Jump to content

vdzele

Član
 • Broj sadržaja

  488
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  2

Poslednji trofej

vdzele je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O vdzele

 • Rang
  🎖🎖🎖🎖🎖

Informacije Profila

 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

7913 posetilaca
 1. vdzele

  F5 snagaš by Sipi

  Skinuto na 390 eura
 2. vdzele

  F5 snagaš by Sipi

  Može za 480 eura
 3. vdzele

  F5 snagaš by Sipi

  Cena je sad 490 eura
 4. vdzele

  F5 snagaš by Sipi

  Pojačalo je i dalje na prodaju.
 5. Lepo sam napisao odgovor na DJ NIK-ovu primedbu http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/30923-zoran-dimovski/&do=findComment&comment=665100 U tvojim komentarima vidim neku blagu pakost.
 6. Imam ih sedam. Jel ti želiš da ovog napraviš neku teoriju? Tema je osigurač, ne vidim kakvu paralelu ti ovde želiš da izvedeš? Inače je i sam ZZZ skeptik po ovom pitanju i nije me savetovao išta oko kupovine istog. Vidim ti iz daleke Švedske bolje vidiš stvari
 7. Imam i ja dosta sedih, nisam baš sklon da me olako ljudi nazivaju avanturistom i kockarom. Ja ne mislim da si neki loš čovek, već da si samo konzervativan.
 8. Pa i meni je ovo blaga uvreda. Ne misliš valjda da to radiš ljudima a da ne očekuješ istu meru?
 9. Pa dobro ti se osloni samo na merenje pa tako prodaj svoje proizvode.
 10. A što ne bi mogao da procenim? Dao sam nekih pedesatak ispita na mašinstvu, A ti Wolande? Ja jesam nikakav u elektro-tehnici, ali umem solidno da prepoznam ko tu zna koliko. Još bolji sam procenitelj ličnosti. Tebe sam već procenio ranije.
 11. Ti jesi dosta tehnički pismen, ali po mom ubeđenju nedovoljno. Ili si pak samo radio jedan deo tehnike, dok je nauka išla napred i ti nisi pohvatao sve to još. Znaš ta vaša elektronika je široka, nemoj misliti da sve znaš. Ko to umisli taj ima problem druge vrste. Uostalom nije tačno da ovde vlada isto mišljenje po ovom pitanju. Nemoj tako nešto nametati.
 12. Pa isto ovo mi je objašnjavao i majstor Sipi u vezi utp kablova. Zato mišjlenje svakog ko mi na ovakav način objasni uopšte ne uzimam u obzir. Ja vas saslušam - ali se apsolutno ne slažem. Vi slušajte ono što je po vama standard, što vam ne pravi interakcije. Mi ostali ćemo slušati slatke greške.
 13. Nije mi bilo teško da prelistam 30 strana ove teme i nisam primetio nigde da sam stavio reklamu proizvođača. Takođe nigde nisam detaljisao šta sam čuo, sem moje prve rečenice da je pomak bio džinovski. Jedna reč nije skup detalja da bi čovek prozreo da li je moguće tako nešto.
 14. To je tebi definicija psihoakustike? Meni neko nešto sugeriše i ja to čujem?
×
×
 • Kreiraj novo...