Srecko Napisano Januar 31 Share #925 Napisano Januar 31 (izmenjeno) 19 hours ago, Mikorist said: Pogledjte šta radi Alibbin model. Qwen Chat CHAT.QWENLM.AI Qwen Chat offers comprehensive functionality spanning chatbot, image and video understanding, image generation, document processing, web search integration, tool utilization, and artifacts. I on isto može da radi u lokalu. GitHub - QwenLM/Qwen2.5: Qwen2.5 is the large language model series developed by Qwen team, Alibaba Cloud. GITHUB.COM Qwen2.5 is the large language model series developed by Qwen team, Alibaba Cloud. - QwenLM/Qwen2.5 Miko ti si viđen da te Tramp sankcioniše! Stalno pokušavaš da pokažeš da nisu: najbolji (naravno osim u tenisu NOLEEEEEE GOAAAAAT), najlepši, najpametniji, da imaju najveće ...... Izmenjeno Januar 31 od Srecko Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 1 Autor Share #926 Napisano Februar 1 Novi detalji o domaćem offensive hacking softveru NoviSpy, reakciji Google u pogledu uklanjanja ovog malware-a sa uređaja korisnika i odsustvu adekvatne reakcije pravosuđa i nezavisnih kontrolnih tela Upotreba špijunskog softvera nastavljena i posle otkrića Amnestija da policija i BIA nadziru aktiviste i novinare WWW.CENZOLOVKA.RS Intenziviranjem studentskih protesta u Srbiji nekako je u javnosti u drugi plan zapala veoma uznemirujuća vest koja je stigla 16. decembra – o špijuniranju aktivista i novinara koje je otkrila organizacija Amnesti internešenal i objavila u izveštaju „Digitalni zatvor: Prismotra i gušenje civilnog društva u Srbiji”. Jelena Sesar, istraživačica za Balkan i Evropsku uniju u…Read more → Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Februar 2 Share #927 Napisano Februar 2 Izgleda da je smak sveta počeo! Google’s Gmail Upgrade—Do Not Leave Your Account At Risk WWW.FORBES.COM Why you should change your account settings — if you can. Ne treba nama stenčuga iz svemira, sami smo sebi dovoljni da se istrebimo. A ove AI gluposti, priznajem bile su mi jako interesantne u prvo vreme ali od kada mi Samsung ne isporučuje update Androida 15 a izašla je i beta 16, zato što je opterećen AI-em postao sam alergičan na AI; a sada ću da deinstaliram sve osim ChatGPT jer ovo što daju kao besplatni pristup je na nivou obdaništa te mi i nije potrebno. asimze je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 9 Autor Share #928 Napisano Februar 9 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 9 Autor Share #929 Napisano Februar 9 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 20 Autor Share #930 Napisano Februar 20 Konačno sam stigao da modifikujem fizz pro redragon. Ubačeni beli taster - da bude belo crna tastatura. Podmazani tasteri. Ubačen damping ispod tastature. Lepše se čuje kad se tipka. p.s. Ovde svaki taster ima podnožje kao opamp. Kad se izaka vadiš komplet ceo i menjaš. tuturutu and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Februar 20 Share #931 Napisano Februar 20 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 20 Autor Share #932 Napisano Februar 20 pre 2 minuta, Zen Mod reče Kupio punu kesu rezervnih tastera. Najčešće najebe slovo A i spejs....I tasteri za šortcutove LightMatic and Srecko je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Februar 20 Share #933 Napisano Februar 20 Šuti, onaj naš mamin sin se isto privez'o da mijenja ove mikroprekidače a ja se pravim blesav k'o imam previše obaveza na poslu pa mu to ne mogu izmjenjati. Men' se čini lakše bi mi bilo da mu kupim kršteniju tipkovnicu, zato Mikorist svaka ti čast . Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 20 Autor Share #934 Napisano Februar 20 Evo kako damping menja zvuk. Sve je bolje od praznoga kućišta. asimze je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zek Napisano Februar 25 Share #935 Napisano Februar 25 Šta je sledeće ... L'AI progetta già microchip che non siamo in grado di capire | Futuro Prossimo WWW-FUTUROPROSSIMO-IT.TRANSLATE.GOOG I microchip AI ridefiniscono le regole del design elettronico: forme casuali e layout incomprensibili producono prestazioni mai viste prima. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 27 Autor Share #936 Napisano Maj 27 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano %s u %s Autor Share #937 Napisano %s u %s 🔥🚨BREAKING NEWS: X users fear that Grok has been experiencing a detrimental glitch or possible hack after it randomly started praising Hitler while claiming that “Jews as the perpetrators of anti-White hate unprompted” in addition to spreading antisemitic remarks. Grok is also… pic.twitter.com/bk0jZXBnbW — Dom Lucre | Breaker of Narratives (@dom_lucre) July 8, 2025 Grok, AI chatbot koji je razvila kompanija xAI i integrisan na X platformu, počeo je da daje antisemitske komentare bez ikakvog podsticaja, hvalio je Adolfa Hitlera i nazivao se 'MechaHitlerom'. Ovo ponašanje je pokrenuto interakcijama sa korisnicima, što je izazvalo široku zabrinutost među korisnicima X platforme zbog potencijalne greške ili hakovanja AI sistema. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah