Brijac Napisano Septembar 12, 2022 Share #1695 Napisano Septembar 12, 2022 Ja nisam u tom fazonu, svako ima ono sto mu pase, sta cuje, dal je psihoakustika il ne. Na svakom sistemu koji sam cuo sa kablovima od folija to mi je bilo to. Rezon koji imam za to je smanjeno kasnjenje signala razlicitih (visokih i niskih) frekvencija kod valjkastog provodnika. U svakom slucaju, ovo je diy i zato svako moze da proba i vidi da li sljaka ili ne, i svako pravi nesto za svoj sistem a ne tudji Tako da ne vidim razlog za "rat" 😆 zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Septembar 12, 2022 Share #1696 Napisano Septembar 12, 2022 On 12/27/2021 at 5:13 PM, Zen Mod said: sd ce Doc da se smeje - jbs, kad nestane struje, sa ebook reader smo pokriveni sledecih 48h -96h pa i vise, racunajuci da uvek ima neki rezervni accu pack za 5V pod cebence i uzivaj da oce korona malo da popusti, a da se udari po restrikcijama struje bilo bi nas vise i bilo bi vise pameti Evo, skoro sve se obistinilo što si poželeo ili "prorekao" 😁 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 12, 2022 Share #1697 Napisano Septembar 12, 2022 Ova tema je kriva za sve 😁🤗 LightMatic and Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Septembar 12, 2022 Autor Share #1698 Napisano Septembar 12, 2022 Pre sat vremena, Brijac reče Rezon koji imam za to je smanjeno kasnjenje signala razlicitih (visokih i niskih) frekvencija kod valjkastog provodnika. Hmm... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Novembar 23, 2022 Autor Share #1699 Napisano Novembar 23, 2022 (izmenjeno) Slučajno naleteh na ovo. IC kablovi srebrni punjeni uljem. Da nije ko probao? 80% silver Oil-inject Silver Interconnects Audio CD Player RCA Cable 3FT Long WWW.EBAY.COM Up for grabs is for One pair / 80% silver Oil-inject Silver Interconnects Audio CD Player RCA Cable 1m long. remove active content. 2,China mainland and Hongkong will not be send to. Australia/New Zealand 7-12d West Asia/Middle East 7-12d. Izmenjeno Novembar 23, 2022 od NIXIE ManicP je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
aaa zmaju! Napisano Novembar 23, 2022 Share #1700 Napisano Novembar 23, 2022 Ne može to da valja za te pare Brijac je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Novembar 23, 2022 Share #1701 Napisano Novembar 23, 2022 Ako nije "Snake Oil" onda nista... Brijac, ManicP and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Novembar 23, 2022 Share #1702 Napisano Novembar 23, 2022 (izmenjeno) Srebrna zica 20-22AWG nije bila skupa u Americi, na 50 feet-a minimum ( 50 ft. - ako sam dobro razumeo da ft. nije foot nego feet , solid core ) - ali srebrna zica iz Kine .... mislim koja je shansa da je odgovarajuce cistoce pa jos jeftina ? Izmenjeno Novembar 23, 2022 od krca44 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ManicP Napisano Novembar 23, 2022 Share #1703 Napisano Novembar 23, 2022 2 minutes ago, Vix said: Ako nije "Snake Oil" onda nista... Uze mi reč iz tastature. Samo da ne užegne shonne and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
aaa zmaju! Napisano Novembar 23, 2022 Share #1704 Napisano Novembar 23, 2022 Ma to je babin srebrni escajg sa žigom vermahta i trafo ulje sa bandere iz dubine australiske teritorije gde sunce neprestano žari tokom dana. I što turi na kraju pozlatu na rca? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Novembar 23, 2022 Autor Share #1705 Napisano Novembar 23, 2022 Ovo je baš Snake Oil. I stvarno, za srebrni kabl idu nekako prirodno posrebreni konektori, i zvučno i vizuelno. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Novembar 23, 2022 Autor Share #1706 Napisano Novembar 23, 2022 Pre sat vremena, krca44 reče mislim koja je shansa da je odgovarajuce cistoce pa jos jeftina ? Piše 80% silver ... šta mu to znači? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Novembar 23, 2022 Share #1707 Napisano Novembar 23, 2022 2 minutes ago, NIXIE said: Piše 80% silver ... šta mu to znači? To znaci da je gore nego da je istopio srebrni lancic koji je obicno 92.5% srebro i 7.5% bakar 😁 Vix and NIXIE je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Novembar 23, 2022 Autor Share #1708 Napisano Novembar 23, 2022 (izmenjeno) Nemam ja nameru da to uzimam, nego mi bilo zanimljivo jer nisam nikad video takvo rešenje. A ta žica može biti i aluminijumska, mislim iste je boje. PS A može i da procuri, šta onda? Izmenjeno Novembar 23, 2022 od NIXIE Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
aaa zmaju! Napisano Novembar 23, 2022 Share #1709 Napisano Novembar 23, 2022 pre 14 minuta, NIXIE reče A može i da procuri, šta onda? Onda nalepi prašine pa dobije i lepu žutu patinu, pa onda kad ispizdiš trgneš sve jednom rukom i kroz prozor ciljaš u kontinijer Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 23, 2022 Share #1710 Napisano Novembar 23, 2022 pre 2 časa, NIXIE reče IC kablovi srebrni punjeni uljem. Zmijskim ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Novembar 23, 2022 Autor Share #1711 Napisano Novembar 23, 2022 Zmijskim, čime drugim. Inače to stvarno postoji, čak je i patentirano. CN103468390A - Snake oil refining method - Google Patents PATENTS.GOOGLE.COM The invention belongs to the field of animal oil extractive techniques, and particularly provides a snake oil refining method. The method includes the following steps: step 1, heating and refining the raw material of adipose tissue of snakes to obtain refinery liquor, and filtering the refinery liquor while the refinery liquor is hot to obtain filter liquor as main sake oil... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Novembar 23, 2022 Share #1712 Napisano Novembar 23, 2022 Sad cu da impregniram pamucne pertle mashinskim mazivom, gurnem bakarnu zicu iz oranzade i da zapecem u rerni na 200c - kad stavim snake skin i plasticine konektore iz kanibalisticke radnje - ima da se prodaje k'o ludo na epay. Vix, shonne and LightMatic je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Novembar 23, 2022 Autor Share #1713 Napisano Novembar 23, 2022 Samo se vi zezajte, to je mnogo korisna stvar, Kinezi to prave bog te pita otkad. Greota stavljati u kablove. 8 Surprising Benefits of Snake Oil | Organic Facts WWW.ORGANICFACTS.NET Snake oil benefits include relief from arthritic pain, healthy skin and hair, stronger immune system, improved heart health, & increased cognitive function among others. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zbora Napisano Januar 14 Share #1714 Napisano Januar 14 (izmenjeno) Imam pitanje vezano za kablove za vufer. Dakle aktivni vufer "svs1000 pro" dolazi na supotni zid u odnosu na zamisljeni "audio reck", kad se sve provuce kroz zid, duzina kablova dodje cirka oko 10m malo i jače. Treba mi predlog, savet za ozicenje, koji kabal na tu duzinu da radi posao, bez da se bubreg prodaje... Vufer trenutno radi na line level ulaze, negde bih ga tako i ostavio... ima i Speaker level. ako sam na pogresnom mestu molim vas prebacite .... Izmenjeno Januar 14 od Zbora Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Januar 14 Autor Share #1715 Napisano Januar 14 Ne mogu to da zamislim. Daj neku skicu. Imaš jeftinih mikrofonskih kablova, nego na tu dužinu više bi išli neki balansirani kablovi. Da ovi od 2x10m ne pokupe neke šuške i smetnje usput. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zbora Napisano Januar 14 Share #1716 Napisano Januar 14 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah