Aciko Napisano Novembar 19, 2022 #5919 Napisano Novembar 19, 2022 (izmenjeno) @Doktor Entertainment i Solid Gold podjednako volim, samo mi je SG prvi pao na pamet i to baš Paralyzed. Kako mozak ili nedostatak istog, povezuje stvari - nikad mi neće biti jasno. Tek, posle Bande, prstići na daljinskom samoupravljaču pustiše Camberwell Now: Pošto ne volim da preturam po arhivi dok svira muzika, odoh na YT da pogledam nešto u vezi njih i iskoči mi snimak sa omotom kasete i odnekud poznatim imenom - Nikad robom. Devedesete mi je učinio podnošljivim snimivši mi nekoliko desetina kaseta sa tada (za mene) nenabavljivom muzikom. Da ne zaboravim i Damira Tiljka iz Zagreba koji se pominje u ovom zanimljivom pisaniju kojem ću se posvetiti večeras. Kad se samo setim, kao da je bilo u nekom drugom životu. a hogon's industrial guide: The diversity of diversity – the traditions of non-punk infused experimentalism in former Yugoslavia AHOGONSINDUSTRIALGUIDE.BLOGSPOT.COM For a variety of reasons, rock music in former Yugoslavia never achieved the status of a subversive underground movement it had in othe... Posle Camberwell Now samo sam nastavio sa This Heat. Ponovo odoh na YT da vidim ima li čega novog i voilà: Na ovako tmuran dan verovatno bih se "trovao" nečim iz ECM kuhinje ali mi je dobro došlo malo neočekivanog razmrdavanja. Doktore, direktno si ogdovoran za današnje veselo popodne i na tome ti hvala. Zahvaljuje se i komšija koji mlatara rukama i nešto viče, samo ga ne razumem da li je "pozdravi Doktora" ili "poslaću te kod doktora". Izmenjeno Novembar 19, 2022 od Aciko asimze and Doktor je reagovao/la na ovo 1 1
Aciko Napisano Novembar 19, 2022 #5921 Napisano Novembar 19, 2022 Jedini preostali, prethodno neobjavljivani solo album Esbjorna Svensona: Esbjörn Svensson - HOME.S. Woland, BANAT and asimze je reagovao/la na ovo 1 2
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2022 #5922 Napisano Novembar 20, 2022 LightMatic and zek je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2022 #5923 Napisano Novembar 20, 2022 LightMatic and dejanco32 je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2022 #5924 Napisano Novembar 20, 2022 LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2022 #5925 Napisano Novembar 20, 2022 ajd citav program za veceras gluv_i_udaren and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
dejanco32 Napisano Novembar 27, 2022 #5927 Napisano Novembar 27, 2022 Dok se čeka sneg BANAT je reagovao/la na ovo 1
zika Napisano Novembar 27, 2022 #5928 Napisano Novembar 27, 2022 BBC Radio 3, upravo... Adam Rutherford, geneticist... Identical Ancestors Point... Just a moment... ISOGG.ORG Humans Are All More Closely Related Than We Commonly Think WWW.SCIENTIFICAMERICAN.COM Humanity’s most recent common ancestor and so-called genetic isopoint illustrate the surprising connections among our family trees So you’re related to Charlemagne? You and every other living European… | Adam Rutherford | The Guardian WWW.THEGUARDIAN.COM The advent of cheap genetic sequencing has given birth to a burgeoning ancestry industry. But before you pay to spit in a tube, let me give you a few facts for free
Zen Mod Napisano Novembar 28, 2022 #5929 Napisano Novembar 28, 2022 zika and John Coltrane je reagovao/la na ovo 1 1
Woland Napisano Novembar 30, 2022 #5930 Napisano Novembar 30, 2022 (izmenjeno) Izmenjeno Novembar 30, 2022 od Woland LightMatic, Aciko and shonne je reagovao/la na ovo 3
Zen Mod Napisano Decembar 2, 2022 #5932 Napisano Decembar 2, 2022 LightMatic, John Coltrane and shonne je reagovao/la na ovo 3
Mikorist Napisano Decembar 2, 2022 #5933 Napisano Decembar 2, 2022 Mora da kupim ovaj KORG Volca Keys...Brutalna spravica. John Coltrane je reagovao/la na ovo 1
BANAT Napisano Decembar 3, 2022 #5934 Napisano Decembar 3, 2022 (izmenjeno) Let`s rock`n`roll with The Backyard Casanovas Izmenjeno Decembar 3, 2022 od BANAT John Coltrane je reagovao/la na ovo 1
John Coltrane Napisano Decembar 12, 2022 #5938 Napisano Decembar 12, 2022 Doktor je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah