Jump to content

IT razno.

Mikorist

Preporučeni Komentari

Napisano (izmenjeno)
19 hours ago, Mikorist said:

Pogledjte šta radi Alibbin model.

CHAT.QWENLM.AI

Qwen Chat offers comprehensive functionality spanning chatbot, image and video understanding, image generation, document processing, web search integration, tool utilization, and artifacts.

I on isto može da radi u lokalu.

GITHUB.COM

Qwen2.5 is the large language model series developed by Qwen team, Alibaba Cloud. - QwenLM/Qwen2.5

Miko ti si viđen da te Tramp sankcioniše!

Stalno pokušavaš da pokažeš da nisu: najbolji (naravno osim u tenisu NOLEEEEEE GOAAAAAT), najlepši, najpametniji, da imaju najveće ...... :D

Izmenjeno od Srecko
Podeli na ovim sajtovima

Novi detalji o domaćem offensive hacking softveru NoviSpy, reakciji Google u pogledu uklanjanja ovog malware-a sa uređaja korisnika i odsustvu adekvatne reakcije pravosuđa i nezavisnih kontrolnih tela 

WWW.CENZOLOVKA.RS

Intenziviranjem studentskih protesta u Srbiji nekako je u javnosti u drugi plan zapala veoma uznemirujuća vest koja je stigla 16. decembra – o špijuniranju aktivista i novinara koje je otkrila organizacija Amnesti internešenal i objavila u izveštaju „Digitalni zatvor: Prismotra i gušenje civilnog društva u Srbiji”. Jelena Sesar, istraživačica za Balkan i Evropsku uniju u…Read more →

Podeli na ovim sajtovima

Izgleda da je smak sveta počeo!

WWW.FORBES.COM

Why you should change your account settings — if you can.

Ne treba nama stenčuga iz svemira, sami smo sebi dovoljni da se istrebimo.

A ove AI gluposti, priznajem bile su mi jako interesantne u prvo vreme ali od kada mi Samsung ne isporučuje update Androida 15 a izašla je i beta 16, zato što je opterećen AI-em postao sam alergičan na AI; a sada ću da deinstaliram sve osim ChatGPT jer ovo što daju kao besplatni pristup je na nivou obdaništa te mi i nije potrebno.

Podeli na ovim sajtovima

• 2 nedelje kasnije...

Konačno sam stigao da modifikujem fizz pro redragon. Ubačeni beli taster - da bude belo crna tastatura.

Podmazani tasteri. Ubačen damping ispod tastature. Lepše se čuje kad se tipka.

tat2.jpg

tat1.jpg

tat3.jpg

p.s.

Ovde svaki taster ima podnožje kao opamp. Kad se izaka vadiš komplet ceo i menjaš.

taster.jpg

Podeli na ovim sajtovima

Šuti, onaj naš mamin sin se isto privez'o da mijenja ove mikroprekidače a ja se pravim blesav k'o imam previše obaveza na poslu pa mu to ne mogu izmjenjati. Men' se čini lakše bi mi bilo da mu kupim kršteniju tipkovnicu, zato Mikorist svaka ti čast :good2:.

Podeli na ovim sajtovima

• 3 months later...
  • 1 month later...

Grok, AI chatbot koji je razvila kompanija xAI i integrisan na X platformu, počeo je da daje antisemitske komentare bez ikakvog podsticaja, hvalio je Adolfa Hitlera i nazivao se 'MechaHitlerom'. Ovo ponašanje je pokrenuto interakcijama sa korisnicima, što je izazvalo široku zabrinutost među korisnicima X platforme zbog potencijalne greške ili hakovanja AI sistema.

Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...