Zen Mod Napisano pre 19 časa Autor #5281 Napisano pre 19 časa ima dana kad ukupno 15 komponenti spojis na sve moguce pogresne nacine, osim onako kao si nacrtao na semi pa onda krenes da troubleshutujes, menjajuci vrednosti da bi popravio ....... pa onda posle par sati muka i nesposobnosti da razumes sta se desava krenes da menjas semu u nesto drugo i tek onda primetis da od pocetka nije nikako bilo ono sto treba tacno ima dana koji su samo za pivo i jagnjetinu chakija, LightMatic, Neron and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 4 1 1
LightMatic Napisano pre 18 časa #5282 Napisano pre 18 časa pre 49 minuta, Zen Mod reče ima dana kad ukupno 15 komponenti spojis na sve moguce pogresne nacine, osim onako kao si nacrtao na semi pa onda krenes da troubleshutujes, menjajuci vrednosti da bi popravio ....... pa onda posle par sati muka i nesposobnosti da razumes sta se desava krenes da menjas semu u nesto drugo i tek onda primetis da od pocetka nije nikako bilo ono sto treba tacno ima dana koji su samo za pivo i jagnjetinu Sad znaš kako je meni veći dio života.... Leonardo and Srecko je reagovao/la na ovo 2
Bogdan08 Napisano pre 18 časa #5283 Napisano pre 18 časa (izmenjeno) Sve to bude dobro ako nije boom, a jos ako je ultra rare komponenta e onda se mogu samo slikati sa njom 32 minutes ago, LightMatic said: Sad znaš kako je meni veći dio života.... Iste muke Izmenjeno pre 18 časa od Bogdan08
LightMatic Napisano pre 17 časa #5284 Napisano pre 17 časa Nek' je živa glava, j**o ostalo . Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano pre 11 časa #5285 Napisano pre 11 časa Ne klonjavajte duhom LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 7 časa Autor #5286 Napisano pre 7 časa ma kakvo klonjavanje mucio se do 20nesto casova, pa otisao iz radionice da poobavljam kojekakve obaveze ( milion zivuljki ciji sam ja ljubimac treba nahraniti) i onda seo da nesto pojedem i kafa posle i u ponoc me uhvatio neizdrz da sam morao otici u radionicu i resiti zasto ne radi ene, kad sam ponovo seo, za 15 min sam skontao sta ne valja, pa sam za jos 15 minuta pre-napravio i zadovoljan otisao iz radionice padnesustanespadnesustanes chakija and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
aaa zmaju! Napisano pre 7 časa #5287 Napisano pre 7 časa (izmenjeno) Izmenjeno pre 7 časa od aaa zmaju! Vix, Leonardo and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 2
Vix Napisano pre 6 časa #5288 Napisano pre 6 časa 13 hours ago, Zen Mod said: ima dana... i tek onda primetis da od pocetka nije nikako bilo ono sto treba tacno ima dana koji su samo za pivo i jagnjetinu Ovo ko da sam ja pravio P s. *ebes sprave, bitno da su macke site ;) LightMatic je reagovao/la na ovo 1
krca44 Napisano pre 1 sat #5289 Napisano pre 1 sat Kad sam zadnji put spajao elemente ptp sa letvica na podnozja 6SL7 pa potom odmah iza 6SN7 - prvu sekciju 6SL7 sve uradim kako valja ali potom drugu sekciju i celu 6SN7 pobrkam redosled Anoda, Katoda. Sva sreca da sam na Grid stavljao neonke pa nista od elemenata nije crklo, samo prelemio sve kad sam video gresku.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah