Mikorist Napisano Jun 3, 2024 Autor Share #837 Napisano Jun 3, 2024 Upravo sada, Leonardo reče E moj Miko lako je tebi, znaš natalnu kartu interneta i koliko žica ima u hadronskom kolajderu. Mi smrtnici gutamo sve sa interneta k'o gladni pilići, pa ko pretekne. Najbolje prođu kukavice, klikću samo poznato i miran san. Ama imam oko 50 spremnih templejta - odgovora na ovakve ili slične stvari. Samo copy/paste. Posle hiljadu pacijenata ostalih bez ikakavih podataka i/ili pokradenih lozinki i naloga Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Jun 3, 2024 Share #838 Napisano Jun 3, 2024 (izmenjeno) Pa to ti kažem, 100% si u materiji i redovno je osvežavaš. Mi ostali baštovani možemo samo da čeprkamo motikom dok ti duboko oreš. Izmenjeno Jun 3, 2024 od Leonardo Mikorist and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Jun 5, 2024 Share #839 Napisano Jun 5, 2024 Veoma interesantan članak i rezultat testa! I tested Siri against Gemini and Bixby in 25 challenges, and one body-slammed the others – hint, it wasn’t Apple | TechRadar WWW.TECHRADAR.COM You'll never guess which voice is best Kada se ovome doda da su Poljska i Rumunija kupile gomilu južnokorejskog oružja uz ocenu NAJBOLJE NA SVETU i da su stalno najbolji na Piza testovima, po obrazovanju, testovima IQ ..... možda su Tarabići (njihovi tumači) targetirali progresne kao pretnju. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 5, 2024 Autor Share #840 Napisano Jun 5, 2024 ChatGTP jede i SIri i Gemini... Jezivo je šta radi plaćena verzija. Imam utisak da pričam sa HAL 9000. Plaši me ova cela priča....Btw ovo je opšta IT tema... Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Jun 5, 2024 Share #841 Napisano Jun 5, 2024 2 hours ago, Mikorist said: ChatGTP jede i SIri i Gemini... Jezivo je šta radi plaćena verzija. Imam utisak da pričam sa HAL 9000. Plaši me ova cela priča....Btw ovo je opšta IT tema... Miko, video sam i ja, pokazao mi je sin šta može ta trenutno najbolja verzija ChatGPT i za razliku od Vas (ja sam mator pa je to i normalno) ja sam se baš smrzao. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 8, 2024 Autor Share #842 Napisano Jun 8, 2024 ovo........ Ashton Kutcher Says Soon ‘You’ll Be Able to Render a Whole Movie’ Using AI: ‘The Bar Is Going to Have to Go Way Up’ in Hollywood VARIETY.COM Ashton Kutcher touted OpenAI's generative video tool, Sora, as the future of filmmaking in a recent conversation. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 10, 2024 Autor Share #843 Napisano Jun 10, 2024 https://x.com/elonmusk/status/1800265431078551973 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Jun 11, 2024 Share #844 Napisano Jun 11, 2024 Niko nikad nije uspeo da zaustavi točak istorije. AI će biti napravljen, sviđalo se to nama ili ne (i Masku) jer očito da postoje tehnološki uslovi da bude napravljen-znanje. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 25, 2024 Autor Share #845 Napisano Jun 25, 2024 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Jun 25, 2024 Share #846 Napisano Jun 25, 2024 Na kraju je ipak sklopio dil i potpisao priznanje da bi ga pustili IAKO NIJE KRIV UOPŠTE! Raspršiše se principi pred željom za životom (poštujem, život je nešto najsvetije Bogom dano kako kažu). Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 25, 2024 Autor Share #847 Napisano Jun 25, 2024 Windows 11 is now automatically enabling OneDrive folder backup without asking permission WWW.NEOWIN.NET Microsoft quietly changed how folder backup works in the OneDrive app on Windows 11. Now, the OS enables it by default during the initial setup without asking the user for permission. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 27, 2024 Autor Share #848 Napisano Jun 27, 2024 America's drinking water is facing attack, with links back to China, Russia and Iran WWW.CNBC.COM The majority of U.S. public water systems are vulnerable to hacks, and cybercriminals are not passing up the opportunity to cause chaos. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jul 3, 2024 Autor Share #849 Napisano Jul 3, 2024 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jul 19, 2024 Autor Share #850 Napisano Jul 19, 2024 Koja je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Jul 19, 2024 Share #851 Napisano Jul 19, 2024 Meni radi 😅 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Jul 19, 2024 Share #852 Napisano Jul 19, 2024 Blago tebi.... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Quattor Napisano Jul 19, 2024 Share #853 Napisano Jul 19, 2024 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Jul 19, 2024 Share #854 Napisano Jul 19, 2024 dobro staro pravilo koristi Wn-1 i predji na Wn tek kad se pojavi Wn+1 Koja, Srecko and Vix je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Jul 19, 2024 Share #855 Napisano Jul 19, 2024 Meni Linux radi LightMatic and Srecko je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zek Napisano Jul 19, 2024 Share #856 Napisano Jul 19, 2024 Čudno, meni MacOS radi ... LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Koja Napisano Jul 19, 2024 Share #857 Napisano Jul 19, 2024 (izmenjeno) Kako se odmah javljaju snobovi Radi i windows svakom, nije probem u sistemu nego gde je instaliran taj CrowdStrike sistem zastite Izmenjeno Jul 19, 2024 od Koja LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Jul 19, 2024 Share #858 Napisano Jul 19, 2024 Crowdstrike's massive global IT crash: Here's what you need to know WWW.FRANCE24.COM US cybersecurity firm CrowdStrike on Friday said it ‘had deployed’ a fix for a faulty software update that caused technology outages in much of the world, disrupting banks, airports, health care and… Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah