Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
Upravo sada, Leonardo reče

E moj Miko lako je tebi, znaš natalnu kartu interneta i koliko žica ima u hadronskom kolajderu.

Mi smrtnici gutamo sve sa interneta k'o gladni pilići, pa ko pretekne. Najbolje prođu kukavice, klikću samo poznato i miran san. :) 

Ama imam oko 50 spremnih templejta - odgovora na ovakve ili slične stvari. Samo copy/paste. Posle hiljadu pacijenata ostalih bez ikakavih podataka i/ili pokradenih lozinki i naloga :D

Napisano

Veoma interesantan članak i rezultat testa!

Kada se ovome doda da su Poljska i Rumunija kupile gomilu južnokorejskog oružja uz ocenu NAJBOLJE NA SVETU i da su stalno najbolji na Piza testovima, po obrazovanju, testovima IQ ..... možda su Tarabići (njihovi tumači) targetirali progresne kao pretnju:D.

Napisano

ChatGTP jede i SIri i Gemini... Jezivo je šta radi plaćena verzija. Imam utisak da pričam sa HAL 9000.

Plaši me ova cela priča....Btw ovo je opšta IT tema... 

Napisano
2 hours ago, Mikorist said:

ChatGTP jede i SIri i Gemini... Jezivo je šta radi plaćena verzija. Imam utisak da pričam sa HAL 9000.

Plaši me ova cela priča....Btw ovo je opšta IT tema... 

Miko, video sam i ja, pokazao mi je sin šta može ta trenutno najbolja verzija ChatGPT i za razliku od Vas (ja sam mator pa je to i normalno) ja sam se baš smrzao.

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

Na kraju je ipak sklopio dil i potpisao priznanje da bi ga pustili IAKO NIJE KRIV UOPŠTE!

Raspršiše se principi pred željom za životom (poštujem, život je nešto najsvetije Bogom dano kako kažu).

• 3 nedelje kasnije...
Napisano (izmenjeno)

Kako se odmah javljaju snobovi :P

Radi i windows svakom, nije probem u sistemu nego gde je instaliran taj CrowdStrike sistem zastite

Izmenjeno od Koja
  • 2 nedelje kasnije...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...