LightMatic Napisano Oktobar 25, 2024 #881 Napisano Oktobar 25, 2024 pre 3 časa, Zen Mod reče za linusa me zabole isto toliko koliko i za ove sto prave winshit ili macshit k'o i njega/njih za nas....
mrcelavi Napisano Oktobar 28, 2024 #882 Napisano Oktobar 28, 2024 (izmenjeno) Danas je moj veliki prijatelje Igor Stamatovski otvorio svoju izlozbu When the bytes metter, u Flemingsberi bibliotici. Godinama kolekcionira stare računare, dovodi ih u funkcionalno stanje pa obzirom da je kolekcija baš narasla rešio je da ih prikaže, naročito klincima koji nemaju pojma kako je taj razvoj tekao od sedamdesetih godina prošlog veka. Tu su se našli neki od veoma popularnih računara pa do nekih jako retkih kao što je Silicon Graphics Indigo 2 kao i IMSAI 8080 iz 1975 zvezde filma War Games (Btw kod Christie`s prodat za 12000 dol.) Evo par slikica. Izmenjeno Oktobar 28, 2024 od mrcelavi LightMatic, John Coltrane and Vix je reagovao/la na ovo 2 1
mrcelavi Napisano Oktobar 28, 2024 #883 Napisano Oktobar 28, 2024 Srecko, LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 1 1 1
Vix Napisano Oktobar 28, 2024 #884 Napisano Oktobar 28, 2024 Setih se mog Commodore 64. Nikad srecniji u zivotu nisam bio nego kad sam ga raspakovao. A kostao je ozbiljne pare u to vreme. Doneo ga cale iz Nemacke, u nadi da cu nesto nauciti. Na kraju, isti mi je "oduzet" jer sam kasnio u skolu, da bih "zavrsio igricu"... LightMatic and mrcelavi je reagovao/la na ovo 2
John Coltrane Napisano Oktobar 28, 2024 #885 Napisano Oktobar 28, 2024 Brat od strica imao od C64 pa 128 preko P keca dvojke sve što je izlazilo matorci mu kupovali pa posle i sam, sad može iz fotelje da leši 2-3 somića, a tad na tim prvim šta je znao on znao sam i ja posle me nije zanimalo ložio se na motore i radio predajnike lampaše i pojačala, sad slabo šta znam o kompjuterima i motorima a ponajmanje o pojačalima LightMatic, Vix, mrcelavi and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1
Srecko Napisano Novembar 18, 2024 #886 Napisano Novembar 18, 2024 Kakav šamar za Intel! https://www.xda-developers.com/intel-core-i9-14900k-deteriorated/
Kuja Napisano Januar 2 #888 Napisano Januar 2 No opt-in: iOS 18 sends image data to Apple without being asked WWW.HEISE.DE To allow personal photos to be searched for landmarks, iOS synchronizes image data with Apple servers. An opt-out apparently does not undo this.
Mikorist Napisano Januar 23 Autor #889 Napisano Januar 23 Tabloidi brišu tekstove u kojima blate studente zato što moraju da dokažu da su tačni da im ne ugase portale WWW.CENZOLOVKA.RS Između 110 i 135 tekstova u kojima se blate studenti i studentkinje koji blokiraju fakultete, tražeći odgovornost za smrt 15 ljudi u padu nadstrešnice u Novom Sadu, uklonjeno je sa portala tabloida. Zašto? Zato što bi, u suprotnom, mogli biti ugašeni njihovi sajt ili server, pa čak i blokiran pristup internetu tamo gde se nalaze.…Read more → Doktor je reagovao/la na ovo 1
Quattor Napisano Januar 23 #890 Napisano Januar 23 1 hour ago, Mikorist said: Tabloidi brišu tekstove u kojima blate studente zato što moraju da dokažu da su tačni da im ne ugase portale WWW.CENZOLOVKA.RS Između 110 i 135 tekstova u kojima se blate studenti i studentkinje koji blokiraju fakultete, tražeći odgovornost za smrt 15 ljudi u padu nadstrešnice u Novom Sadu, uklonjeno je sa portala tabloida. Zašto? Zato što bi, u suprotnom, mogli biti ugašeni njihovi sajt ili server, pa čak i blokiran pristup internetu tamo gde se nalaze.…Read more → Duboki naklon Čoveku: x.com X.COM Mikorist and Doktor je reagovao/la na ovo 2
mdragoslavm Napisano Januar 25 #891 Napisano Januar 25 On 1/23/2025 at 12:18 PM, Mikorist said: Tabloidi brišu tekstove u kojima blate studente zato što moraju da dokažu da su tačni da im ne ugase portale WWW.CENZOLOVKA.RS Između 110 i 135 tekstova u kojima se blate studenti i studentkinje koji blokiraju fakultete, tražeći odgovornost za smrt 15 ljudi u padu nadstrešnice u Novom Sadu, uklonjeno je sa portala tabloida. Zašto? Zato što bi, u suprotnom, mogli biti ugašeni njihovi sajt ili server, pa čak i blokiran pristup internetu tamo gde se nalaze.…Read more → Kako su samo pravedni i istinoljubivi ti sto drze servere.
Mikorist Napisano Januar 25 Autor #892 Napisano Januar 25 Nije problem u onima koji drže servere. Postoji jedan proizvod koji svi koriste, a često zaboravljamo da je potpuno "made in USA". Tehnologija i infrastruktura idu zajedno: data centri, optika i sva prateća oprema. Uključujući zaštitu iste vojnom silom. Jer preko te infrastrukture prolaze, recimo, i podaci za praćenje položaja svih vojnih i civilnih aviona – svugde. Taj proizvod zove se INTERNET. Internet je instrument političke, ekonomske, pravne i tehnološke moći USA. Ono što im omogućva potpunu kontorlu nad internetom je posebno američki DMCA (Digital Millennium Copyright Act). Ovaj zakon postavlja stroga pravila za zaštitu autorskih i ljudskih prava na internetu. Kada se utvrdi da su prava prekršena, DMCA omogućava: Gašenje web-domena ili DNS-a. Zatvaranje email servera ili IP opsega povezanih sa prekršajem. Uklanjanje sadržaja sa platformi putem DMCA "takedown notice". Provajder koji ovo odbije je ugasio bukvalno. Da ne pričam da dolaze direktno ovde da te hapse ako ih hakuješ. izručuju te njima itd. Sem ako nisi u Rusiji, Kini, Iranu ili Severnoj koreji LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Srecko Napisano Januar 25 #893 Napisano Januar 25 32 minutes ago, Mikorist said: Sem ako nisi u Rusiji, Kini, Iranu ili Severnoj koreji Pa jel da se selimo dok još možemo? LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Januar 25 Autor #894 Napisano Januar 25 pre 23 minuta, Srecko reče Pa jel da se selimo dok još možemo? Uvek može bilo ko da se odseli sa interneta. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano Januar 25 #895 Napisano Januar 25 Mudro kaže Seka... LightMatic je reagovao/la na ovo 1
mdragoslavm Napisano Januar 25 #896 Napisano Januar 25 1 hour ago, Mikorist said: Nije problem u onima koji drže servere. Postoji jedan proizvod koji svi koriste, a često zaboravljamo da je potpuno "made in USA". Tehnologija i infrastruktura idu zajedno: data centri, optika i sva prateća oprema. Uključujući zaštitu iste vojnom silom. Jer preko te infrastrukture prolaze, recimo, i podaci za praćenje položaja svih vojnih i civilnih aviona – svugde. Taj proizvod zove se INTERNET. Internet je instrument političke, ekonomske, pravne i tehnološke moći USA. Ono što im omogućva potpunu kontorlu nad internetom je posebno američki DMCA (Digital Millennium Copyright Act). Ovaj zakon postavlja stroga pravila za zaštitu autorskih i ljudskih prava na internetu. Kada se utvrdi da su prava prekršena, DMCA omogućava: Gašenje web-domena ili DNS-a. Zatvaranje email servera ili IP opsega povezanih sa prekršajem. Uklanjanje sadržaja sa platformi putem DMCA "takedown notice". Provajder koji ovo odbije je ugasio bukvalno. Da ne pričam da dolaze direktno ovde da te hapse ako ih hakuješ. izručuju te njima itd. Sem ako nisi u Rusiji, Kini, Iranu ili Severnoj koreji Ondak hvala tom DMCA sto brane nase studente.
Zen Mod Napisano Januar 30 #897 Napisano Januar 30 W. je pametan; ima i Victrol-a i shelaka, da potraje za zivota Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Januar 30 Autor #898 Napisano Januar 30 Ljudi su uplašeni i prave zalihe. Kupuju šta im treba i jedna od glavnih stvari je toalet papir. Vix je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Januar 30 #899 Napisano Januar 30 eo ja zavrsavam skloniste u dvoristu jos samo da izlijem betonska vrata, sutra mi stize 20 kubika sljunka ti Mikume mozes da se krijes u podrumskom delu lifta LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 1 1
Zen Mod Napisano Januar 30 #900 Napisano Januar 30 a mozs i da biras, na parne dane od parnoga lifta, u neparne dane od neparnoga lifta
Vix Napisano Januar 30 #901 Napisano Januar 30 I tamo ce da slusa ovo: LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Januar 30 Autor #902 Napisano Januar 30 Gle.....Ja se ne zezam. Skynet bitka. Terminator. Kolač nam je spremljen.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah