Jump to content

vdzele

Član
 • Content count

  486
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

vdzele last won the day on April 26

vdzele had the most liked content!

About vdzele

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

5803 profile views
 1. F5 snagaš by Sipi

  Cena je sad 490 eura
 2. F5 snagaš by Sipi

  Pojačalo je i dalje na prodaju.
 3. Osigurači (high end?) i oko njih

  Lepo sam napisao odgovor na DJ NIK-ovu primedbu http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/30923-zoran-dimovski/&do=findComment&comment=665100 U tvojim komentarima vidim neku blagu pakost.
 4. Osigurači (high end?) i oko njih

  Imam ih sedam. Jel ti želiš da ovog napraviš neku teoriju? Tema je osigurač, ne vidim kakvu paralelu ti ovde želiš da izvedeš? Inače je i sam ZZZ skeptik po ovom pitanju i nije me savetovao išta oko kupovine istog. Vidim ti iz daleke Švedske bolje vidiš stvari
 5. Osigurači (high end?) i oko njih

  Imam i ja dosta sedih, nisam baš sklon da me olako ljudi nazivaju avanturistom i kockarom. Ja ne mislim da si neki loš čovek, već da si samo konzervativan.
 6. Osigurači (high end?) i oko njih

  Pa i meni je ovo blaga uvreda. Ne misliš valjda da to radiš ljudima a da ne očekuješ istu meru?
 7. Osigurači (high end?) i oko njih

  Pa dobro ti se osloni samo na merenje pa tako prodaj svoje proizvode.
 8. Osigurači (high end?) i oko njih

  A što ne bi mogao da procenim? Dao sam nekih pedesatak ispita na mašinstvu, A ti Wolande? Ja jesam nikakav u elektro-tehnici, ali umem solidno da prepoznam ko tu zna koliko. Još bolji sam procenitelj ličnosti. Tebe sam već procenio ranije.
 9. Osigurači (high end?) i oko njih

  Ti jesi dosta tehnički pismen, ali po mom ubeđenju nedovoljno. Ili si pak samo radio jedan deo tehnike, dok je nauka išla napred i ti nisi pohvatao sve to još. Znaš ta vaša elektronika je široka, nemoj misliti da sve znaš. Ko to umisli taj ima problem druge vrste. Uostalom nije tačno da ovde vlada isto mišljenje po ovom pitanju. Nemoj tako nešto nametati.
 10. Osigurači (high end?) i oko njih

  Pa isto ovo mi je objašnjavao i majstor Sipi u vezi utp kablova. Zato mišjlenje svakog ko mi na ovakav način objasni uopšte ne uzimam u obzir. Ja vas saslušam - ali se apsolutno ne slažem. Vi slušajte ono što je po vama standard, što vam ne pravi interakcije. Mi ostali ćemo slušati slatke greške.
 11. Osigurači (high end?) i oko njih

  Nije mi bilo teško da prelistam 30 strana ove teme i nisam primetio nigde da sam stavio reklamu proizvođača. Takođe nigde nisam detaljisao šta sam čuo, sem moje prve rečenice da je pomak bio džinovski. Jedna reč nije skup detalja da bi čovek prozreo da li je moguće tako nešto.
 12. Osigurači (high end?) i oko njih

  To je tebi definicija psihoakustike? Meni neko nešto sugeriše i ja to čujem?
 13. Osigurači (high end?) i oko njih

  Ovo mi nije najjasnije. Ako recimo zamenim dac ili preamp, i čujem razlike, da li je i to psihoakustika? Kako ti definišeš psihoakustiku?
 14. Osigurači (high end?) i oko njih

  Član foruma lens dolazi sutra do mene u 12h. Ima mesta kod njega za dvojicu iz BG-a, cimni te ga na pp. Može neko i u 17h ko hoće.
×