Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

ringeraja

Član
 • Content count

  315
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About ringeraja

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

2333 profile views
 1. Nastojnici koji grabuljaju novce i upropaštavaju sve oko sebe.
 2. Jok, tek ću, planiram šta i kako.
 3. Raspberry Pi 3 + HifiBerry DAC+ Pro + Max2Play (squeezebox server). Ovo je oko 100€.
 4. Čak i ako zvuči okay?
 5. Sve si u pravu, i sa pitanjima na koje si sam odgovorio i sa oduševljavanjima.
 6. Ja naginjem ka novijim DAC-ovima, iako i tu ne treba biti slep, pa biti isključiv. Npr. imam cdp philips sa tda dac-om i meni se sviđa kako svira, a slušao sam i neke druge matore cdp i dac-ove sa istim čipom koji mi se nisu uopšte svideli.
 7. Gicam se zato što nisi lepo napisao, znaš dobro zašto. Ovde, a i na onom drugom forumu ima bulumenta likova koji jedva čekaju da nešto svoje uvale nekom drugom, a meni to uopšte nije namera. Ovako kako si ti napisao, ubacio si me u koš sa njima, što nije u redu. I da, zaboravih, ako ćemo fer do kraja, ko hoće dobar zvuk neće uzeti samo EVO DAC, glavna fora je komplet, sa usb/spdif-om, a po mogućstvu da se nakon toga uzme i napajanje.
 8. Ovo je moj izbor, a mislim da sam bio fer i korektan da pod 1. stavim bolji od ova dva. Ne toliko mnogo bolji, ali je bolji. I to u direktnom sudaru kod Groznog. A i ti bio trebao da budeš fer, a ne da insinuiraš da sam ovo napisao zato što prodajem kockice, pošto u oglasu lepo piše da nevoljno i svesno idem na downgrade. Za 500€, danas na second hand tržištu, teško da ima boljeg rešenja od ovoga, uz ogradu da onaj ko odluči da ide na M2Tech ozbiljno uzme u obzir napajanje, koji god od ova dva sjajna DAC-a da izabere. Sa fabričkim su oba debelo uštrojena i ne mogu da pokažu kompletan kvalitet koji poseduju. Do 500€ ima svašta nešto, ali su ova dva (po mom sudu), dobrano ispred, zato i nisam pod tri dao svoj predlog, pored ova dva nema potrebe. I ono što je napisao ab stoji, HiFace EVO usb/spdif je čudesna spravica, od bilo kog DAC-a napravi bolji nego što jeste, pogotovo kad se veže za DAC preko I2S veze (ako je DAC ima).
 9. Do 500 EUR second hand - moj izbor: 1. M2Tech Young 1st gen. 2. M2Tech HiFace EVO usb/spdif + M2Tech HiFace EVO DAC 1st gen. 3. ???
 10. Ne bih dalje da komentarišem, nema svrhe...
 11. Hoćeš da kažeš da je Young ustvari jedno veliko njesra? Nije u redu pljunuti na keca nešto što očigledno nisi slušao u pravom izdanju, sa adekvatnim napajanjem.
 12. Takođe. Kupujem vinile i originalne diskove, za ono što nema da se nađe (ili je preskupo), tu su Rusi (samo što ja preferiram WAV). CD nizam narezao sebi, ne pamtim od kada, nije 10 godina, ali je dosta dugo. I ne vidim svrhu narezivanja diskova danas, besmislen posao.
 13. Pustih suzu danas, iskreno... Otišao je jedan od idola moje mladosti, čovek koga sam obožavao da gledam i slušam, neponovljivi i predobri čika Raša. Neka mu je večna slava i hvala za sve što je uradio na ovom svetu, meni je ulepšao detinjstvo.
 14. Znaju ljudi šta je prava 'rana.
 15. Ja se više ne nadam, već razmišljam kako da odem iz ove čamotine i svom detetu dam kakvu-takvu šansu za bolji život.