Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
12 hours ago, shonne said:

@Doktor

Da zavrsavam ozark, da gledam onu zenu sto igra sah ili nesto trece ovih dana?

Ozark je IMO tv serija iznad proseka. Vidim iz postova da ti i nije nešto legla, tako da slobodno bataljuj.

Šahistkinja - nisam gledao, moguće sada na kolektivnom god., odmoru odbindžujem jedan dan, ali ne očekujem ništa spec. 

Preporuka za tebe ako već nisi pogledao : Roadkill ( maestralan Hju Lori ), Industry, Euphoria ( HBO ).

Posebna preporuka ide za His Dark Materials - sezona 2 koja trči u krugovima oko 1. sezone koja me je dobrano umorila.

Kao da su u prvoj sezoni morali toliko da nas uvedu u svet(ove), da izgrade likove i postave temeljno osnovnu priču sa stabilnim bočnim, sporednim dešavanjima.

Vredi napraviti taj napor i odgledati 1. sezonu, jer ova 2. sezona zaista drži pažnju i ceo serijal ( koji još uvek traje ) dobro vozi.

https://www.imdb.com/title/tt5607976/

P.S. ovo je vezano za HBO platformu. Kasnije o Netflix, Hulu i Amazon Prime platformama.

Napisano
2 minutes ago, Doktor said:

Ozark je IMO tv serija iznad proseka. Vidim iz postova da ti i nije nešto legla, tako da slobodno bataljuj.

Šahistkinja - nisam gledao, moguće sada na kolektivnom god., odmoru odbindžujem jedan dan, ali ne očekujem ništa spec. 

Preporuka za tebe ako već nisi pogledao : Roadkill ( maestralan Hju Lori ), Industry, Euphoria ( HBO ).

Posebna preporuka ide za His Dark Materials - sezona 2 koja trči u krugovima oko 1. sezone koja me je dobrano umorila.

Kao da su u prvoj sezoni morali toliko da nas uvedu u svet(ove), da izgrade likove i postave temeljno osnovnu priču sa stabilnim bočnim, sporednim dešavanjima.

Vredi napraviti taj napor i odgledati 1. sezonu, jer ova 2. sezona zaista drži pažnju i seo serijal ( koji još uvek traje ) dobro vozi.

https://www.imdb.com/title/tt5607976/

P.S. ovo je vezano za HBO platformu. Kasnije o Netflix, Hulu i Amazon Prime platformama.

ha, gledao prvu sezonu. :) 

Napisano

Šahistkinja trči u krugovima oko svih ovih nabrojanih serija :).

Bukvalno.

I to kaže moje mlađe dete koje ne voli da gleda taj filmski materijal u bilo kom obliku, ali ga je šahistkinja držala prikovano za fotelju kroz sve epizode. Sve ostalo je trash. Moramo verovati mlađim generacijama :). I nemojte mi reći da se ne razume u kritiku :).

Napisano
2 minutes ago, Zen Mod said:

doktor garant bindzuje

:Viannen_loungelizard:

Obecao taj english review...ocekujem. Sve neke zezancije gledam zadnjih dana. 😁

• 4 nedelje kasnije...
  • 4 nedelje kasnije...
  • 3 nedelje kasnije...
Napisano

Kako smo? Nismo dobro, mamu ti jebem.

ff-the-family-1-1280x720.jpg

mreže se zapalile - za i protiv, svaka šuša je postala upućena u režiju, pa nešto doserava.. fali im kontekst kažu.. SM je bio zločinac, a to se, kako vele ne vidi dovoljno.. kažu da je prikazan kao čovek.. pa i zločinci su ljudi.. film, serija i sl, ne mora nužno da bude politički pamflet.. od konteksta je zafalila informacija o ispunjavanju naloga za hapšenje koji je oročen na 01.04. dali ga finansijeri velikog oktobra.. ali takav kontekst nije popularan

dobro je što je serija snimljena, ne samo zbog Borisa i Mire koji su još jednom pokazali zbog čega su veliki, nego zbog rušenja totema na svim stranama

u poslednje vreme me ne zanima šta Biljana Srbljanović smatra, ali ovaj tekst je OK:

https://javniservis.net/komentar/biljana-srbljanovic-nismo-dobro-mamu-ti/

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...