Jump to content

ringeraja

Član
 • Content count

  322
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About ringeraja

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

2552 profile views
 1. Sve utiče na izvedbu. Koliko? To ćeš morati sam da čuješ.
 2. Woland

  Živ bio!
 3. P: Babelfish J, Soltanus ESL150, koješta

  Ne, ne treba mi, nego rekoh da predložim. Ali ovde se dobronameran savet ili dočeka na nož ili je predmet sprdnje, ništa se ne razlikuje od onog drugog foruma koga non-stop pljujete, a dobar deo ovdašnjih domorodaca nije ništa bolji od komšija.
 4. P: Babelfish J, Soltanus ESL150, koješta

  Mislim da bi u cilju što brže prodaje, a cenim da je to primarni cilj, zauvar bila po neka slička, malo kvalitetnija ako može. Plus cene, složene, čisto da se osveži malo...
 5. Prevara?

  Poređenje ti i nije baš adekvatno. U EU nema carina, kod nas ima. Sva pobrojana tržišta su i veća i bogatija od našeg, uz razvijenu tržišnu utakmicu, pa su zato cene bolje. Iskreno, prilično je glupo porediti cene u GR, AT i DE sa cenama kod nas.
 6. Problemi sa kuririskim službama.

  Ako ćemo po slovu zakona, uvoz polovne robe je zabranjen, tako da carinik može ladno te kutije da ne pusti preko granice. Ne dešava se baš često, ali čisto da na napomenem, da ne bude iznenađenja.
 7. Hard Wired Wifi Hifi

  Ovako ja teram digitaliju i radi kao sat. Raspberry Pi3 + HiFiBerry DAC+ Pro, zakačeno na mrežu odakle vuče digitaliju, remote je iPhone (može i Android).
 8. Get everything down on pen and paper

  Nastojnici koji grabuljaju novce i upropaštavaju sve oko sebe.
 9. Stari VS Novi DAC-ovi

  Jok, tek ću, planiram šta i kako.
 10. Stari VS Novi DAC-ovi

  Raspberry Pi 3 + HifiBerry DAC+ Pro + Max2Play (squeezebox server). Ovo je oko 100€.
 11. Stari VS Novi DAC-ovi

  Čak i ako zvuči okay?
 12. Stari VS Novi DAC-ovi

  Sve si u pravu, i sa pitanjima na koje si sam odgovorio i sa oduševljavanjima.
 13. Stari VS Novi DAC-ovi

  Ja naginjem ka novijim DAC-ovima, iako i tu ne treba biti slep, pa biti isključiv. Npr. imam cdp philips sa tda dac-om i meni se sviđa kako svira, a slušao sam i neke druge matore cdp i dac-ove sa istim čipom koji mi se nisu uopšte svideli.
 14. Stari VS Novi DAC-ovi

  Gicam se zato što nisi lepo napisao, znaš dobro zašto. Ovde, a i na onom drugom forumu ima bulumenta likova koji jedva čekaju da nešto svoje uvale nekom drugom, a meni to uopšte nije namera. Ovako kako si ti napisao, ubacio si me u koš sa njima, što nije u redu. I da, zaboravih, ako ćemo fer do kraja, ko hoće dobar zvuk neće uzeti samo EVO DAC, glavna fora je komplet, sa usb/spdif-om, a po mogućstvu da se nakon toga uzme i napajanje.
 15. Stari VS Novi DAC-ovi

  Ovo je moj izbor, a mislim da sam bio fer i korektan da pod 1. stavim bolji od ova dva. Ne toliko mnogo bolji, ali je bolji. I to u direktnom sudaru kod Groznog. A i ti bio trebao da budeš fer, a ne da insinuiraš da sam ovo napisao zato što prodajem kockice, pošto u oglasu lepo piše da nevoljno i svesno idem na downgrade. Za 500€, danas na second hand tržištu, teško da ima boljeg rešenja od ovoga, uz ogradu da onaj ko odluči da ide na M2Tech ozbiljno uzme u obzir napajanje, koji god od ova dva sjajna DAC-a da izabere. Sa fabričkim su oba debelo uštrojena i ne mogu da pokažu kompletan kvalitet koji poseduju. Do 500€ ima svašta nešto, ali su ova dva (po mom sudu), dobrano ispred, zato i nisam pod tri dao svoj predlog, pored ova dva nema potrebe. I ono što je napisao ab stoji, HiFace EVO usb/spdif je čudesna spravica, od bilo kog DAC-a napravi bolji nego što jeste, pogotovo kad se veže za DAC preko I2S veze (ako je DAC ima).
×