Aoxomoxoa Napisano Januar 12 #6095 Napisano Januar 12 JETHRO TULL - Thick as a brick...prvo englesko izdanje...VG+ Pravo je zadovoljstvo imati ploce sa ovakvim omotima...zato je LP zahvalan jer omogucava ovakva eksperimentisanja. krca44, gluv_i_udaren, Doktor and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 4 3
gluv_i_udaren Napisano Januar 12 #6096 Napisano Januar 12 Malo soula za nedeljno popodne. Pored super mujske, album je snimljen live na master disk. Tako i zvuči - vrlo direktno! zerowaf, Doktor and krca44 je reagovao/la na ovo 2 1
Doktor Napisano Januar 12 Autor #6097 Napisano Januar 12 ^ Da, da . . . . bas direktno. Losa ti izuzetno ta diskografska kuca. gluv_i_udaren je reagovao/la na ovo 1
gluv_i_udaren Napisano Januar 12 #6099 Napisano Januar 12 Lagano završavam za danas… zerowaf, revox, krca44 and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 3 1 1
revox Napisano Januar 15 #6100 Napisano Januar 15 bura ne da u lignje pa se nocas vrti jazz kao bensedin 😀 krca44 je reagovao/la na ovo 1
revox Napisano Januar 15 #6101 Napisano Januar 15 i dalje vise od četrdeset godina jedan od albuma koji je baš često na gramofonu (moraće se tražit nova kopija) krca44 je reagovao/la na ovo 1
krca44 Napisano Januar 16 #6102 Napisano Januar 16 pre 17 časa, revox reče bura ne da u lignje pa se nocas vrti jazz Oval album ima Vol. 1 - 3 i sve tri ploce su odlicne - nadji ako mozes ostale ( ne znam koji broj imas, japanci su to izdali kao box set i to je odlicna opcija ). revox je reagovao/la na ovo 1
revox Napisano Januar 16 #6103 Napisano Januar 16 (izmenjeno) 6 hours ago, krca44 said: Oval album ima Vol. 1 - 3 i sve tri ploce su odlicne - nadji ako mozes ostale ( ne znam koji broj imas, japanci su to izdali kao box set i to je odlicna opcija ). znam ima 4 Lp-a info sa allmusic ... ovo je prvi ... ide fridey, saturday i mor for les kao cetvrti ... ne znam da li je pgp rtb izdao jos koji ... ako naleti naravno da se uzima 😉 Izmenjeno Januar 16 od revox
krca44 Napisano Januar 17 #6104 Napisano Januar 17 pre 17 časa, revox reče ne znam da li je pgp rtb izdao jos koji Najvise vidjah prvi izdat od strane PGP, za ostale ne znam a nisam znao ni za 4.-ti, potrazicu ga.
zerowaf Napisano Januar 23 #6105 Napisano Januar 23 Granaforom protivu dijazepama! Dva puta Zappa. Instrumentali. Sleep dirt Discreet, 1979. US Orchestral Favorites Discreet, 1979. US Nedavno sam stavio u "Što trenutno slušam". Sad imam i vinil! Gentle Giant - Octopus Vertigo, 1974. UK krca44 and Doktor je reagovao/la na ovo 2
Aoxomoxoa Napisano Januar 27 #6107 Napisano Januar 27 ROLLING STONES - 'Sticky fingers", made in USA, 1974.g.VG/VG- .. Nisam zadovoljan kako zvuci...definitivno mora bolji pres. Kazu da je prvo nemacko izdanje najbolje...bice tesko nabaviti ga za razuman novac. E,sad,kazu da half speed reizdanje iz 2020.g. zvuci...pa,kontradiktorno.Jedni kazu da zvuci tanko,mutno,ravno,blatnjavo...drugi su odusevljeni jer slusaju ploce sa shibata iglom,npr Ortofon 2M Black(koju i ja imam). Istina je negde tamo,samo gde? Neko ima komentar,iskustvo sa ovim izdanjima? paja959 and revox je reagovao/la na ovo 1 1
paja959 Napisano Januar 30 #6108 Napisano Januar 30 (izmenjeno) On 1/27/2025 at 7:23 PM, Aoxomoxoa said: ROLLING STONES - 'Sticky fingers", made in USA, 1974.g.VG/VG- .. Nisam zadovoljan kako zvuci...definitivno mora bolji pres. Kazu da je prvo nemacko izdanje najbolje...bice tesko nabaviti ga za razuman novac. E,sad,kazu da half speed reizdanje iz 2020.g. zvuci...pa,kontradiktorno.Jedni kazu da zvuci tanko,mutno,ravno,blatnjavo...drugi su odusevljeni jer slusaju ploce sa shibata iglom,npr Ortofon 2M Black(koju i ja imam). Istina je negde tamo,samo gde? Neko ima komentar,iskustvo sa ovim izdanjima? RS sto imam na halfspeed (ovi novi sto su izasli pre par godina):Exile,Goat's i Tattoo...kod mene je to end game ...nisam imao problema sa time ni sa Shure gamom (V15/III,M95ED,M75ED,M97HE) nit sa Mofi Mastertrackerom sto sad trosim Izmenjeno Januar 30 od paja959
Aoxomoxoa Napisano Januar 30 #6109 Napisano Januar 30 @paja959Odlicno,hvala.Ovaj ce ostati zbog omota,a halfspeed nije tesko naci.Al' ce da gruva... paja959 je reagovao/la na ovo 1
paja959 Napisano Januar 31 #6110 Napisano Januar 31 (izmenjeno) odlican jazz/swing/blues/late night jazz album Izmenjeno Januar 31 od paja959 krca44 and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1
paja959 Napisano Februar 20 #6111 Napisano Februar 20 Archie Shepp... revox, krca44 and zerowaf je reagovao/la na ovo 3
paja959 Napisano Mart 2 #6112 Napisano Mart 2 Klaus Schulze "Timewind"...ulov iz radnje polovnjaka za vikend iz SU...usao/nabasao sasvim slucajno...laminirani omot se ljusti,al sam LP je prva liga zerowaf, krca44 and asimze je reagovao/la na ovo 1 1 1
zerowaf Napisano Mart 6 #6113 Napisano Mart 6 Nina Simone - You've Got To Learn Verve, '23. Charles Mingus – Tijuana Moods Speakers corner, 2013. Frank Zappa – Over-nite Sensation Zappa records dvije ploče, 45 RPM, Album, Remastered, Stereo, 50th Anniversary Edition Milan Mladenović i Mitar Subotić Suba Angels breath Navodno prvo izdanje na vinilu. Donio danas iz Zagreba Također danas upazario: Sun Ra and his Arkestra - In the orbit of Ra asimze and krca44 je reagovao/la na ovo 1 1
revox Napisano Mart 25 #6114 Napisano Mart 25 (izmenjeno) na ovu kišnu noć i južinu koja ubija danima bez namjere da prestane ništa bolje nije moglo leći Izmenjeno Mart 25 od revox krca44 and aaa zmaju! je reagovao/la na ovo 1 1
Miloš 1210 Napisano April 19 #6115 Napisano April 19 Zvali Lejdi Gagu da otvori Olimpijadu a njega nisu, indoletni mužeci... I dalje nemam Supernature ali radim na tome. Pumpamooo krca44 je reagovao/la na ovo 1
revox Napisano April 26 #6116 Napisano April 26 rijetko dobar live snimak, dobar i otisk ... valja imati zerowaf, krca44 and paja959 je reagovao/la na ovo 1 1 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah