Zen Mod Napisano Januar 16 Autor Share #4423 Napisano Januar 16 Uncle Doug strikes again shonne, zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Februar 1 Autor Share #4424 Napisano Februar 1 ne mogu da odolim, pa to ti je ovaj varijetet jos ne imah 10W, al' 8R celih 25E sa sve slanjem BANAT, krca44, shonne and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 5 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Februar 1 Share #4425 Napisano Februar 1 Iskra? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Februar 1 Autor Share #4426 Napisano Februar 1 sta drugo? zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
prophet Napisano Februar 1 Share #4427 Napisano Februar 1 Da i ja prvi put videh 8 oma. Ako te ne mrzi napisi koju kakva je u odnosu na 4 oma, kad budes stigao. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Februar 1 Autor Share #4428 Napisano Februar 1 jok, nema sanse da ih uporedjujem ......... previse drugog posla ....... msm. ovo klasicno hrckovanje ce dobiju tretman dammarom, vrlo verovatno i phase plug i popakujem dok jednog dana ne nadjem neki kutak da sviru Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano Februar 1 Share #4429 Napisano Februar 1 za 25e ... ni cika-Brka ne bi oklevao. pogotovo sto su mint, i sto su 8 oma. moj drugar ih ima mnogo dugo, i ne pada mu napamet da ih menja. rade mu u nekoj verziji BL horne + low budget Coral alnico tweeter. svaki put kad ih vidim i cujem ... ... pojeo ono sto se ne jede sto sam ih prodao. shonne, LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Februar 1 Autor Share #4430 Napisano Februar 1 pa dobro, svi mi imamo dusu ciganjsku, ne mozes protiv toga LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano %s u %s Autor Share #4431 Napisano %s u %s Uncle Doug strikes again!! Zbora and neskor je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano %s u %s Share #4432 Napisano %s u %s "I asked Missy what she thought of that. She gave it three paws up..... Which isn´t easy to do when you standing on four." Uncle Doug treba ici u Temu "Serije koje gledate" Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano %s u %s Share #4433 Napisano %s u %s gledam ga sa izuzetnim zadovoljstvom. chicha je pravi djavo. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano %s u %s Share #4434 Napisano %s u %s And Uncle Banat sometimes strikes also... Finalna 50W varijanta , proban radi i zvuci odlicno kao da je 50W Marshall `plexy` ... LightMatic, крокодил, Vix and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 3 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano %s u %s Share #4435 Napisano %s u %s . Vix, djmilicic, dejanco32 and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 4 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano %s u %s Autor Share #4436 Napisano %s u %s BANAT je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano %s u %s Share #4437 Napisano %s u %s iako nemem gitaru i ne znam da sviram doticnu dodje mi da napravim jedno malo slatko gitarsko pojacalo, ne jace od 5w, recimo. + 8 ili 10 inca low power zvucnjak. recimo kao : https://www.amazon.com/Monoprice-611705-5-Watt-Guitar-Amplifier/dp/B016JDJ8TA?th=1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano %s u %s Autor Share #4438 Napisano %s u %s Champ Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano %s u %s Share #4439 Napisano %s u %s jel si na ovaj mislio ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano %s u %s Autor Share #4440 Napisano %s u %s nema drugi Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano %s u %s Share #4441 Napisano %s u %s ^ Ima. Vibro Champ. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
neskor Napisano %s u %s Share #4442 Napisano %s u %s ovo sam skoro slusao i zvuci dosta dobro za malo kucno pojacalo sema prikacena THD Electronics WWW.THDELECTRONICS.COM THD Electronics is a company specializing in products for the music industry, specifically tube amplification and products catering to tube amps. Thd_univalve_1.4_schematic.pdf Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano %s u %s Share #4443 Napisano %s u %s Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah