Doktor Napisano Januar 6 Autor #6205 Napisano Januar 6 Muzika za vatromete. Simfonijski orkestar berlinskog radija pod upravom Lorin Maazel-a (1966 g. ). Mikorist, Quattor, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 4
Mikorist Napisano Januar 6 #6206 Napisano Januar 6 Šta da radim kad je na gramofonu LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Januar 6 #6208 Napisano Januar 6 Evo još jedan - kod drugara snimljeno. Doktor and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
Pchelac Napisano Januar 15 #6209 Napisano Januar 15 Nije jos na gramofonu, ali uskoro ce biti...moj skromni ulov danas u Barsi, tezga ispred Katedrale i Revolver. revox je reagovao/la na ovo 1
Pchelac Napisano Januar 15 #6210 Napisano Januar 15 Otkrio sam da ima mnogo prodavnica vinila, ali je bilo previse za moje bolne papke, ograniceno vreme i tanak budjelar...ceo dan tapkamo zence i ja po umetnickim galerijama i ostavili zadnja tri sata za shoping... zerowaf je reagovao/la na ovo 1
revox Napisano Januar 16 #6211 Napisano Januar 16 (izmenjeno) 14 hours ago, Pchelac said: Nije jos na gramofonu, ali uskoro ce biti...moj skromni ulov danas u Barsi, tezga ispred Katedrale i Revolver. ovsj bill withers mnogo doooobar ❤️ imam ga na cdu 👍 Izmenjeno Januar 16 od revox Pchelac je reagovao/la na ovo 1
paja959 Napisano pre 1 sat #6212 Napisano pre 1 sat ...pa sta se sigurno nece vise vrteti na mom garmofonu...Doors "Live in Copenhagen" (2LP,Black Friday izdanje 2025),snimak ko da je neko drzao walkman u dzsepu,pa sad napravili LP od toga...uzas blagi,ja slusam Doorse na svemu i svacemu,i kazem za to ni ne treba hifa,al ovo je prekardasilo sve moje mere.....drugo,ovaj Benny Carter "Jazz Giant" (Craft Records)...staro RTB izdanje (!!!) mi i dalje svira za 3 klase bolje no ovo....ko da si izmedju 2 zvucnika podigao zid do mesta slusaoca,da se ni slucajno ne sastvai zvuk kao celina..ovo sam vec vise pokusavao naci pristojan primerak,al RTB primerak jos ni jedan nije nadsvirao..levo RTB izdanje,desno Craft Records Doktor je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah