Jump to content

ManicP

Član
 • Broj sadržaja

  3325
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  25

Poslednji trofej

ManicP je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O ManicP

 • Rang
  električar banderaš
 • Rođendan 08/22/1976

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd / Aradac
 • Interesovanja:
  igranje strujom
 • Zemlja:
  Madagascar

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mogu. Torus se preseče na dve kriške i napravi air gap. Držao sam u ruci dve polovine takvog jezgra, član voruma je teo probati al se ne sećam dokle je to stiglo. Ima tu da se napravi i muška i ženska špaga dok se namota u nekim sekcijama al se u ceve u pripadajuće travuljke doznajem ko Marica...
 2. 10k po kvadratu pa na više, što sam uspeo da nađem. Ako mora cela ploča se uzme onda je baš skupo.
 3. Materijal je super. Komad 5x50x500mm je baš teško polomiti rukama. Izgleda slično kao pertinaks. Od njega prave ove nove fasade koje izgledaju kao drvo. Fasada na Zelenoj aveniji između Tošinog bunara i Petra kočića, kod Lidla, je od toga.
 4. Tu mu samo valjan rezni alat dođe nekih 70e (minimum) i to da bude iskrzana samo jedna strana u najboljem slučaju. Inače treba formatizer sa predrezačem a to ne držimo baš svi po kućama. Može, al teško i skupo. Bilo bi zanimljivo probati sa CNC, tu već mož bude zanimljivo.
 5. Leo, počeo sam da kupujem šrafovsku robu samo u Okovu. Košta malo više ali mi se zavrtnji čine 3 klase iznad ovih iz Šrafka i inih.
 6. Fundermax je lud materijal, pokupio parčiće sa gradilišta. Mana je što nema teorije da se iseče bez krzanja u diy izvedbi a i bušenje je posebna priča. Vitroplast je u odnosu na Fundermax nežan prema burgijama.
 7. 2k6 dostupne u lokalu sa sve fisklanim. Poskupele
 8. Capon (Zapon) lak. Za lakiranje obojenih metala.
 9. Dodatni info: plek kutije marinija ili gvojze? Seckanje laserom ili...? Fala
 10. Ja to sve režem aku bušilicom u aluminijum. Samo na kvačilu smanjim silu, umočim ureznicu u alkohol i cepaj. Ni jednu ureznicu tako još nisam slomio čak ni u slepoj rupi. Ručno jesam, u slepoj rupi u ladnjaku od jedno 10kg Kritičan momenat je promeniti smer okretanja na šrafilici i odviti ureznicu M3 da ne pukne ali ide i to lepo. I podmazati alkoholom da se ne lepi aluminijum na alat, isto važi i za bušenje. Alkohol radi posao a ne mora posle dodatno da se čisti i pere. U gvožđu isto, urezivao M6 i M8 u kutiji debeloj 2mm. Tu nauljim ureznicu i isto udri šrafilicom. Slepe rupe već
 11. Ja vala na točkove. Montiram di stignem one okretne s kočnicama i samo vozam sa dva prsta. Radionica cela postaje mobilna lagano (a i u životnom prostoru krećem), dok me leđa služe da završim.
 12. To je za "Men's Size" zvučnike da lepša polovina može da pomeri/odnese/izbaci. Pravi muškarci to pomeraju na mišiće
 13. ManicP

  Zocky AYA DAC

  Pučanstvo zanima gde su ostale pločice. Niko ne pravi samo dve
×
×
 • Kreiraj novo...