd je reagovao/la na ovo 1 2
BrankoBin Napisano Februar 5, 2021 Autor #9 Napisano Februar 5, 2021 pre 3 časa, Srecko reče [mention]BrankoBin [/mention] bilo bi lepo da ovaj link postavite i na onaj drugi forum. Kakva će to pljuvačina “Barona” da bude. Koji drugi ? Nek moderni premešta , ako ima svrsishodnije mesto,to mu je posao Pogledajte malo bolje ručkicu, tehnički se jako razlikuje od do sad viđenog, a ima i neka jedinstvena inovativna rešenja na njoj.....(naravno patentirana) Ko provali ima od mene Lav pivo Srecko je reagovao/la na ovo 1
BrankoBin Napisano Februar 5, 2021 Autor #10 Napisano Februar 5, 2021 pre 4 časa, Zen Mod reče evala! po finisu se vidi koja je ciljna grupa ....... Mislim da ćeš biti iznenađen time da su neki modeli dostupni i običnim smrtnicima Inače rade se 3 modela sa podgrupama po izboru ,a imaćemo i priliku da to vidimo i čujemo ću vas informiram,no sikiriki Woland and Srecko je reagovao/la na ovo 2
NIXIE Napisano Februar 5, 2021 #11 Napisano Februar 5, 2021 Kardan je presečen (mislim na prsten). Čemu li služi onaj šrafčić?
vladd Napisano Februar 5, 2021 #12 Napisano Februar 5, 2021 1 hour ago, BrankoBin said: Koji drugi ? Postavio ja na drugi forum. Woland and Srecko je reagovao/la na ovo 2
guja011 Napisano Februar 5, 2021 #13 Napisano Februar 5, 2021 to nije drugi već četvrti forum. vladd je reagovao/la na ovo 1
vladd Napisano Februar 5, 2021 #14 Napisano Februar 5, 2021 1 hour ago, BrankoBin said: Pogledajte malo bolje ručkicu, tehnički se jako razlikuje od do sad viđenog, a ima i neka jedinstvena inovativna rešenja na njoj.....(naravno patentirana) Udetalji malo, ima nekih neobicnosti, ali ne vidim te spektakularnosti, i vidim i dalje fascinaciju za radlovanjem...i nesto losiju povrsinsku obradu, sto nije ali i jeste pomalo...nebitno i lako popravljivo..
guja011 Napisano Februar 5, 2021 #15 Napisano Februar 5, 2021 učinilo mi se da sam video cica-macu... da nijesu one rce u bazi jedno od lav piva?
mutayu Napisano Februar 5, 2021 #16 Napisano Februar 5, 2021 A zasto, pobogu, prevedose Kobac u Hawk? Em se imena ne prevode (pa ni nadimci) em nije tacan prevod. vladd je reagovao/la na ovo 1
vladd Napisano Februar 5, 2021 #17 Napisano Februar 5, 2021 Jesu kobci u rodu sa jastrebom, ali to nije najinteresantniji deo price. Mnogo se tupilo o kojestarijama i sta ko tamo negde voli da slusa, jedan ruzni name dropping, a malo o rucki, koja zasluzuje najvise paznje... Ali eto te price, ti tracevi intime u dominanti teksta, to je kao bitno...
Beli_Ninja Napisano Februar 6, 2021 #18 Napisano Februar 6, 2021 11 hours ago, BrankoBin said: Koji drugi ? Nek moderni premešta , ako ima svrsishodnije mesto,to mu je posao Pogledajte malo bolje ručkicu, tehnički se jako razlikuje od do sad viđenog, a ima i neka jedinstvena inovativna rešenja na njoj.....(naravno patentirana) Ko provali ima od mene Lav pivo Rucica moze da se pomera aksijalno i oko aksijalne ose moze da rotira i time se podesava (libela glave) bocni ugao igle u odnosu na plocu (ne znam strucan naziv za taj ugao). Edit: Mislim da nisam u pravu. Zbunio me onaj vijak koji vidi iz kardana. Izglada da on samo drzi nosac tega.
Beli_Ninja Napisano Februar 6, 2021 #19 Napisano Februar 6, 2021 A mozda ipak jesam u pravu. Ne mogu lepo da protumacim linije sastava delova sa fotografija...
Woland Napisano Februar 6, 2021 #20 Napisano Februar 6, 2021 1 hour ago, Beli_Ninja said: Rucica moze da se pomera aksijalno i oko aksijalne ose moze da rotira i time se podesava (libela glave) bocni ugao igle u odnosu na plocu (ne znam strucan naziv za taj ugao). Edit: Mislim da nisam u pravu. Zbunio me onaj vijak koji vidi iz kardana. Izglada da on samo drzi nosac tega. misliš na podešavanje azimuta ručke - taj vijak verovatno i jeste za to, ali to je već viđeno, dakle nije inovativno.. ako se tim vijkom podešava azimut, tada mislim da je bolje da je stavljen crvić - azimut se ređe podešava pa nema potrebe za vijkom mada, sa slike se ne može mnogo videti, ručka je, bez obzira na estradnu boju interesantna, pa evo @BrankoBin ja plaćam pivo za detalje Doktor and BrankoBin je reagovao/la na ovo 2
Doktor Napisano Februar 6, 2021 #21 Napisano Februar 6, 2021 Da, zaista ne vidim razlog za "zlatom", srmom i ordenjem. Ako vec nije objavio trstenicki Baron, nadam se da ce Miki T. napisati flajer sa karakteristikama i ostalim merama. Ovako, nekako mi se cini da opet krece mistifikacija, nekakav sumanuti elitizam, a da li to ima pokrica, siguran sam da i ostale kolekcionare vinila bas mnogo ne tangira. Ako je vec Supreme A. napravio gomilu gresaka vezanu za prezentaciju(e) u Srb, nadam se da ce Auris Audio uraditi upravo suprotno. @BrankoBin - slobodno pozovi Mikija Auris da se pojavi ovde, napise koju rec. Sigurno ce imati dosta kvalitetnih pitanja, pa i saveta od clanova ovog foruma. Kao prvo - show room sto pre. A pre toga, naci bar 3 testera rucice koji su imali bar 2 razlicite rucice u gram. setupu ranije. Za kraj - placam gajbu piva samo da bude verzija, a da nije gold. BrankoBin, shonne, vladd and 1 član je reagovao/la na ovo 4
vladd Napisano Februar 6, 2021 #22 Napisano Februar 6, 2021 Recimo bar nalik na, ili bolje ako može https://www.arche-headshell.de/tonearms/the-aquilar-10-reference-tonearm/ Pošto ima dosta idejnih preklapanja, pa kao primer... BrankoBin je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah