Zen Mod Napisano Decembar 31, 2025 Autor #5193 Napisano Decembar 31, 2025 BANAT and Leonardo je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano Decembar 31, 2025 #5194 Napisano Decembar 31, 2025 Kad smo kod Japanes print ova umetnička radionica je moj favorit. Tehnika kombinovanja boje i slojeva je neverovatna. Cene njihovih komada tekstila i ukrasnih printova su ^ BANAT je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 3 časa Autor #5196 Napisano pre 3 časa jbte, najzad sam se setio ......... da se pocastim sa 100kom lego kontejnera jos kad stignu, nedelju dana cu budem sretan ko mali majmun alix, nesto oko 25E zerowaf, mutayu, LightMatic and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 5 1
Mikorist Napisano pre 2 časa #5197 Napisano pre 2 časa pre 51 minuta, Zen Mod reče jbte, najzad sam se setio ......... da se pocastim sa 100kom lego kontejnera jos kad stignu, nedelju dana cu budem sretan ko mali majmun alix, nesto oko 25E Ozbiljno me zanima ......koliko različitih SMD delova imaš da ti treba 100 kontejnera?
Zen Mod Napisano pre 2 časa Autor #5198 Napisano pre 2 časa otpori i kondovi i tranziporti i dijode i chipsovi pa valjda ce mi bude 100 dovoljno
LightMatic Napisano pre 2 časa #5199 Napisano pre 2 časa pre 5 minuta, Zen Mod reče pa valjda ce mi bude 100 dovoljno Daj Bože....ja nemam toga ni blizu kao ti a vazda mi fali kutijica za sortiranje.
Leonardo Napisano pre 1 sat #5200 Napisano pre 1 sat 1 hour ago, Zen Mod said: jbte, najzad sam se setio ......... da se pocastim sa 100kom lego kontejnera jos kad stignu, nedelju dana cu budem sretan ko mali majmun alix, nesto oko 25E Odlične kutijice, nekoliko različitih veličina, sa sistemom ukopčavanja i povezivanja u blokove. Prava stvar. https://www.aliexpress.com/item/1005005093181232.html LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 1 sat Autor #5201 Napisano pre 1 sat yup jedino treba obratiti paznju na cenu (sa sve shipping), cene idu od korektnih do ludila ....... ko da ih brizgaju od prepucijuma kao sto rekoh, ja sam 2*50 malih platio oko 23-24E ukupno ........ a mozes da naletis i na visestruku cenu LightMatic je reagovao/la na ovo 1
mutayu Napisano pre 1 sat #5202 Napisano pre 1 sat Za ovu robu treba pratiti i "Temu". Cene su obicno akcijske a shipping je free. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 55 minuta Autor #5203 Napisano pre 55 minuta vala bas...... ko bi se vega setio ja jos nista nisam pazario sa tmu
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah