krca44 Napisano Maj 20 Share #6139 Napisano Maj 20 Paul Bley - Ballads ( ECM 1971 ) Dugo sam cekao da naleti po pristojnoj ceni. Slike nema nazalost dobijam stalno neki Error 200 za ove i neke druge fotke u jpg formatu. zerowaf, revox and paja959 je reagovao/la na ovo 1 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Maj 21 Share #6140 Napisano Maj 21 jedan od albuma koji stari zajedno sa mnom paja959 and krca44 je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Maj 22 Share #6141 Napisano Maj 22 obavezno štivo dan danas ... paja959 and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Maj 23 Share #6142 Napisano Maj 23 malo novija prrodukcija al se ne udaljavam od teme Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
paja959 Napisano Maj 23 Share #6143 Napisano Maj 23 konacno Maupin...i Brahem... krca44 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
paja959 Napisano Maj 23 Share #6144 Napisano Maj 23 (izmenjeno) 17 hours ago, revox said: obavezno štivo dan danas ... to ti je jos ex YU izdanje ?...idi begaj,menjaj pod hitno...to vredi imati na nekom "krstenijem" izdanju......i to vazi za Cocker happy isto.... Izmenjeno Maj 23 od paja959 revox je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
paja959 Napisano Maj 23 Share #6145 Napisano Maj 23 slogiram se nekad,kakva skrnavljenja su radjena onomad...ok,dobro da smo imali uopste,ali.... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Maj 23 Share #6146 Napisano Maj 23 17 minutes ago, paja959 said: to ti je jos ex YU izdanje ?...idi begaj,menjaj pod hitno...to vredi imati na nekom "krstenijem" izdanju......i to vazi za Cocker happy isto.... dobro zvuce ... kod mene ocuvani ... sentimentalno vezan 😁 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Maj 23 Share #6147 Napisano Maj 23 (izmenjeno) 1 minute ago, paja959 said: slogiram se nekad,kakva skrnavljenja su radjena onomad...ok,dobro da smo imali uopste,ali.... i ovo mi je na ex yu 😂 od ostalih petnaestak pola pola 😏 Izmenjeno Maj 23 od revox paja959 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
paja959 Napisano Maj 23 Share #6148 Napisano Maj 23 23 minutes ago, revox said: dobro zvuce ... kod mene ocuvani ... sentimentalno vezan 😁 ma jasno,rasto s time isto u diskacu,sa JBL L200 kao glvani zvucnjaci...gledao ga uzivo,pod stare dane kad vec nije bio "reflektorski fokusiran",razvoljotka od koncerta bejase ,najjaci deo koncerta su bile upravo stvari sa Cocker Happy revox je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Maj 23 Share #6149 Napisano Maj 23 37 minutes ago, paja959 said: ma jasno,rasto s time isto u diskacu,sa JBL L200 kao glvani zvucnjaci...gledao ga uzivo,pod stare dane kad vec nije bio "reflektorski fokusiran",razvoljotka od koncerta bejase ,najjaci deo koncerta su bile upravo stvari sa Cocker Happy mad dogs and englishmen će mi pušte kad me budu čeprkali u zemlju 😂 paja959 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Maj 24 Share #6150 Napisano Maj 24 pre 16 časa, revox reče mad dogs and englishmen će mi pušte kad me budu čeprkali u zemlju 😂 Meni, ili ce pustiti My way ili ja ne idem! revox je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Maj 25 Share #6151 Napisano Maj 25 (izmenjeno) jedan sjajan album dua D.Dičić&M.Mavrin prosto se ne zna ko je bolji ... majstori svog instrumenta Izmenjeno Maj 25 od revox Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Maj 28 Share #6152 Napisano Maj 28 jes da ne ide glasno slusanje u ovo doba al i ovako prija paja959 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 28 Share #6153 Napisano Maj 28 kontam da bi gore na Žabljaku mogao i glasno revox je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Maj 29 Share #6154 Napisano Maj 29 8 hours ago, Zen Mod said: kontam da bi gore na Žabljaku mogao i glasno jos sam na 0 m nadmorske ... gore samo digitalan zvuk da se odmorim od analogije 😂 aaa zmaju! je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aoxomoxoa Napisano Jun 4 Share #6155 Napisano Jun 4 AL HAIG-Al Haig Trio Prvobitno izdat kao 10" LP,1954.g. sa cetiri numere po strani.Kasnije poznat kao "Jazz Will-O-The-Wisp",sa sest numera na A,i sedam na B strani. Veoma malo reizdanja,uglavnom japanskih (moja ploca je prvo japansko izdanje iz 1972.g.). Na Discogsu nema uopste komentara ni za jedno izdanje. Ploca je prosla izgleda ispod radara. "Penguin guide to jazz" je dao pet zvezdica ovoj ploci(potpuno i po meni zasluzeno).Ko voli bebop neka poslusa ovaj materijal i sam proceni.Po meni,u rangu remek dela jazz muzike. zerowaf and krca44 je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Jun 7 Share #6156 Napisano Jun 7 ne znam voli li još ko slušati zucchera al meni leži Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aoxomoxoa Napisano Jun 9 Share #6157 Napisano Jun 9 (izmenjeno) DAVID CROSBY - "If I could only remember my name"...USA...1971.g...Presswell Pressing. Ovako treba da se slusa muzika...bez ikakve kompresije...svaki instrument cujan...smooth... Prodavac RECORDSALE.DE iz Nemacke ocenio plocu sa 4+,a omot sa 4. Moja ocena za plocu 4,omot 3+. Jbg,ni nemci nisu vise sto su bili. Izmenjeno Jun 9 od Aoxomoxoa revox, paja959 and krca44 je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aoxomoxoa Napisano Jun 9 Share #6158 Napisano Jun 9 (izmenjeno) 5 minutes ago, Aoxomoxoa said: greska Izmenjeno Jun 9 od Aoxomoxoa Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Jun 10 Share #6159 Napisano Jun 10 On 6/9/2025 at 3:26 PM, Aoxomoxoa said: DAVID CROSBY - "If I could only remember my name"...USA...1971.g...Presswell Pressing. Ovako treba da se slusa muzika...bez ikakve kompresije...svaki instrument cujan...smooth... Prodavac RECORDSALE.DE iz Nemacke ocenio plocu sa 4+,a omot sa 4. Moja ocena za plocu 4,omot 3+. Jbg,ni nemci nisu vise sto su bili. odlican album, cijela zapadna obala svira na njemu imam ga od 75/76 moje izdanje '72 UK paja959 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Jun 14 Share #6160 Napisano Jun 14 (izmenjeno) kupih najvise radi toga sto su mi Lp-i od Leb i Sol davno potroseni a ne daju mi se novci za ponovnu nabaku na ove bezobrazne cijene koje diktiraju preprodavci i sto reci o ovom izanju u cast 50 to godisnjice rada ... Izbor kompozicija je neđe ok ima stvari od Leb i Sol, stvari sa njegovih solo albuma a i esencijalnih makedonskih tradicinala Snimak vise nego dobar, narocito bubnja, otisak dobar, omot malo komplikovan al bi mu ga rabota Vlatko na cijeloj ploci previse u prvom planu, tako da ponekad zamara, bend koji ga prati jako dobar. Steta sto je radio u formaciji trija Ipak je u formaciji Leb i Sol bio malo vise kontrolisan od ostalih clanova tako da je bar meni to sve zvucalo prijemcivije sve u svemu zadovoljan preporuka za one koji su ostali bez albuma Leb i Sol kao ja Izmenjeno Jun 14 od revox krca44 and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah