prophet Napisano Novembar 21, 2024 #5039 Napisano Novembar 21, 2024 13 hours ago, chakija said: Malo vadim iz naftalina, ali moram da podelim iskustvo sa ovim kutijama... Nabavio sam ih pre par dana za "jaču" cenu od pomenute Malo je reći da sam ostao zatečen zvukom. Sa dva aktivna DN8 sub-a, rade fenomenalno!!! U naletu ludila sam pazario i SL-520.2 i oni isto rade odlično, ali ovi malci su pravo otkrovenje. Imaju neverovatan prostor i veoma prijatan "timbar" , ton ili kako god...Vokali isto jaako lepi. Očekivano, fali im midbasa i kick-a, rezolucije u visokima, ali sa subovima sveukupno to radi jako jako finoooo...prosto mi se ne skidaju sa isoacoustics klocni. Vrv da bi još bolje radili sa boljim kondovima. Problem je što su vrednosti malo jače (6.8uF i 39uF) pa se postavlja pitanje ima li smisla ulagati 2x ili 3x vrednosti kutija u kondove. Jel to njihov najbolji vintage dvosistemac? Rado bi se samozatrpao i sa ostalim modelima, al me hebe nedostatak prostora u stanu. Bas mi je drago da su ti se dopali. Ozvucio sam puno kafica sa vecim modelima Cantona sa 8- inch basovima. Kompresija naravno. Ne znam tacan naziv modela ali su mi se pokazali bas zgodni za tu namenu. Sa 3 para ozvucis bas veliki prostor. Pristojan zvuk i moze poprilicno glasno. Te bi mozda vredelo probati u OB. Bio je i onaj Korting zvucnik. Cvrst bioskopski zvuk. E njega bih voleo da probam uz dodatak subova. Vix and chakija je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Januar 17 Autor #5040 Napisano Januar 17 https://www.diyaudio.com/community/threads/babelfish-f8.419127/post-7903434 zerowaf, BANAT, Vix and 6 ostalih je reagovao/la na ovo 2 7
zerowaf Napisano Januar 18 #5042 Napisano Januar 18 It´s never quiet in Zen garden! LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Januar 28 Autor #5043 Napisano Januar 28 LightMatic, krca44, neskor and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 3 2
Zen Mod Napisano Januar 31 Autor #5045 Napisano Januar 31 smda vidim ste zivi LightMatic, mutayu and Vix je reagovao/la na ovo 3
zerowaf Napisano Januar 31 #5047 Napisano Januar 31 Gmižemo. 😎🥳 Vix, ninja, LightMatic and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 3 2
Zen Mod Napisano Januar 31 Autor #5048 Napisano Januar 31 16 minutes ago, zerowaf said: Gmižemo LightMatic, Vix and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1 1
Zen Mod Napisano Februar 4 Autor #5049 Napisano Februar 4 kad je neko speaker sucker Kino-Lautsprecherkoffer TK35 L3354 Carl Zeiss Jena, VEB (Ostd.) (D) RFT L3354PBK je brat od L3060; razlika je stariji tip korpe, tako da kontam da je 3060 mozda nesto noviji ali ono sto je bitno - sve je ostalo isto - kompletan kretni ansambl, kao i magnet Ene, L3060 sam imao, sad su kod jednako popaljenog drugara, i to je najbolji extended range driver velikog formata koji sam imao prilike da cujem ...... a 3354 je prakticno isti jedino je Iskra Crven Ban na nivou toga, ali to je teska prerada zelene Iskre eve slike sledi damarisanje i tretman roll vesanja, kad otopli just a glimpse kako to zvuci .......... Srecko, Vix, LightMatic and 7 ostalih je reagovao/la na ovo 6 3 1
Zen Mod Napisano Februar 4 Autor #5051 Napisano Februar 4 jbo ootoobe, zar ne verujes meni ........ zerowaf and Vix je reagovao/la na ovo 1 1
grone Napisano Februar 4 #5052 Napisano Februar 4 Izgleda da treba ti stolar😂 zerowaf je reagovao/la na ovo 1
крокодил Napisano Februar 4 #5053 Napisano Februar 4 pre 32 minuta, grone reče Izgleda da treba ti stolar😂 Stolar i tamic sperploce zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano Februar 4 #5055 Napisano Februar 4 Mmmmm.....jako lepo. S'obzirom na velicinu, jako se malo deru, bolje zvuce nego vecina 8" FR. A izgledaju kao da ti ih je licno doneo Indiana Jones, koje je nasao dobro skrivene u nekom sklonistu... zerowaf je reagovao/la na ovo 1
aaa zmaju! Napisano Februar 4 #5056 Napisano Februar 4 (izmenjeno) Bili u škrinji sa 10 zapovesti, onoj što je oto nacistima ispred nosa. Garant iz neke crkve ozvučenje. Izmenjeno Februar 4 od aaa zmaju! zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Februar 4 Autor #5058 Napisano Februar 4 skonto sam sta cu sa koferce, a mozda namontiram oba drivera nazad dodam 2 Founteka, i napravim Soundbar za ispod tv u sobu gde nema fifi pa jos stane i streamer u koferce jedini je zaeb sto ne gledam tv, ni kao monitor posleratni Karl Zeiss Bose sistem LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 1 1
Vix Napisano Februar 4 #5059 Napisano Februar 4 I prodas za 20K evra LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Februar 4 Autor #5060 Napisano Februar 4 nemsanse prodajem sve sto mogu da napravim .......... sto ne mogu napraviti, ne prodajem ene, za bar 50% zvucnjaka koje sam prodao u zivotu, jos uvek placem ........ Aleks and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah