Vix Napisano Oktobar 31, 2024 #375 Napisano Oktobar 31, 2024 @mutayu Da zivnem malo mrtvu temu, za halloween Kakvi su utisci, posle par godina slusanja? Postoji li zelja, potreba za necim boljim, ili...moze i ovako... zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Oktobar 31, 2024 #376 Napisano Oktobar 31, 2024 Nema dalje!! LightMatic je reagovao/la na ovo 1
revox Napisano Oktobar 31, 2024 #377 Napisano Oktobar 31, 2024 31 minutes ago, Zen Mod said: Nema dalje!! da znas da nema 😉
Vix Napisano Oktobar 31, 2024 #378 Napisano Oktobar 31, 2024 32 minutes ago, Zen Mod said: Nema dalje!! Pa to, ono, uvek se postavlja pitanje, sta dalje, ima li dalje, postoje li vanzemaljci... Ako ne gresim, mislim da Woland vise ne koristi tu kombinaciju, (ali on ima, ili je imao, onu pravu sa Sonidom, ne ovu "sirotinjsku") valjda je presao na Tannoy MLTL. Ili su ovi zvucnici samo presli u drugu sobu...
Zen Mod Napisano Oktobar 31, 2024 #379 Napisano Oktobar 31, 2024 Woland Sve Koristi Vix je reagovao/la na ovo 1
крокодил Napisano Oktobar 31, 2024 #380 Napisano Oktobar 31, 2024 Ja sam svoje Iskre letos bacio u kontejner. Pravio nove kutije citavo leto, po sat dnevno, bilo dobro vruce. Kutije furnirane, a prednja ploca ofarbana u mat crno; trebalo je da je trajno fiksiram i ubacim sarafe sa kandza maticama ( valjda se tako zovu ) jer je ploca od nekog tvrdog i bas debelog medijapana. Kad sam sve zavrsio, ostalo da montiram Iskre, vidim da je saraf predebeo, ne moze kroz korpu...uzmem busilicu na licu mesta da razbusim rupe, ne razmisljajuci o opiljcima....i tako, zavrsim, moze da se montira i onda vidim da su pune opiljaka, struzu ko testera...i busilica izgorela dok sam abgrejdovo zvucnike..nisam ni pokusao da ih popravim, pravo u kontejner.. LightMatic, ninja, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 4
zerowaf Napisano Novembar 1, 2024 #382 Napisano Novembar 1, 2024 Fakat, ne nalazim primjerenijih riječi od: E, jbga!
Mikorist Napisano Novembar 1, 2024 #383 Napisano Novembar 1, 2024 Ama dešava se ! To je NORMALNO ko se bavi samogradnjom i radovima. Pehovi, gluposti itd. Od izgorelih prstiju i ruku , preko strujnih udara, beloga dima do poplave u podrumu. Da ne pričam šta sam sve pokvario u pokušaju da od starudja dobijem NOVO zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Woland Napisano Novembar 1, 2024 #384 Napisano Novembar 1, 2024 15 hours ago, Vix said: Woland vise ne koristi tu kombinaciju 13 hours ago, Zen Mod said: Woland Sve Koristi citat T. Nikolić grobar, predsednik Srbije i domaćin: "porasla deca, osamostalila se", i odnela sobom Iskre, Đurđevke, Margarite, Torense, Jamahe, Marence.. ostali samo mali i veliki MLTL Tanoji i tri pojačala A klase upropastili su me Vix, ninja and revox je reagovao/la na ovo 2 1
LightMatic Napisano Novembar 1, 2024 #385 Napisano Novembar 1, 2024 U potpunosti suosjećam sa tobom brate Woland-e, iako moji prdoserci još nisu stigli do stadija razvlačenja moje stečevine. Woland, revox and Vix je reagovao/la na ovo 3
Woland Napisano Novembar 1, 2024 #386 Napisano Novembar 1, 2024 ko skakavci su bokte LightMatic, Vix and revox je reagovao/la na ovo 3
Vix Napisano Novembar 1, 2024 #387 Napisano Novembar 1, 2024 @WolandDe se seti Nikolica! Bitno je da Đurđevke negde sviraju. I ako su ih deca uzela, znaci da nesto valjaju. Danasnja omladina na velike zvucnike gleda kao na dinosaoruse. Oni bi sve nesto sto moze u dzep, bt slusalice-bubice, i JBL, ali onaj koji stane u dzep. Veliki JBL je onaj plastikaner koji sluzi da tresti na zurkama. Tako da, drago mi je da Sonido sviraju, a tebe mi zao, ostao ti samo Tannoy, i tek 3 (Zenova?) pojacala. Evo javno cu zamoliti Zena da ti posalje jos neko pretpojacalo (po mogucnosti neko sa transformatorima i lampama unutra), bolje ces se osecati P.s. Nego, ne javi se @mutayu...sta li se desilo... LightMatic and Woland je reagovao/la na ovo 1 1
Mikorist Napisano Novembar 1, 2024 #388 Napisano Novembar 1, 2024 Kad ti deca uzmu sve samo gaće da ostanu na tebi onda si negde na kraju maratona. Posle možeš samo počasne krugove da trčiš polu-go LightMatic, Woland, revox and 1 član je reagovao/la na ovo 4
LightMatic Napisano Novembar 1, 2024 #389 Napisano Novembar 1, 2024 Bez zezanja, neka uzmu sve što imam, oprošteno im je unaprijed, samo me brine da im to neće ni 1% značiti u životu. Mene je muzika odmakla od lošeg društva, divljanja po cesti, a što je najvažnije otvorila mi je oči za neke stvari za koje su dugo bile "zamagljene", mislim na oči..... zerowaf, Woland, revox and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3
aaa zmaju! Napisano Novembar 1, 2024 #390 Napisano Novembar 1, 2024 pre 2 časa, Woland reče ko skakavci su bokte A ova priča? LightMatic and Woland je reagovao/la na ovo 1 1
Woland Napisano Novembar 1, 2024 #391 Napisano Novembar 1, 2024 3 hours ago, Vix said: De se seti Nikolica! na žalost imam izražen senzibilitet za opskurno, ne mogu da zaboravim 2 hours ago, Mikorist said: Kad ti deca uzmu sve samo gaće da ostanu na tebi onda si negde na kraju maratona. ma kakav maraton, ja sam u pripetavanju, trajaće to... (za pripetavanje vidi pod: Jadranski susreti, Oliver Mlakar) 1 hour ago, aaa zmaju! said: A ova priča? to kad riknem
Woland Napisano Novembar 1, 2024 #392 Napisano Novembar 1, 2024 3 hours ago, Vix said: Evo javno cu zamoliti Zena da ti posalje jos neko pretpojacalo (po mogucnosti neko sa transformatorima i lampama unutra), bolje ces se osecati imam par Slagle AVC, jedan, onaj šporetski je Zen zgotovio, drugi je u polurinfuzi, za njega se ložim da turim lampaški bafer; ali može, zamoli ga Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
djmilicic Napisano Novembar 1, 2024 #393 Napisano Novembar 1, 2024 pre 3 časa, Woland reče imam par Slagle AVC, jedan, onaj šporetski je Zen zgotovio, drugi je u polurinfuzi, za njega se ložim da turim lampaški bafer; ali može, zamoli ga Po dosadašnjem iskustvu, oni mogu i brez bafera. Woland je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Novembar 1, 2024 #395 Napisano Novembar 1, 2024 4 hours ago, Woland said: za njega se ložim da turim lampaški bafer bice jedna od iteracija - Iron Pumpkin ali sa ceve buffer umesto JFet, za sad ni radno ime nema tako da taj motherboard taman moze direktno za Slagle ihaj, koji god LightMatic and Woland je reagovao/la na ovo 2
djmilicic Napisano Novembar 1, 2024 #396 Napisano Novembar 1, 2024 pre 13 minuta, Zen Mod reče moze i drven sporet Može, i turaj slobodno doživotni ban na moju malenkost. Pozdrav
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah