paja959 Napisano Jun 17 Share #6161 Napisano Jun 17 off: @revox:sta to sve trosis od podmetaca i kolko je sve to debelo kad ostade da se vidi samo ovolicko od osovine ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Jun 17 Share #6162 Napisano Jun 17 5 hours ago, paja959 said: off: @revox:sta to sve trosis od podmetaca i kolko je sve to debelo kad ostade da se vidi samo ovolicko od osovine ? @paja959 dobro ti oko 😏 podmetace trosim iz razloga da bih mogao dobiti VTA kako treba bazu rucke (od mediapana) od sub sasije sam odvoji sa tri gumena podmetaca cisto da se to malo vibracja sto dođe na subsasiju od motora i lezaja ne prenesu na rucku. i sama rucka ima dvije gumene izolacione podloske koje idu sa gornje i donje strane baze rucke. sve je to podiglo rucku u odnosu na tanjir za nekih 4 mm tako da nije bilo sanse da rucka bude paralelna u odnosu na plocu sa druge strane mat koji je dosao sa gramofonom je debeo 1 mm . da li je originalni ili ga je ko metnuo umjesto originalnog ne znam. na mom td147 je originalni debeo nekih 5mm i tezak oko 3/400 grama kolko se sjecam. e na taj tanki mat koji je dosao stavio sam ove silikonsko sunđeraste odstojnika koji su otprilike 2mm i dodao jos jedan mat od par milimetara i tako sam dobio to da rucka u nultom polozaju bude paralelna sa plocom a nije to toliko debelo jer ima osovine tanjira dosta ove ploce stefanovskig su malo deblje a konklavne su tako da sa jedne strane je ok kolko tolko a sa druge strane je to sto si vidio Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
paja959 Napisano Jun 18 Share #6163 Napisano Jun 18 @revox:ok jasno,za te konkavne/konveksne ploce,si probao mozda neki clamp,koji se hvata na osovinu ?...imas po jebajevini 20-25 eura,chi-fi klonirane varijante Michell-a,nisu teski 100-125gr ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Jun 18 Share #6164 Napisano Jun 18 1 hour ago, paja959 said: @revox:ok jasno,za te konkavne/konveksne ploce,si probao mozda neki clamp,koji se hvata na osovinu ?...imas po jebajevini 20-25 eura,chi-fi klonirane varijante Michell-a,nisu teski 100-125gr ? @paja959pravo da ti kazem nisam znao za ovaj Mitchell on djeluje ok i nije tezak a ima srafljenje al se mora pritisnut ploca dobro da bi bilo efekta a tu onda istezes opruge subsasije. kuzma je to dobro rijesio sa srafom na osovini imam jedan klasicni od 320 gr al njega ne koristim ... umije da mi ispadne iz ruke, matora drtina , pa sam par prloca tako ostetio i sad izbjegavam sjecam se bio je neki plasticni sa tri noge koji se isto nekako srafio al ne znam kolko bi bilo ucinkovito ... treba tu dosta osovine da je vani da bi ufatilo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
paja959 Napisano Jun 18 Share #6165 Napisano Jun 18 @revox:imas po ebay,klonirane a la Michell...rade isto posao,i lagani su.. revox je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
aaa zmaju! Napisano Jun 25 Share #6166 Napisano Jun 25 Original Source Vinyl - deutschegrammophon DEUTSCHEGRAMMOPHON-OUTLETS.SHOP Original Source Vinyl krca44 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
paja959 Napisano Jun 26 Share #6167 Napisano Jun 26 Arooj Aftab... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aoxomoxoa Napisano Jul 4 Share #6168 Napisano Jul 4 Moj omiljeni jazz pijanista: "Tatum Webster quartet", japansko izdanje iz 1969.g. Nisam mogao da odolim gatefold izdanju. krca44 and revox je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah