Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Vidim da si potpis promijenio. Toliko starudije imaš da više spisak ne može da se uklopi u pravilnik foruma o potpisima zbog ograničenja na 2000 karaktera :sarcastic_hand:

Ćuti nemo da me zajebavaš :serbvidkakisicl0: Što ću kad sam :connie_nutzo:
Napisano

svaka ti dala !da znas da mi je drago stio si ih docekao gde i posto ?

Napisano

Od jednog čoveka iz Niša za 160 evra par. Ako nekom bude trebalo, mogu kod istog čoveka da se raspitam da li ima još.Ovo na Thomann-u je cena po komadu. http://www.thomann.de/ie/bc_de500_8_ohm.htmMoji su za taj novac polovni, naravno. Ali ne bojim se jer nije to potrošna roba pošto se koristilo u Hifi kutijama, a kalemove i membrane sam pregledao i u fabričkom su stanju. Inače, ovo se koristi i u Yamamoto YS-500 koji koštaju 9000 $ :) .

Napisano

................................

da znas da mi je drago stio si ih docekao

...................

Sad još samo da dočekam malo toplije vreme pa da spaujem sve to u kutije i Bog da me vidi. Probaću i Selenijum i B&C pa ono što mi bude sviralo bolje, ostaje kod mene.

Stigli su i kalemovi za skretnice za bas (3mH, 1,8mm) i visoke (1,2mH, 1,2mm)... Širina waveguide-a je 30 cm radi orijentacije...

Postavljena slika

one gadne sa 6moon ?

:Viannen_loungelizard:

Da :D
Napisano

Ovo bi im trebao biti odziv u probnoj kutiji od 70L. Kod mene će dosta drugačije izgledati graph ispod 200Hz u 120L neto :Viannen_loungelizard:

Postavljena slika

Napisano

Auuu imenjače! Što ga ubode, alal ti vera!!! :)

K`o prstom u oko.. umal` me slogan ne strevi kad sam vid`o ... i yammamoto bi mu pozavideo, sto na kompresionim, sto na carapicama :sarcastic_hand:
Napisano

ovo pocinje da lichi ma Mikine postove. :sarcastic_hand:

Ihaj, mlad si Ti, a ja tek počinjem da slušam...
Napisano

"za'ebo" i mene pa se uopšte ne bunim :L3000:

Osnivam udruženje zadovoljnih poštovalaca Stein-ove sposobnosti da... UZPSdZ
Napisano

I ne stiže Živorad da čuje, svi smo mi drugi i nešto slušali, pa Žika petljao po žicama i kutijama, opet mi slušali, pa Sipi petljao po žicama i kutijama, opet mi slušali... Nadam se da je Žika konačno došao do faze da batali žice i kutije i sluša muziku... :character13:

Napisano

I ne stiže Živorad da čuje, svi smo mi drugi i nešto slušali, pa Žika petljao po žicama i kutijama, opet mi slušali, pa Sipi petljao po žicama i kutijama, opet mi slušali... Nadam se da je Žika konačno došao do faze da batali žice i kutije i sluša muziku... :character13:

Žika je posluš'o (*) jednog pametnog čo'eka, skin'o NAUK dok ga ne obradi i sluša sve u 16... tj u 8(UTP) To slušanje(*) mu je poboljšalo dalje slušanje i povećalo uživanje. Lepo je imati drugare...Žika je, zaista, uživ'o i dok se „petljalo“...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...